srlepajce Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Pisu da Luka ostaje 3 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 8 minutes ago, NMX said: Cigani...kakva je situacija oko igranja EL? Još nisu počeli da nas mole al vuku za rukav ... eto. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 3 minutes ago, srlepajce said: Pisu da Luka ostaje Dobro je, za drugog centra odlican, tesko nekog domaceg mozemo da nadjemo... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Trenutni roster: 1: (Kampaco) 2: Nedovic, (Lazic) 3: 4: Ilic 5: Raduljica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budžak Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 10 hours ago, Brat od Korneta said: Nisam ispratio to, steta... Pozdravljam ukus za ljubimca, greota da je covek zavrsio na Novom Zelandu. šta greota, pa tamo je večno proleće... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 16 minutes ago, Kankkunen said: Dovode i dobre trenere, pre nekoliko dana su potpisali Auguste, Caloiaro ... i najčešće dugo ostaju tamo, lepo im je. I Aaron White je otišao u Japan... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Lepo su nagazili sa ovim odlascima do objave liste EL učesnika. Očekujem do ponedeljka da se raščisti roster pa da krenemo od ponedeljka u sklapanje novog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 8 hours ago, Profesor said: Dzekiri + D. Vilijams da budu prva potpisa posle Dede, uz produzenje Mitra i Petruseva i eto reketa za sledecu sezonu. Samo Hassan Whiteside Od nocas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 ^a bolje da ode direktno u japan sto kaze onaj meme sa imaginarnim zgodnim online cicama, just give me the virus link. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 27 minutes ago, Stefi88 said: Dobro je, za drugog treceg centra odlican, tesko nekog domaceg mozemo da nadjemo... 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 4 minutes ago, Zvezdinho said: Samo Hassan Whiteside Od nocas. Kakva je to promaja u glavi. mogao je da bude 7x all star lagano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 32 minutes ago, srlepajce said: Pisu da Luka ostaje Naravno da ostaje, ko bi njega želio sem Čovića. 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 2 minutes ago, Zvezdinho said: Samo Hassan Whiteside Od nocas. Takvi ko što je Whiteside se šunjaju po portoriku zato što mogu da se sunčaju jajca na plažama nedaleko od amerike i igra neobavezna košarka za pare. Mislim da on nema interes da dolazi u Evropu, inače bi verovatno več bio tu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Inače, mi se sprdamo a i naslov topika je takav, domaća osnova i strani plaćenici...ali čuh juče priče koje zaista idu u tom pravcu, jaka domaća osnova. Gde Mitar ostaje, Bjelica i Deda dolaze, Marko Simonović takođe. Laza i Despot ostaju. Uz Ilića, Topića i Nedovića, mi smo na rosteru sa devet domaćih igrača. I ako ne računamo Kuza i Raduljicu, cenim da ćemo pokupiti jedno 4 stranca pa kasnije odraditi čuvenu doselekciju. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 (edited) 2 minutes ago, L' Imperatore said: Takvi ko što je Whiteside se šunjaju po portoriku zato što mogu da se sunčaju jajca na plažama nedaleko od amerike i igra neobavezna košarka za pare. Mislim da on nema interes da dolazi u Evropu, inače bi verovatno več bio tu Za pare ima da dodje putujuci ekonomskom klasom. Popravio i sl,bacanja covek i step bek naucio Edited June 29, 2023 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 7 minutes ago, NMX said: Inače, mi se sprdamo a i naslov topika je takav, domaća osnova i strani plaćenici...ali čuh juče priče koje zaista idu u tom pravcu, jaka domaća osnova. Gde Mitar ostaje, Bjelica i Deda dolaze, Marko Simonović takođe. Laza i Despot ostaju. Uz Ilića, Topića i Nedovića, mi smo na rosteru sa devet domaćih igrača. I ako ne računamo Kuza i Raduljicu, cenim da ćemo pokupiti jedno 4 stranca pa kasnije odraditi čuvenu doselekciju. Bjelica je znaci ovogodisnji Raduljica. Lepo. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 8 minutes ago, NMX said: Inače, mi se sprdamo a i naslov topika je takav, domaća osnova i strani plaćenici...ali čuh juče priče koje zaista idu u tom pravcu, jaka domaća osnova. Gde Mitar ostaje, Bjelica i Deda dolaze, Marko Simonović takođe. Laza i Despot ostaju. Uz Ilića, Topića i Nedovića, mi smo na rosteru sa devet domaćih igrača. I ako ne računamo Kuza i Raduljicu, cenim da ćemo pokupiti jedno 4 stranca pa kasnije odraditi čuvenu doselekciju. За докотрљавање до плеј-ина би нам требало да имамо стартну петорку Дрим Тима из 1992. ако је то тачно (са све Ајзеом као резервом, па да га избацимо за куп ако му не средимо пасош). 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 8 minutes ago, NMX said: Inače, mi se sprdamo a i naslov topika je takav, domaća osnova i strani plaćenici...ali čuh juče priče koje zaista idu u tom pravcu, jaka domaća osnova. Gde Mitar ostaje, Bjelica i Deda dolaze, Marko Simonović takođe. Laza i Despot ostaju. Uz Ilića, Topića i Nedovića, mi smo na rosteru sa devet domaćih igrača. I ako ne računamo Kuza i Raduljicu, cenim da ćemo pokupiti jedno 4 stranca pa kasnije odraditi čuvenu doselekciju. Ako stvarno dovedu Belog onda zelim i da se ugasimo 6 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 10 minutes ago, bosMan_jr said: Kakva je to promaja u glavi. mogao je da bude 7x all star lagano najverovatniji scenario bi bio da ga već krajem avgusta hapse ujutru na nekom splavu sa pola kile kokaina za ličnu upotrebu, pa bi raduljica morao da poteže političke veze a petruševa da bude ko-zna-odakle, da pošalje kontakt iz murije. kasnije bi se ispostavilo i da je probao da prokrijumčari kontejner šljivovice u usa ali tada više odavno ne bi bio u zvezdi. šalu nastranu, ne bi lik bio baš allstar, mnogo je priglup i sa grdnim rupama u fundamentima basketsportsa ali mogao je da ima korektnu i dugačku nba karijeru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 36 minutes ago, Milko Miller said: Trenutni roster: 1: (Kampaco) 2: Nedovic, (Lazic) 3: 4: Ilic 5: Raduljica Taman da stanu u "tamića", Radulja za volanom, Evropo evo nas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Jel se uopste oporavio Bjelica? Nije bas na istom nivou kao Raduljica, ali cemo da pukneno fine pare za koje je mogao da dodje igrac koji bi nesto i isporucio. Gazda kad krene onda ne ume da stane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Dakle, šta imamo za sad. Teo Nedović Kobrić, Lazić Deda, Lazarević Muka, Kuzmić, Raduljica Trebaju nam još 1 do 2 stranca i zatvaraj radnju. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Inače,mensčini kako će EL pokušati da unutra ubaci bilo koga pre nas. Pa ako baš niko ne bude zainteresovan da igra,eto nas. Ne znam..verovatno i grešim,ali imam takav osećaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 20 minutes ago, NMX said: Inače, mi se sprdamo a i naslov topika je takav, domaća osnova i strani plaćenici... Ne znam ko se sprda. Čovićeve fiks ideje su poznate, a i ovde ima nemali broj onih koji za svakog domaćeg igrača koji se pomene napišu da može da bude koristi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 hour ago, srlepajce said: Pisu da Luka ostaje E do … spremite se da Muka nakon par meseci postane prvi centar zato što košarkaška inteligencija. Nema veze što ne može da skoči, zagradi, odbrani i ostale nebitne stvari ali lepo pivotira ispod koša. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts