Mirage93 Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 2 minutes ago, Zli Coban said: Navedi mi koga smo to mi drzali preko godinu dana kad odigra dobru sezonu? Beron, Perperoglu, Nelson 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Coban Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 2 minutes ago, Mirage93 said: Beron, Perperoglu, Nelson Beron klasa, Perperoglu sa 50 nije mogao nigd a Nelson odigrao kod nas i toeto penzija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 (edited) 17 hours ago, Borky said: Nemoj tako ona je NEUTRALNA Ma kakvi Dejm neutralna... Furala na profilnoj Vildozu u dresu Milvokija a Exuma u dresu Partizana. Pametnom dosta. Edited July 18, 2023 by Brat od Korneta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 9 hours ago, DameTime said: Ovo poslednje pojačanje je dobro, ali ne kapiram čemu, baš je gomilanje plejmejkera. Nije gomilanje, treci plejmejker. Sve ekipe u Evroligi ce imati 3 plejmjekera. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabljuroligbringer Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 4 hours ago, Profesor said: Šabaz, Yago Teo Nilikina, Nedovic Gidra, Hanga Toko, Deda Tobi, Bolomboj, Mitrovic Lazarevic, Lazic, Simonovic Jesmo imali kada vise od 5 stranaca? 2019-2020, Лоренцо Браун, Пантер, Берон, Лукас, Џенкинс, Стратос, Браун, Оџо, Гист 2020 - 2021, Хол, Волден, Лојд, Колом, Рочести, Рит, О'Брајант, Ноко Нису баш сви набројани у истом тренутку били у клубу, али сигурно да је било 5+ странаца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 (edited) Ne znam kako od proslogodisnjia 4 pleja( Kampaco, Vildoza, Dzoni i Pefi) dodjoste do zakljucka da su ovogodisnja 3 nagomilavanje igraca? Svaka skoro EL ekipa ima 3 pleja i svom rosteru,s tim sto ce neko moci da igra i na 2(Teo) Da ne idemo dalje, komsijama 3 pleja nece biti nagomilavanje? Dalje..prosle godine smo kukali na napadackim (ne)sposobnostima Dzoni tapakam loptu u mestu Ivanovica, kao i kamenjara, ne smem da se zaletim na kos Pefija, a ove godine nam nikako ne valja jedan izuzetno pre svega napadacki potentan igrac? Nama ciganima stvarno nikada udovoljiti. Znam da bi svi voleli da nam na pleju bidu Shabaz,Kampaco i Top,ali budite malo realni, nije ovo video igrica menadzer. P.s zasto ulazite u diskusiju ko je bolji Shorts ili Yago?Je li nama neko nudio Shortsa, taj covek bio dostupan itd pa smo se mi izmedju njih dvojice udlucili za jednoga.. Opet kazem nije ovo neki menadzer simulator pa da uzmemo random igraca i kazemo e kad smo vec hteli nekog bolje da smo ovog drugog Edited July 18, 2023 by dzakala 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Zaboravite bilo kakve kombinacije sa Lazićem van 12. On je kapiten, sto godina u klubu i Fićin bodigard, tako da je njegovo mesto zacementirano, koga god da dovedemo na 2/3 poziciju. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Razleteo se Nebojsa. Kao da je armagedon za neki dan, pa što vele, da se snabde na vreme. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 6 hours ago, Wingwalker said: Ako je neko od komšija u zadnja 3-4 dana bacio pogled ovde...pretrnuo je upravo zbog Frenkija koji ne samo da pokriva sve od 1-4, već brani i protivničkoj klupi da piju vodu a onog što dodaje peškire blokira mrkim pogledom...:) Hajlajci odbrane mu izgledaju brutalno ali on je prošle sezone za 12mpg napakovao prosek od 0.1 blokade i 0.3 ukradene lopte? Ako sam dobro izračunao, ukrade prvu "celu loptu" tek četvrtu tekmu...? Iako su to procenti iz NBA opet je prevelika razlika u odnosu na EL statse sledećih igrača od kojih je samo niži gaučo forte odbrambeni: Naneli 0.5 st-pg Yam 0.6 Dante 0.7 Panter 0.8 Vildosa 1.3 Faku 1.5 zato sam odmah posadio video sa tekme gde se vide svi posedi a ne samo ukradene, poeni i banane. svako je na hajlajcima vrhunski igrac, imao sam ja na basketu proslog meseca tri borderline jokic-asistencije. ali da, apsolutna je istina da jako dobro [understatement] brani likove od lillarda i trey younga [vrj lateralne kretnje], do nba krila, na oko snaznijih i visih od njega [jer, wingspan je maika], pa sve do vecine PFa u nba, ako ostane nakon switcha - nikakvu prednost nisu napravili. kada se na to doda korektan ballhandling i pravovremena asistencija, takvog igraca u evropi nemas a poeni su za ovu nasu ekipu najmanje bitni [iako ne smes da mu ides ispod bloka]. plus sam siguran da se ne bi ponasao kao zvezda i igrao za sebe. i dalje mi je 2good 2be true. ali pozdrav za vuka, legende tvitera. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 On 6/25/2023 at 8:14 PM, Brat od Korneta said: Nista vise nije vredno pomena sto se tice Evrolige. Postoji opcija i da platimo obestecenje za nekog iz El naravno kao i opcije iz Evrokupa koje bi mozda mogle da zavrse u Evroligi poput: J Covan Brown (1990, 187cm) Jerian Grant (1992, 196cm) (Njemu bih od ove trojice dao najvecu prednost zbog iskustva igranja Evrolige) Yago Dos Santos (1999, 176cm) Pre skoro mesec dana na ovoj temi sam naveo tri pika na pg iz Evrokupa i dvojica su zavrsili u Evroligi. Ove sezone deluje da ce biti rekord ulaznih transfera igraca koji nisu igrali Evroligu prosle sezone a zavrsili su u Evroligi sad, pritom prelazni rok nije ni blizu gotov i ocekuje se jos minimum 40 novih igraca u El ukupno do pocetka priprema ili sezone. Neracunajuci juniore koji su prikljuceni, za sada je u ligu doslo cak 33 igraca koji nisu igrali Evroligu prosle sezone. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Kako meridian javlja 👀 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Neko se ozbiljno zaigrao oko sklapanja rostera. Napravice se greska kao i u Tomicevoj drugoj sezoni gde se tim nakrcao gomilom igraca pod izgovorom kako na svakoj poziciji moramo imati po 3 dobre opcije, iako je to mac sa dve ostrice jer ces uvek nekoga zakinuti za zasluzene minute. Da ne govorimo o ogromnom broju stranaca i kockanju sa dva domac trofeja, jer eto koga briga xa trofeje, jedino je bitan top8. Ako dovedemo Ntilkinu onda je Hanga bio nepotreban. Ako dovedemo Sengeliju onda je Simonovic/Davidovac bio nepotreban. Ovaj mali Brazilac na ovakvu spolinu liniju je totalno nepotreban, ali se dobro uklapa u cirkus. Bio sam prezadovoljan do pre dva dana, ali tanka je granica od smislenog do haoticnog rostera. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 6 minutes ago, Nele said: Kako meridian javlja 👀 Frenkie i Toko i da zatvaramo radnju u julu 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Ovo je prvi roster Zvezde sa kojim ću biti potpuno zadovoljan. Gomila dobrih stranaca, Srbi na minimum. Još Francuz i Gruzijac pa na trening. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaZvezdas Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Loyd je na kraju ostao very very close, Nilikina je super, ali više sam želeo da vidm Loyda na ovu ekipu, sa Shabazom i Nedovićem zajedno bio bi pravo rešenje 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Ja mislim da bi mali Brazilac mogao sve da nas iznenadi, mislim pozitivno. 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Ljudi. Vi ste neumoljivi. Kako uspevate da pronađete toliko "problema" i negative ovoga leta na ovakav roster koji selektira 80% Duško i rostera koji je sklopljen 95% već 15. Jula...? Uživajte i kupite sezonsku kartu! 15 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Ma Lojd je od pocetka bio naucna fantastika, razumem da izgleda imamo neogranicen budzet ali obestecenje plus plata koja je blizu 2m je bas mnogo. Sto kaze Miki miki veliki jos Toko koji ce da nam donese cvrstinu u reketu i poslednji sampionski sraf Frenki pa da osvajamo EL 🙃 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 E, da... Kad kreću sezonske? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Kako li ce to da izgleda kad udje Teo, pa ga Dusko menja posle par minuta. Jedan tanak sa zivcima, drugi lud. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Jos Lojd, Tornike i Nateklina, pa da se polako zakljucavamo u salu za treninge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 4 minutes ago, berti said: Kako li ce to da izgleda kad udje Teo, pa ga Dusko menja posle par minuta. Jedan tanak sa zivcima, drugi lud. Normalno, kako bi izgledalo? Pa nece Teo u 36 godina igrati 30+ minuta vec 15-20 minuta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holivud Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 19 minutes ago, Sector said: Još Francuz i Gruzijac pa na trening. 2 minutes ago, deez nuts. said: Jos Lojd, Tornike i Nateklina, pa da se polako zakljucavamo u salu za treninge. Još Ntilikina, Lojd, Toko i Kalina pa na trening. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Ми на 1/2 имамо Шабаз, Тео, Јаго и Недовић. Дакле 4 играча, а то што Ханга може ту помоћи по потреби је супер, али он то није што значи да треба ту још један играч. Тако да не знам о каквом пренатрпавању се ради, која то екипа неће имати 5 играча на 1/2? 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 10 minutes ago, Miki28 said: Normalno, kako bi izgledalo? Pa nece Teo u 36 godina igrati 30+ minuta vec 15-20 minuta Teoretski je tako, ali kad ga ponese atmosfera i plus napeti zivci...Daj boze da bude sve kako valja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts