Jump to content

Звезда

Član foruma
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Звезда

  1. Џабе пишеш пријатељу, џабе и што сам јасно и недвосмислено рекао да сам за одлазак Човића и врло прецизно рекао зашто. Сад ће ови са дужим форумским стажом што ће терати сутра Човића преко форума великим словима да те етикетирају дилејом или падобранцем. Овде је изгледа популарно средњошколским хумором поткачити сваког неистомишљеника и проглашавати "најезду" због два уписа која искачу из шаблона. У сваком случају, надам се да ће сутра у Арени бити довољно људи да подржи овај тим који је у изузетно лошем моменту и којег још пар пораза дели од рекреације у наставку ел. А наравно, лично ћу подржати најављена скандирања против управе, ако се по први пут најаве обистине.
  2. Пријатељу, нити сам се потресао, нити га волим, нити га мрзим, нити тврдим да сам бољи човек од тебе. Само да мислим да сам за одлазак Човића више него ти, без обзира што не напишем ЧОВИЋУ ОДЛАЗИ на форуму. Само за разлику од тебе који пишеш шта и колико хоћеш, евентуално попљујеш некога ко се не слаже са тобом успут, ја могу аргументовано да ти напишем зашто мислим нешто што мислим, без да ти лупим етикету. Ево можеш да испратиш моје претходне постове, питао сам зашто поједини овдеприсутни форумаши ничим изазвани вређају људе који иду на Север а проглашен сам човићевцем и кранашем. Оптужују се људи за ботовање јер позивају да се да подршка тиму? Или је можда боље да се подрже али преко форума. Кад смо код аргумената, написаћу ти и конкретно зашто мислим да Човић треба да оде: - Нема искорака у ел сем једног излета у топ 8 - Домаћа основа са гарантованим местима у тиму сваке сезоне - Случај Кампацо - Случај Топић - Случаји Кешељ и Радуљица - Сукоб са скоро сваким тренером у његовој ери - Неспособни људи на најбитнијим позицијама у клубу
  3. Ево данас ми је послао сезонску коју сам купио пре 2 месеца. Не могу да тврдим 100% али врло је вероватно да сам за одлазак Човића више него ти, без обзира што нисам написао пост у којем га терам великим словима. Ближи се крај а биће још ближе када будеш још оштрији у следећем посту и напишеш све великим словима. Даће оставке и он и багзи гарантовано.
  4. Морам на жалост на један пост да одлутам од теме али заиста ме занима одакле потиче ова количина нетрпељивости према навијачкој групи? Свако мало неко помене некакве кранове, "дилеје", снс трибину...Неки неутрални посматрач би помислио да је на форуму навијача партизана по свим епитетима који се могу прочитати. Ја лично подржавам сваког да искаже незадовољство доласком на утакмицу и започињањем скандирања. Први мислим да је на управи да преузме одговорност за све лоше потезе у последњих неколико година. Али не подржавам константно вређање свих људи који иду на Север и измишљање прича о наркоманима који нападају људе са децом. И за крај, надам се да приче о скандирањима неће остати само на форуму него да ће моћи да се чују и у Арени сутра.
  5. Миле искористићу свој први и вероватно једини пост овде да те замолим да даш неку додатно информацију о јелу које ће бити послужено.
×
×
  • Create New...