JPM Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 7 minutes ago, drakon1 said: Imao prelom sake, ako sam dobro ispratio sta se ovde pisalo. Eto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Preteruje se sa sprdnjom na račun tzv domaće osnove, bar za moj ukus. Što se tiče Dobrića on je od četvorke koja uključuje još Luku, Dedu i Lazića možda i najupotrebljiviji. Žaliće se za Dobrićem ubrzo, a kad ode i kad se pogleda kako je igrao, koliko je davao i na kraju ukupan učinak svakom objektivan će moći samo da skine kapu. Njemu želim zdravlje jer kad je zdrav onda je u treningu onda radi i šut jer on mora da bude "upucan" , da iskoristimo ovaj izraz iz streljaštva, da bi pogađao.Na žalost , moje informacije (od ljudi bliskih Ogiju) su iste.Ogi više nije igrač kkcz [emoji20]Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 ritopek za sve sto je uradio ali valjda mozemo da nadjemo nekoga ko u dobrom procentu sutira spotup trice, i dalje ide samo na levi ulaz ali igra pristojniju odbranu? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 1 minute ago, uini said: ritopek za sve sto je uradio ali valjda mozemo da nadjemo nekoga ko u dobrom procentu sutira spotup trice, i dalje ide samo na levi ulaz ali igra pristojniju odbranu? Marko Jeremic 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 10 minutes ago, Setite se 2011 said: Na žalost , moje informacije (od ljudi bliskih Ogiju) su iste. Ogi više nije igrač kkcz Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Pa neka potpiše više za taj neki Virtus, pa ćemo onda da plačemo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 1 minute ago, СтелаРоса said: Marko Jeremic Daleko bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 1 minute ago, СтелаРоса said: Marko Jeremic on se pojavljivao na nekoj tekmi u prozorima repke? ako jeste, bio sam malo zbunjen. vidi se da je bolji suter od 99% prisutnih ali je bio nekako nesnadjen i defanzivno i ofanzivno.. sad, repka u prozorima je sve sto ti treba da budes zbunjen oko kretnji, tako da ne znam da li je do njega ali znam da je igrao puno manje nego sto je bilo logicno, posto nam je sut trebao Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 3 minutes ago, СтелаРоса said: Marko Jeremic Nemoj da te cuje gazda, njemu malo treba.. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 1 hour ago, Kvaratskhelia said: Ja bih bio zadovoljan sa tandemom Petrušev i Davidovac na 4. Ključno je da se dovede centar starnog kvaliteta za EL. Pojtres bi bio skroz korektno rešenje. Meni je on bolji igrač od Jekirija. I svi naši protivnici bi bili zadvoljni da imamo taj tandem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 (edited) 8 minutes ago, uini said: ritopek za sve sto je uradio ali valjda mozemo da nadjemo nekoga ko u dobrom procentu sutira spotup trice, i dalje ide samo na levi ulaz ali igra pristojniju odbranu? Bas vidim da je caleb homsley potpisao za tofas. Pristojna opcija koja moze i da izneadi i ne samo spot-up, radio sa dobrim trenerima u evropi, nije glup. Edited July 6, 2023 by Nate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 (edited) 8 minutes ago, СтелаРоса said: Marko Jeremic Potpisao je za Igokeu. Edited July 6, 2023 by Grunf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Pojtres bi bio klasicno Covketovo pojacanje. Nije igrao pola godine zbog teske povrede ✅ Dolazi iz Makabija, znaci ima renome✅ Pala mu cena, eksplodirace kod nas ✅ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Dajte neko klasicno Duskovo pojacanje u razmatranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 ritopek za sve sto je uradio ali valjda mozemo da nadjemo nekoga ko u dobrom procentu sutira spotup trice, i dalje ide samo na levi ulaz ali igra pristojniju odbranu?Još ako će taj da rešava neke utakmice i donese neku titulu...Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 (edited) 22 minutes ago, Nate said: Bas vidim da je caleb homsley potpisao za tofas. Pristojna opcija koja moze i da izneadi i ne samo spot-up, radio sa dobrim trenerima u evropi, nije glup. kankunnenov dotson, bivsa legenda knicksa i novi jordan lloyd na SF 😐 statsi kazu 42.6% za 3, 45.8% iz igre, 88.1% sa slobodnjaka 15pts / 4rebs / 3ast / 2 izgubljene / 0.8stl za 32mins, chovo reaguj 💜 1 minute ago, Setite se 2011 said: Još ako će taj da rešava neke utakmice i donese neku titulu... Послато са M2101K9G помоћу Тапатока evo moze dotson. mada mozda delije ne daju jer je igrao u turskoj Edited July 6, 2023 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 8 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Pojtres bi bio klasicno Covketovo pojacanje. Nije igrao pola godine zbog teske povrede ✅ Dolazi iz Makabija, znaci ima renome✅ Pala mu cena, eksplodirace kod nas ✅ Zaboravio si prodajni potencijal 0 evra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 4 minutes ago, uini said: kankunnenov dotson, bivsa legenda knicksa i novi jordan lloyd na SF 😐 statsi kazu 42.6% za 3, 45.8% iz igre, 88.1% sa slobodnjaka 15pts / 4rebs / 3ast / 3 izgubljene / 0.8stl za 32mins, chovo reaguj 💜 evo moze dotson. mada mozda delije ne daju jer je igrao u turskoj Ekipa sa teme je još uvek u visokom letu, ček da se prizemlje pa da pričamo ... brzo će to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 30 minutes ago, uini said: ritopek za sve sto je uradio ali valjda mozemo da nadjemo nekoga ko u dobrom procentu sutira spotup trice (i dalje ide samo na levi ulaz al) i igra pristojniju odbranu? Pa takvog vec imamo: Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 45 minutes ago, Setite se 2011 said: Na žalost , moje informacije (od ljudi bliskih Ogiju) su iste. Ogi više nije igrač kkcz Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Normalno da nije, istekao mu je ugovor. Ponuditi mu 400k i visegodisnji ugovor, ako mu ne odgovara nek se oproba u pecalbi. Ionako ce nazad dogodine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 2 hours ago, DijametralnoSuprotan said: Inace Nurse je specijalista za odbranu i ne trpi takve igrace, povratak u evropu je realna opcija ali nisam siguran da ce kod nas. Misko se tu pita. Što se tiče EL može kod nas ili u EC po želji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Sta je kod nas na snazi moratorij na nove potpise? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 12 minutes ago, Kankkunen said: Ekipa sa teme je još uvek u visokom letu, ček da se prizemlje pa da pričamo ... brzo će to. Moze Dotson, predlagao sam all knicks ekipu ali Grant u PAO valjda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 (edited) 4 minutes ago, bosMan_jr said: Moze Dotson, predlagao sam all knicks ekipu ali Grant u PAO valjda Kažu da je završen, dobra kombinacija sa Tompsonom. edit ... pobekao lončiće, Efes - PAO Ataman mi stalno pred očima. Edited July 6, 2023 by Kankkunen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Meni bi baš Pariz Li bio klasičan čovićevski potez. Ima pristojnu reputaciju ( igrao za Monako i Pao), a generalno skroman igrač za EL. Nešto kao Bentil na poziciji pleja. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 5 minutes ago, Kankkunen said: Kažu da je završen, dobra kombinacija sa Tompsonom. Darijusom? Zar on nije završio u Efesu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts