Nini3112 Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 28 minutes ago, Kankkunen said: Daj ga vamo ... Uf,uf moj bas opasan igrac,na obe strane terana,davaj davaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Insajderi ponešto znaju, ali u osnovi pipkaju u mraku. Ne treba ih osuđivati, uglavnom su korektni ljudi koji podijele šta znaju, samo ih ponekad ponesu emocije, što je ljudski. Jedino ne volim one rebuse i pizdarije... 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 KKP je svakako podigao ljestvicu dodatno sa dovođenjem najskupljeg igrača u Evropi, treća godina željkovog projekta i ide se all in reklo bi se, ali smo i mi dobili sredstva da budemo konkurentni u EL. Mislim samo uporedite ovo do sada sa Dzonijem, Hollandom, Bentilom i Martinom, da se ne zajebavamo. 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 7 minutes ago, uini said: @Miki28, daj nekih fewlinersa za ovog lika A nije igrao nesto u Lejkersima. Odlican defanzivac, kradljivac lopti, brze noge i ruke. Ima dobar pregled igre, gleda da ubrza tempo. Sut je dosta problematican, jak ulaz mada nije raznovrstan, ljevoruk. Mogao bi biti ozbiljan igrac u Evropi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Jašta, krvav je to lebac...insajderski...😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 333 strana idealno za neki anđeoski potpis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Just now, Miki28 said: A nije igrao nesto u Lejkersima. Odlican defanzivac, kradljivac lopti, brze noge i ruke. Ima dobar pregled igre, gleda da ubrza tempo. Sut je dosta problematican, jak ulaz mada nije raznovrstan, ljevoruk. Mogao bi biti ozbiljan igrac u Evropi. Bas ozbiljan igrac u Evropi* Nije toliko ni operisan od napada,u odbrani sve ima,atletican,bomba igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 6 minutes ago, quentin said: Insajderi ponešto znaju, ali u osnovi pipkaju u mraku. Ne treba ih osuđivati, uglavnom su korektni ljudi koji podijele šta znaju, samo ih ponekad ponesu emocije, što je ljudski. Jedino ne volim one rebuse i pizdarije... Mislim da je skroz realno i da iz kluba nekada namerno puste lazne informacije, a istinu zadrze samo u uskom krugu ljudi. Pretpostavljam da se svakakve igrice igraju na trzistu i da nije bas najpametnije tek tako deliti informacije iz kluba. Ovi ljudi koji se javljaju (prvenstveno mislim na Markosa i Mileta) i dele sa nama sta su culi su sigurno dobili informacije od nekog pouzdanog, ali ne mora znaciti da su te informacije istinite, a oni to ne mogu da znaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Da makar oce Shabazza ozvaniciti,cisto sumnjam da imamo bolju opciju od njega,malo je sumnjivo vec ovo cekanje.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 15, 2023 Author Share Posted July 15, 2023 Ne čeka se ozvaničenje Mirote u KKP nego osvajanje Wimbldona. Nole plaća dva top igrača. Pouzdan info koji je nespretno izašao iz Noletovog uskog kruga ljudi. Tipujem na Srkija. 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 10 minutes ago, Sector said: KKP je svakako podigao ljestvicu dodatno sa dovođenjem najskupljeg igrača u Evropi, treća godina željkovog projekta i ide se all in reklo bi se, ali smo i mi dobili sredstva da budemo konkurentni u EL. Mislim samo uporedite ovo do sada sa Dzonijem, Hollandom, Bentilom i Martinom, da se ne zajebavamo. Svakako, vec je receno, nije obradovic tu da bi statirao. Mirotic 3.5 miliona evra, Panter 2,2, Lidej 2 za ovu sezonu. Donedavno su ovo bili godisnji budzeti oba kluba. Mi imamo nase sanse, sve zavisi od Sabaza i cetvorke. Ako dodje Kalinic, mogu da se slikaju sa sve Miroticem, za sve ostalo, mozemo da pricamo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 (edited) @ČvarkovMa nema od toga nista, vec bi se ozvanicilo. Samo da ne bude opet umesto njega neki Adams. Edited July 15, 2023 by Firga 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Daj Boze da gresim al meni nesto sve mirise da Shabazza necemo potpisati, nesto se mnogo to sve razvlaci i sve je kao gotovo, a izgleda da ipak nije i pitanje da li ce biti. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dundermifflin Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 1 minute ago, Firga said: Ma nema od toga nista, vec bi se ozvanicilo. Samo da ne bude opet umesto njega neki Adams. Iskreno i ja taj osecaj imam. Da je Napier zavrsen mislim da bi vec ozvanicili poput zadnja tri igraca. Dodaj jos i njegov misteriozan (Ovde je bio okacen) tvit bas kada su se pojavljale glasine da je zavrsen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Ajmo malo optimizma po ovoj vrucini. Ako smo sa onim rosterom imali 17/17 Koj cemo odnos imati sa ovim timom koji je u pripremi? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 19 minutes ago, Sector said: KKP je svakako podigao ljestvicu dodatno sa dovođenjem najskupljeg igrača u Evropi, treća godina željkovog projekta i ide se all in reklo bi se, ali smo i mi dobili sredstva da budemo konkurentni u EL. Mislim samo uporedite ovo do sada sa Dzonijem, Hollandom, Bentilom i Martinom, da se ne zajebavamo. Mene i dalje boli što je vrhovni rekao da su dobili ko pleve a naši ćute. Tako da sam saglasan da smo i mi konkurentni ali mi sve ovo izgleda kao međusobno odmeravanje sa prekoputašima a imam slabo srce i nerviram se. Ajmo u nove pobede! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 To se pisalo i za Dobrića ... ma kakav Virtus ha ha ha, neće on nigde ha ha ha ... samo kažem. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Под условом да долази Шабаз и још један високи (Шенгелија), волео бих да ако доводимо неког бека, то буде неки комбо бек који игра добру одбрану. Од слободних у Ел нпр. Смит из Албе, а свакако да би овај Харисон био одлична опција. Не верујем заиста да постоји и 5% шансе да дође Лојд, то је баш научна фантастика у овом тренутку. Дакле, првих 12: PG) Нејпир, Смит(1/2), Тео SG) Ханга(2/3), Неда SF) Гедраитис, ДеДа(3/4) PF) Токо, Симон C) Тоби, Лука, Боломбој Овако бисмо доста лакше сварили Теа и имали више могућности да га уклопимо у петорку када му иде и има смисла да игра, а да не трпимо превише назад. Наравно, коментаришем кошаркашки чисто, у складу са оним што се може чути око појачања итд. Нисам неки љубитељ овако скупог ростера, и не бих имао ништа против да све ово изгледа доста скромније. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 1 minute ago, suptil said: Ajmo malo optimizma po ovoj vrucini. Ako smo sa onim rosterom imali 17/17 Koj cemo odnos imati sa ovim timom koji je u pripremi? Htedoh da napišem...Jedan dan ako nekog ne parafiramo, odmah kataklizma...Adamsi i ekipa 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 2 minutes ago, suptil said: Ajmo malo optimizma po ovoj vrucini. Ako smo sa onim rosterom imali 17/17 Koj cemo odnos imati sa ovim timom koji je u pripremi? Pa imacemo opet 17-17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 "Mnogo se odužilo za Šabaza" :prekjuče se pojavila informacija: 10 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvanus Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 3 minutes ago, suptil said: Ajmo malo optimizma po ovoj vrucini. Ako smo sa onim rosterom imali 17/17 Koj cemo odnos imati sa ovim timom koji je u pripremi? Само здравља и да гледамо како уклопити у складну екипу оволико нових играча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 (edited) Шефе који ти је враг? Лука не може бити други центар. Ако је Лазић 13. ко су 14. и 15. играч? Не знам зашто су људи нервозни? Одмотавање у Барси само што није почело, видећемо за Калину дефинитивно врло брзо. Дефанзивни бек поред неконстантног Недовића ми је некако чудно. Тачно је да фали атлетике у спољној линији. Edited July 15, 2023 by suptil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Topic - pozajmica ? Velika steta Lazic - 90% produzenje ugovora Ilic - ? Pozajmica ? Lazarevic - ? Mozda ga ostaviti za aba je vise nego koristan da se ne lome nosioci ? Kuzmic - ovaj covek je neunistiv ali samo 3 minuta posle je unistiv ? Raduljica - jbt ladno Raduljica ,prijatelji braco kumovi ( jel bese Keselj odradio 2 godine ugovora ovo na kraju ? ) Dzoni Ivanovic - hvala brate i srecno 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Pa da, jer blizu i close ne znace isto, to je ok. Nadam se da se zajebavaš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts