Čvarkov Posted August 22, 2023 Author Share Posted August 22, 2023 Tačno ono što nam treba. Brani sve od 1 do 4, mlad i željan dokazivanja. 5 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 8 minutes ago, DrMV said: Ovo mi deluje neozbiljno. Pre bi rekao da je neka "dimna bomba" za nešto drugo. Šved je bivši košarkaš. 17 ppg, 8 apg bivši igrač? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Boze me sacuvaj 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Ako ništa, biće bar dobre tuče u svlačionici 😂 ne zna se ko će pre na koga da skoči Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 22, 2023 Author Share Posted August 22, 2023 @BB7 kako ti se čini potencijalni dolazak Švedje? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Dolazak Sveda bi smanjio kupovinu sezonskih. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Jos Sved i neki mekani centar i to je to 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 I do sada nije moglo ali ako dodje Sved tek nece moci da de pokrpe rupcage u timu,uf samo da je dimna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 "Pa tu mogu da iskrsnu i međunarodne komplikacije" ŽP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 (edited) Sved je i u prajmu bio veliki potrosac lopte i bek bez odbrane. A sad tek sa 34 leta. Znaci dobro bi se uklopio u odbranu Shabazz - Teo - Nedovic, Protivnici bi se iznenadili na toliki nedostatak odbrane i promasivali bi zicere. Edited August 22, 2023 by Don Dusko 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: Sved je i u prajmu bio veliki potrosac lopte i bek bez odbrane. Znaci dobro bi se uklopio u odbranu Shabazz - Teo - Nedovic, Protivnici bi se iznenadili na toliki nedostatak odbrane i promasivali bi zicere. Потрошач лопте у химкију где је сам играо хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Just now, CuaTheTime said: Потрошач лопте у химкију где је сам играо хаха Bas sam? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 2 minutes ago, Don Dusko said: Bas sam? Dobro brate, realno je Himki bio Šved i Šved je bio Himki. On se totalno drugačije uklopio posle kod Itudisa u CSKA pre nego što su izbačeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Ne čačkajte mečku badava... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Ja stvarno zelim da verujem da su ova velika imena koja se pojavljuju ovih dana (Griffin, Wall, Šved...) samo gluposti "insajdera". Ne mogu da shvatim da u jednom ozbiljnom klubu neko smatra da bi, recimo, jedan Blake Griffin rešio sezonu. Ne zato sto je on los igrac, već iz razloga što ne mogu da nadjem nijedno jedino razumno objasnjenje zašto bi jedan NBA veteran imao motiv da dodje u Evropu i vucara se po ABA ligi i da svoj maksimum u bar 20% utakmica u sezoni. Evo Ross potvrdio ponudu Partizana. Meni je to idiotizam. Kupicemo skupog igraca, svi će se usrati od njegovog imena i bežaće glavom bez obzira... Pa ljudi postoji li neki skaut u klubovima koji sad imaju budzete od XX miliona evra??? Ima li neko da nadje nekog Milera, McCalebba, ili cemo dovoditi veterane koji su odustali od NBA, koji ce doci da lade jaja kao u Kini i egzoticnim zemljama??? 5 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 3 minutes ago, Stanko1997 said: Dobro brate, realno je Himki bio Šved i Šved je bio Himki. On se totalno drugačije uklopio posle kod Itudisa u CSKA pre nego što su izbačeni. I da nije potrosac lopte opet je rupa u odbrani. Ne znam... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Just now, Don Dusko said: I da nije potrosac lopte opet je rupa u odbrani. Ne znam... Apsolutno tačno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Kada bi potpisao za Partizan ovde bi se kukalo 3 dana... Sada i jedan Sved ne valja... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Fintira nas Coki, cenim da je Bjelica sledeca buva koju ce pustiti, tacno da se saseremo svi i budemo prezadovoljni kad ne dodje niko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 (edited) Ma Šved je samo patka. Ko normalan će dati najmanje 1.5 do 2m za igrača koji ima 34 godine i koji je sve ono što nama ne treba. A i Duško ga je trenirao i odlično zna kakav je kancer od čoveka i za svlačionicu. Plus on i Šabaz? Ne ide nikako. Edited August 22, 2023 by Čočo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 6 minutes ago, Don Dusko said: I da nije potrosac lopte opet je rupa u odbrani. Ne znam... Inace do sad su nam defanzivni igraci donosili rezultat u evroligi? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Ako dodje Sved, moze petorka Šved, Laza, Despot, Mitar i ja. Necemo videti lopte ni mi a ni koja god cetvorica budu sa njim na parketu. Boze me sacuvaj, nisu valjda toliko nenormalni da ga dovedu. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Just now, CuaTheTime said: Inace do sad su nam defanzivni igraci donosili rezultat u evroligi? Pa kad imas u timu bekovski trio koji su dosta jaci u napadu nego u odbrani... I onda dovedes 4 takvog. Gde je balans? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Ako Dusko kaze Svedja nema mi tu sta da se bunimo 🤗🤗🤗 8 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: Pa kad imas u timu bekovski trio koji su dosta jaci u napadu nego u odbrani... I onda dovedes 4 takvog. Gde je balans? Ako ga zeli Dusko mi nemamo sta da pricamo 🤷♂️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts