Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
8 minutes ago, Сандро Лаки Ђентиле said:

Веб је већ виђен у Макабију, тешка прича да би и дошао код нас.

Tako je i Zek bio vidjen u Makabiju pa je produzio sa komsijama. 

Svakako veci problem imam jer je i ovako mali broj slobodnih dobrih opcija prepolovljen.

Edited by Admiral
  • Like 1
Posted
2 hours ago, quentin said:

Ovaj zastoj sa potpisima, čak i uveliko najavljenim, govori da mi možda više nemamo trenera.

Ili da je trener stopirao potpise,

Posted

Ćudna je stvarno ova tišina. Čak ništa ni oko sezonskih, ni na pitanje o Areni onaj GM šta li je, nije hteo da odgovori...

Postoje dva puta...Ili se ozbiljno radi u tišini i već postoji neki dobro utvrđen plan  koji je blizu realizacije ili su ozbiljne turbulencije u klubu. Bojim se da je ovo drugo uzimajući u obzir neka pređašnja iskustva 😋

• Like 9
Posted
41 minutes ago, Stanko1997 said:

Dobro bre ljudi, ja kapiram da neke igrače ne volite da gledate, ali jel i dalje mora da se provlači taj glupi izraz "mediokritet"...

Mediokritet - prosecnost, osrednjost

Kosarkas koji nema sut van reketa, koji niti je skocan niti fizicki jak, koji nema brzinu i sut za poziciju 4 a nema snagu i visinu za peticu ne da je prosecan nego ispodprosecan.

Lazic i Lazarevic su dva nivoa ispod prosecnog.

Dobric tri godine ne moze da se poveze da odigra nesto u kontinuitetu.

Davidovac da ima bar malo samokritije doveo bi svoje telo u red, a ne da godinama ima gomilu kila viska.

I svi oni imaju „olaksavajucu" okolnost jer su domaci igraci. Dosta mi je vise tih i takvih domacih igraca. Dovedi cist kvalitet 5-6-7 stranaca kao Partizan i cepaj sa njima sezonu. A ne da nam ovi domaci igraci pojedu dobar deo budzeta.

• Like 1
Posted

Добрић је сасвим ок играч. Много се критикује и претерује се са тим јер је нама прва тројка требао да буде Холанд кога нико не критикује чак га и готиве сви па је Добрић опет требао да глуми најбољег шутера код нас што и није. Да смо довели прву праву тројку Добрићева улога и статистика би изгледа одлично за играча који улази са клупе. 

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
2 minutes ago, Zvezdinho said:

Ili da je trener stopirao potpise,

Možda, ali opšti zastoj i tišina svakako ukazuju na turbulencije, što kaže forumaš iznad.

Posted
1 minute ago, fasper said:

Dovedi cist kvalitet 5-6-7 stranaca kao Partizan i cepaj sa njima sezonu. 

Slažem se. Dovedi 7 kvalitetnih stranaca. Onda nije problem da ti domaći budu Nedović, Petrušev, Dobrić, Davidovac i Topić. To je cela poenta.

• Like 2
Posted

Uzgred, mediokritet nije toliko uvredljiva odrednica...upravo je adekvatna da opiše celosezonski uticaj na igru Dobrića na EL nivou.
Sad uloga, minutaža nije do mene...navijač sam.

Posted
33 minutes ago, Guru said:

Teodosić uopšte nije na listi, da jeste bio bi iza Parisa Lija i Korija Voldena. 

taj zonficj. ipak je dobric te rendom trice i leve ulaze, ubacio u zvezdinim glory days. al zato hajde da trpamo nepotpisanog teodosica, jer ne zna da igra odbranu, kao ni dobric.

Posted
1 minute ago, uini said:

taj zonficj. ipak je dobric te rendom trice i leve ulaze, ubacio u zvezdinim glory days. al zato hajde da trpamo nepotpisanog teodosica, jer ne zna da igra odbranu, kao ni dobric.

Dobrić je svoje najbolje godine dao Zvezdi :kece:

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
15 minutes ago, СамоТи3 said:

Добрић је сасвим ок играч. Много се критикује и претерује се са тим јер је нама прва тројка требао да буде Холанд кога нико не критикује чак га и готиве сви па је Добрић опет требао да глуми најбољег шутера код нас што и није. Да смо довели прву праву тројку Добрићева улога и статистика би изгледа одлично за играча који улази са клупе. 

Neozbiljno je tvrditi da je Holand trebalo da bude prva trojka.

Posted
4 minutes ago, TB Told said:

Neozbiljno je tvrditi da je Holand trebalo da bude prva trojka.

Неозбиљно га је довести за то, а клуб га је довео за то.

• Like 3
Posted
1 minute ago, Bogoljub Gagic said:

Неозбиљно га је довести за то, а клуб га је довео за то.

Naravno da nije. Klub ga je doveo da bude rezerva. Dobriću je ove i prošle sezone namenjena uloga startera za koju nije sposoban i to je to. Tvrditi da je bilo ko smatrao da 34 godišnji debitant u EL može da bude prva opcija je neozbiljno.

Posted

Iz Makabija od centara samo Nebo dolazi u obzir. 

Nego je l ima neko informaciju šta bi sa Kamagateom? Je l potpisao on na kraju za nekoga? 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Čočo said:

Iz Makabija od centara samo Nebo dolazi u obzir. 

Nego je l ima neko informaciju šta bi sa Kamagateom? Je l potpisao on na kraju za nekoga? 

Rekao je predsednik Pariza da potpisuje za Armani.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...