Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Čočo said:

Ajde sad hipotetički i šta bi bilo kad bi bilo za one upućenije u Belog i njegovu karijeru nakon Zvezde i ono šta je on igrao u NBA. Ako kojom Božijom voljom (jer sad samo Bog može da nam pomogne) Bjelica zdravstveno i fizički bude dobar da može da igra, je l nam on donosi ono šta nam je potrebno za poziciju krilnog centra? 

Ne.

• Thanks 1
  • WOW 2
Posted

Zalizani stavio objavu na twiteru "Kao letnje kiše" uz sliku njega i Profesora i crveno bele krugove (ili kako ih zovu)

Kao letnje kise

U trenutku srusilo se sve

Kao letnje kise

Iznenada i bez najave

Posted (edited)

Stavljao sam ja pre neki dan objavu sa Miškovog naloga gde se negde slikao sa Bjelicom i napisao nešto. To vam je u formi hiperlinka sa instagrama bilo kad kliknete na onaj tekst gde sam pomenuo zalizanog. Dobrodošlica Nemanji svakako.

Edited by božija noga
Posted

O svim daljim aktivnostima koja su vezana za jačanje aktuelnog igračkog sastava, klub će blagovremeno obavestiti javnost.

Mene ovo raduje više nego potpis Belog. Znači da se traži nadam se adekvatni bek. 

• Like 4
Posted

all round nit smrdi nit miriše centar - check

skraćena mitska zver centar - check

drvo javorovo centar - check

naše dete kapiten inteligentan mekani centar - check

2 years away from being 2 years away visoki - check

regionalni talenat od 216 koji zna da opali trojku centar - check

klasična streč petica - check

fali još samo centar uguzivač koji traži loptu na postu tako da se Štimac ili Raško crtaju sami po sebi.

Nadam se da je Marken živ i erektilno funkcionalan, prelazni rok iz snova.

• Like 5
  • Thanks 2
  • Ha-ha 5
Posted

Panično guglam imena igrača i godine rođenja da vidim imamo li makar 5 igrača ispod 30 

Za sada sam se setio komada pet: Despot, Deda, Bolomboj, Tobi, Simon jr. 

Možda je promakao neko u ovom rosteru od 30.

Jel smo to najstarija EL ekipa u proseku?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...