JPM Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 1 minute ago, DrMV said: a odstranjivanje Kuza u FMP to jeste. Zavisi kako posmatraš situaciju. Po meni je to izvlačenje novca iz KKCZ u korist privatnog kluba Vesne Čović. I svakako nije pozitivna stvar. Druga varijanta je da je to totalni dilentatizam ako ti produžiš igrača koji ti već mesec dana kasnije bude škart. Pa možemo da biramo koja nam se priča više sviđa. Ispašće Šabaz, Hanga, Rokas odlična pojačanja. Ispašće da od trilinga Tobi, Bolomboj, Simonović jedan čist višak ukoliko si već produžio Mitrovića. Ispašće da smo ponovo, ko zna koji put, napravili roster od "100" igrača a opet jedan fali. Kako to nazvati, neznanjem ili kriminalom? Bojim se da Čović nije glup čovek. 10 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 1 hour ago, Markoss said: Ilic i Kuzmic ce u FMP, to je ideja s njima, ali je falilo igraca za trening zbog reprezentacija pa su bili tu. Lazarevic koliko znam ostaje, kao i Lazic. Ja godinama ziveo u zabludi da je FMP naša filijalai da za nas razigrava igrače. Kad ono obrnuta situacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMV Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 1 minute ago, John Terry said: Zavisi kako posmatraš situaciju. Po meni je to izvlačenje novca iz KKCZ u korist privatnog kluba Vesne Čović. I svakako nije pozitivna stvar. Druga varijanta je da je to totalni dilentatizam ako ti produžiš igrača koji ti već mesec dana kasnije bude škart. Pa možemo da biramo koja nam se priča više sviđa. Ispašće Šabaz, Hanga, Rokas odlična pojačanja. Ispašće da od trilinga Tobi, Bolomboj, Simonović jedan čist višak ukoliko si već produžio Mitrovića. Ispašće da smo ponovo, ko zna koji put, napravili roster od "100" igrača a opet jedan fali. Kako to nazvati, neznanjem ili kriminalom? Bojim se da Čović nije glup čovek. Mislio sam da je za tim pozitivna stvar, jer je pored postojećih centara njegovo sedanje na tribinama čist višak. Nisam ulazio u politiku kluba. Slažem se da tu ima "vrlo diskutabilnih stvari", najblaže rečeno. Ali tih "stvari" je bilo i biće u svim klubovima, nevezano kako se oni zovu. I želeo bi da odvojim podršku timu, od podrške klubu( Čoviću). Kad/ako neko drugi odluči, nažalost to nismo mi ovde na forumu, da on ode sa čela kluba, doći će opet neki "manji ili veći" Čović, koji će opet praviti manje ili veće talove i dilove kako njemu/njima bude odgovaralo. I to je manje-više isto, ne samo u Srbiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 24 minutes ago, Don Dusko said: Zamisli igramo mi neku utakmicu u sred sezone i ja dodjem i napisem : "Lebron James" Delgi likes this😀 grof bi bio u problemima, za koga navijati?🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BB7 Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 (edited) Играчима се јбг обично дугују плате ако нисте знали 😀, а финансијски ферплеј мора да се прође. Самим тим, потпише се неки папир да опрашта, па онда за ту исту суму добије нов уговор. То се радило и радиће се. Вероватно ће он на крају ове сезоне у пензију већ. Уместо да оде у пензију ово лето, играће још мало необавезног баскета на нивоу који му прија и добити оно што му се дугује. Могао да БАТује, као и многи домаћи играчи, па нису. И у Партизану, и у Звезди. Баталите Куза... ЕДИТ: Због великог броја репрезентативаца и некомплетираног ростера, остављен је... Видели сте да је Боломбој играо на 4. Нама су 3 играча на унутрашњим позицијама била са репрезентатицијама, и нисмо довели четворку. Мора да се 5 на 5 игра и на тренингу мало, спаринг неки. Edited September 13, 2023 by BB7 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 13, 2023 Author Share Posted September 13, 2023 Ne znam gde ovo da ostavim. Samo Barsa i mi imamo u 3 sporta (fudbal, košarka i vaterpolo) predstavnike u ligi šampiona/evroligi. 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMV Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 1 minute ago, Čvarkov said: Ne znam gde ovo da ostavim. Samo Barsa i mi imamo u 3 sporta (fudbal, košarka i vaterpolo) predstavnike u ligi šampiona/evroligi. Eto razloga za malo pozitive! Uživajmo cigani, rekoh malo je navijača u Evropi, koji imaju tu privilegiju! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 4 minutes ago, Čvarkov said: Ne znam gde ovo da ostavim. Samo Barsa i mi imamo u 3 sporta (fudbal, košarka i vaterpolo) predstavnike u ligi šampiona/evroligi. Mislim da Barsa ima Rukomet sto se tice LS. Vaterpolo nemaju ili se bar ne vodi Barseloneta kao deo organizacije FCB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 13, 2023 Author Share Posted September 13, 2023 4 minutes ago, Stefi88 said: Mislim da Barsa ima Rukomet sto se tice LS. Vaterpolo nemaju ili se bar ne vodi Barseloneta kao deo organizacije FCB. Tačno, Barsa fudbal, košarka i rukomet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 6 minutes ago, Stefi88 said: Barseloneta Postoji i Barselona vaterpolo klub, a ovaj Barseloneta nije povezan sa sportskim društvom Barselona. Offtopic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 1 minute ago, John Terry said: Postoji i Barselona vaterpolo klub, a ovaj Barseloneta nije povezan sa sportskim društvom Barselona. Offtopic. Jel ta Barselona vaterpolo klub u LŠ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 2 minutes ago, Stanko1997 said: Jel ta Barselona vaterpolo klub u LŠ? Nije. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Uskoro ce sledeci turnir pa da vidimo nove igrace na delu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 4 minutes ago, Stanko1997 said: Jel ta Barselona vaterpolo klub u LŠ? Ne, taj klub je dosta slab po rezultatima. Barseloneta je mnogo jači klub. Čudno ali je tako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 14 minutes ago, suptil said: Uskoro ce sledeci turnir pa da vidimo nove igrace na delu. Sto se kaze, nova tura, sveza. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Kad sastavljate potencijalne rostere, i u 12 i u 15 računajte Lazića. Kakav god da je, koliko god nekvaliteta imao, nema nikakvih šansi da on kao kapiten ne bude standardni član prvog tima, osim ako nije povređen. Za Lazarevića više nisam siguran, jer ne znam koliko Duško ima poverenja u njega, posle dobrog početka prošle sezone, usledila je gomila pomračenja, sa promašenim otvorenim šutevima i zicerima. Ako ove godine pucamo na visok plasman, s obzirom na uložen novac i ogroman budžet, ne verujem da ćemo priuštiti luksuz za držanje Lazarevića ni na klupi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisaF Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Ove sezone su igraci produzavani i dovodjeni emocijama a ne zdravim razumom. Nadam se da nas to nece kostati rezultata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 24 minutes ago, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said: Kad sastavljate potencijalne rostere, i u 12 i u 15 računajte Lazića. Kakav god da je, koliko god nekvaliteta imao, nema nikakvih šansi da on kao kapiten ne bude standardni član prvog tima, osim ako nije povređen. Za Lazarevića više nisam siguran, jer ne znam koliko Duško ima poverenja u njega, posle dobrog početka prošle sezone, usledila je gomila pomračenja, sa promašenim otvorenim šutevima i zicerima. Ako ove godine pucamo na visok plasman, s obzirom na uložen novac i ogroman budžet, ne verujem da ćemo priuštiti luksuz za držanje Lazarevića ni na klupi. Ni ja za Lazarevića više nisam siguran, a još mi je čudnije što ga i dalje nema u rosteru na EL sajtu, a čak je i Bjelica ubačen, i svim igračima su ažurirani brojevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 (edited) Imamo dva NBA sampiona u ekipi. Ko cela Hrvatska kroz istoriju. Edited September 13, 2023 by kokodakalo 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Jel ovo @drperce uzivo na Rts1? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Jel ovo [mention=183]drperce[/mention] uzivo na Rts1?Ma jok, on je malo mladji 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 16 minutes ago, Mrk said: Jel ovo @drperce uzivo na Rts1? Taj sam 😂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Radi li nam neki posao Ife Lundberg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 A mene ako se sete sto sam reklamirao forum sete se, ako ne to je bila moja duznost 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Just now, drperce said: A mene ako se sete sto sam reklamirao forum sete se, ako ne to je bila moja duznost Pohvali se slobodno, nisam ispratio 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts