СтелаРоса Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Kakav je taj mali Sengelija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Ponitka, Toko, Pengos...Šta je Čovkins postao rasista pod stare dane...😁 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Samo da kazem da je duh lazarevica par puta usao u ponitku ove sezone 🤣 licno gledao i izneverovao. Ali dobro ponitka je kosarkas za razliku od ovog drugog. Ponitka + toko noot tuu beeed 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 (edited) 5 minutes ago, Webad said: Samo da kazem da je duh lazarevica par puta usao u ponitku ove sezone 🤣 licno gledao i izneverovao. Ali dobro ponitka je kosarkas za razliku od ovog drugog. Ponitka + toko noot tuu beeed Toko umesto Mirotica je po meni sasvim ok. Za Ponitku ne znam, ali dobro meni ce tu svako biti los kandidat kad se nadam Kalini. Edited July 11, 2023 by Milko Miller 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 6 minutes ago, Webad said: Samo da kazem da je duh lazarevica par puta usao u ponitku ove sezone 🤣 licno gledao i izneverovao. Ali dobro ponitka je kosarkas za razliku od ovog drugog. Ponitka + toko noot tuu beeed 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Nesto mi se tu ne slaze. Jurimo Sengeliju, Petruseva bi da vratimo i da dovedemo Mirotica? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 2 minutes ago, Milko Miller said: Toko umesto Mirotica je po meni sasvim ok. Za Ponitku ne znam, ali dobro meni ce tu svako biti los kandidat kad se nadam Kalini. Ako vec pazarimo po bolonji...ima jedan momak centar. Miki. Kad bolje razmislim ima dva. Miki i bako 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Just now, nunilo said: Nesto mi se tu ne slaze. Jurimo Sengeliju, Petruseva bi da vratimo i da dovedemo Mirotica? Pa ne svu trojicu. Mirotić/Šengelija i Petrušev na 4. 1 minute ago, Webad said: Ako vec pazarimo po bolonji...ima jedan momak centar. Miki. Kad bolje razmislim ima dva. Miki i bako 😁 Za Bakoa je izašla neka info da će Virtus i Bajern da se "trejduju" Bako za Gilespia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 1 minute ago, Webad said: Ako vec pazarimo po bolonji...ima jedan momak centar. Miki. Kad bolje razmislim ima dva. Miki i bako 😁 Ne uklapa se bojno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 1 hour ago, Markoss said: Teo je za 600k dosao kod nas. Na godinu dana za ovu lovu, ovo vam je top potpis komsije iskr. Dzestike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 4 minutes ago, fradler said: Dobar je ovaj. Nego meni zapao za oko ovaj kosati plej. Nije loš. Da ga pojurimo da i njega ne pokupi neka dobra EL ekipa. 😅 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 A sada je vreme da serviramo glavno jelo na evroliginom posluzavniku 26 10 1 1 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 1 minute ago, Mile1 said: A sada je vreme da serviramo glavno jelo na evroliginom posluzavniku Nafora i crveno vino. Dobro nam dosao Mirota! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 3 minutes ago, Mile1 said: A sada je vreme da serviramo glavno jelo na evroliginom posluzavniku Nadam se da ce biti ukusno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Ajmooo dobric trogodisnji ugovor!! 😁 Salu na stranu... Hvala kolegi miletu...covek sve sto zna prenese ovde. Moj naklon i postovanje 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 4 minutes ago, Mile1 said: A sada je vreme da serviramo glavno jelo na evroliginom posluzavniku Na čijem? Našem ili komšijskom? 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 4 minutes ago, Mile1 said: A sada je vreme da serviramo glavno jelo na evroliginom posluzavniku Ognjen Dobric? Ili Nemandza Bzelica? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Звезда Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 4 minutes ago, Mile1 said: A sada je vreme da serviramo glavno jelo na evroliginom posluzavniku Миле искористићу свој први и вероватно једини пост овде да те замолим да даш неку додатно информацију о јелу које ће бити послужено. 1 2 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Mora neko da igra i odbranu, Dobrić bi nam legao samo tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Just now, Don Dusko said: Ognjen Dobric? Ili Nemandza Bzelica? Ipak Bobi 🕶 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 (edited) Markos, Mile i Kum Žoržo. Radi firma ne staje. ❤️ Edited July 11, 2023 by Čočo 10 2 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Jel to neki trio u paketu stize 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 9 minutes ago, Mile1 said: A sada je vreme da serviramo glavno jelo na evroliginom posluzavniku Pa ajde vise, ohladice se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts