Stanko1997 Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 5 minutes ago, srlepajce said: Interesantno 😊 4 trofeja su ABA Superkup, ABA, KLS i KRK 😂 Just now, Duh koji lebdi said: Ako smem i ja da bacim jedno ime za poziciju 4: Nerlens Noel. Potpisao za Kingse. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Ima li nekih barem neformalnih informacija vezanih za cene sezonskih? Ocekujem da ce biti znatno skuplje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind. Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 1 minute ago, Duh koji lebdi said: Ako smem i ja da bacim jedno ime za poziciju 4: Nerlens Noel. Noel je klasican centar, bar kako ga ja pamtim u NBA, nema nikakvog smisla prebacivati ga na 4 kad nema nikakav sut. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 ja sam bolji pf od noela 3 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 1 minute ago, Stanko1997 said: 4 trofeja su ABA Superkup, ABA, KLS i KRK 😂 Potpisao za Kingse. E jebajga. @uini bi bio presrecan da uparimo Frenkija i Nerlensa, pretpostavljam 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Just now, mind. said: Noel je klasican centar, bar kako ga ja pamtim u NBA, nema nikakvog smisla prebacivati ga na 4 kad nema nikakav sut. kuzmic na 4. Just now, Duh koji lebdi said: E jebajga. @uini bi bio presrecan da uparimo Frenkija i Nerlensa, pretpostavljam 😉 ne bih 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Inače deo Čovićevog obraćanja je sadržao dve potvrde, da Mirotić i Šengelija neće doći (završena priča) i da dovodimo još dva igrača (SG i PF). 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 3 minutes ago, Duh koji lebdi said: Ako smem i ja da bacim jedno ime za poziciju 4: Nerlens Noel. Noel na 4 kao riba na suvom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Jbg, sto ne zavrsis u par dana obicno ovako zavrsi. Idemo dalje… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Neću da vam srusim želje posle 5 minuta ali Noel je potpisao juče za Sakramento. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Just now, Lmx said: Noel na 4 kao riba na suvom Ma zajebajam se. Nego vidim trend prelaska tih krseva iz NBA, poslednji je Okafor koji se odsukljao u Saragosu, pa kontam kad mogu svi moze i jadni Noel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezda_Srb1991 Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Osvajanje 4 trofeja? Ako se to odnosi, izmedju ostalog, na trofej u EL... malo neozbiljno. Ako udjemo direktno u top8, licno cu smatrati kao veliki uspeh 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Znači ove godine se,, palimo" i na EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 2 minutes ago, Zvezda_Srb1991 said: Osvajanje 4 trofeja? Ako se to odnosi, izmedju ostalog, na trofej u EL... malo neozbiljno. Ako udjemo direktno u top8, licno cu smatrati kao veliki uspeh usvojeno na skupstini vs osvojeno na terenu. ja sam uvek planirao sve najbolje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezda_Srb1991 Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 1 minute ago, uini said: usvojeno na skupstini vs osvojeno na terenu. ja sam uvek planirao sve najbolje. Jedino ako oni znaju nesto oko ta dva pojacanja,u smislu da ce nam doneti neku ekstra prevagu. Obzirom da je Čovke potvrdio da nema nista od Toka i Mirote, ne vidim ko bi to mogao da bude. Jedinoooo Kalina 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Znači, jos 2 macke nas ocekuju. I valjalo bi ispostovati sto se tice sezonske, bez obzira sto su sanse da cu i na jednu utakmicu doci minimalne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 https://www.republika.rs/sport/kosarka/451738/kk-crvena-zvezda-meridianbet-pojacanja Eto oko pojacanja,nista specijalno ali od Sengelije i Mirotica nista,da se ne nadate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Jesu li ga pitali za Frenkija? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Шта мислите о овоме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Just now, Bogoljub Gagic said: Шта мислите о овоме? Potpisao za Veneciju, zanimljiv igrač. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 (edited) 3 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Шта мислите о овоме? Потписао за Венецију. Едит: Бржи Канкунен. Edited July 19, 2023 by Сандро Лаки Ђентиле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 1 minute ago, Kankkunen said: Potpisao za Veneciju, zanimljiv igrač. Е то већ нисам испратио штета делује да има потенцијала, 99 годиште. Мада ако би се заинтересовали не верујем да би уговор тај представљао проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Po Mozzartu na dodatnim lekarskim pregledima je Higins zbog proslih zdravstvenih problema,tako da ako prodje proveru mozda nas i pojaca(drugi deo ja nagadjam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Moramo po Kalinu, sad nemamo ni više izbora. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Bilo je nekih vesti da je Okc potpisala Džeka Vajta, ali ne vidim ga u rosteru+ OKC mora i da otpušta igrače. Ja bih sačekao Džeka 1/1 , jedino što je mlad pa ima još 2-3 sezone vremena da se suklja po g ligama i dvosmernim ugovorima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts