Don Dusko Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 18 minutes ago, vlaDixXx said: Jago i Simonovic uzasni za svoje reprezentacije Potencijalno pojacanja Nitikilina takodje Jago ce biti treci plej, realno nije ni blizu 40godisnjem Marselinji i Raulzinju Netu. 3 potencijalno cesta DNP na prvenstvu Ne odustajes izgleda od domace osnove, Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 6 minutes ago, Filbi said: Ček da objave sve cene, ovo 11k je kapiram za nivo 400 i to iznad partera recimo nadam se samo da nećemo imati 78 kategorija ulaznica kao komšije Ma, dzabalucina je to. Kod komsija najgora mesta nece biti ispod 18k. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Tanka prica je Yago. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Ovo su niske cene. Očekivao sam više. Kao što sam i mislio ide se na brojčanost a ne na finansije. Ako je 11000 sektor 400, očekujem da će za sektor 200 za sezonce biti oko 20000 dinara. Što je mnogo manje od mog očekivanja ( između 23 i 26 hiljada). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 2 minutes ago, Benito said: Tanka prica je Yago. Jbg, ako sudis po ovoj tekmi i Gudura je bas bedna prica. 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 (edited) Mislim da ce 11000 biti mesta kod organizovane grupe, a da ce nivo 400 za ostale ici gore. gde uzeti na nivou 400 da se bude dalje od njih Edited August 21, 2023 by kokodakalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Biće Yago kod Duška odličan. Baš je pun energije, vidi se i odlična tehnika. Još Duško da ga lepo postavi i da pametnije i skoncentrisanije igra odbranu i biće on top. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Pocuj me Nebojsa placaj tamo obestecenje i dovodi Cobocla 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Preveliki midžet je Yago. Borben je i ima dobar pristup ali jednostavno je presitan. Čak i ova verzija Jovića ga ozbiljno maltretira, teško je očekivati da neće ozbiljni evroligaški igrači. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 15 minutes ago, Benito said: Tanka prica je Yago. Sad ce da nas natrpa. U inat! Hahaha koliko mu treba da udje u seriju evo dve trojke.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Nemojte dva puta da kažete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: Sad ce da nas natrpa. U inat! Hahaha koliko mu treba da udje u seriju evo dve trojke.. A onda ga je teško zaustaviti. 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СамоТи3 Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Колико је дао поена Јаго до сада а колико Деда? Не знам зашто нема статистике на резултатима на овим пријатељским утакмицама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naša posla 2.1 Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Joj što volem ove Jagove trojke zbog ovih stručnjaka koji znaju da “ne valja” nakon 10 minuta košarke… 26 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Ljudi verovatno nisu gledali Jaga na vise od dve utakmice, al se zna da je tanak.. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Ja moram da priznam da ga pre plejofa Nemačke lige nisam gledao, ni u regularnom delu, možda sam pogledao jedan meč Ulma u EK. Ali njegove partije protiv Albe, Bajerna i Bona koje sam gledao, bar kod mene zaslužuju šansu u EL. Pa nek se dokaže, a koliko vidim, taka je mentalitet da će sve uraditi kako bi se dokazao na najvećoj sceni u Evropi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 33 minutes ago, Firga said: Ko sto rekoh vec, Brazilac je bio problematicna odluka nekog iz kluba. Vec u prvih par kola EL zakljucak ce biti da ne moze. Brzo ce to, pa cemo videti. Još mu Aleksa ukrao loptu😀 35 minutes ago, Firga said: Eto ih sezonske, poslednji adut da se roster "popravi" ode ... Ima još dve nedelje do početka prodaje sezonskih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 8 minutes ago, Zvezdan said: Ljudi verovatno nisu gledali Jaga na vise od dve utakmice, al se zna da je tanak.. Jago kao starter verovatno bi bio najtanji plej u El ali mi smo ga doveli za 3. plejmejkera i tu je jasno da ce biti jedan od boljih u ligi za tu ulogu ako pogledamo 3. plejmejkere svih evroligaskih ekipa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 @Čočo: sve ce biti super, svi su super, dolaze jos 2-3 super igraca @Benito: niko ne valja, nista ne valja, nece doci vise niko i tako u krug na svakoj stranici 7 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Just now, bosMan_jr said: @Čočo: sve ce biti super, svi su super, dolaze jos 2-3 super igraca @Benito: niko ne valja, nista ne valja, nece doci vise niko i tako u krug na svakoj stranici Maksimalno dva igrača. Nećemo da preterujemo. 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Stani Jagoše ... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Bice Yago dobar za ulogu 3 pleja. Udje u igru ispuca se. Ako ga ide ostane malo duze, ako promasuje na klupu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 (edited) Može Yago mnogo više da pruži a ne samo šut za 3. Brz je sa loptom a zna i da doda. Odbrana je trenutno nešto na čemu mora dosta da radi. Edited August 21, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Znali smo da može da pogađa za 3 ali u odbrani je baš nemoćan, ne mogu to da pokrpe Shaq Harrison, Nateklina i Hanga iz prajma. Ono što mi se sviđa je da šutevi koje uzima nisu nebuloze nego imaju smisla u datim situacijama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Tanka je linija izmedju lom i odlican za 3. opciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts