Jump to content

Recommended Posts

Posted

Samo da kazem da je duh lazarevica par puta usao u ponitku ove sezone 🤣 licno gledao i izneverovao. Ali dobro ponitka je kosarkas za razliku od ovog drugog. Ponitka + toko noot tuu beeed

• Ha-ha 1
Posted (edited)
5 minutes ago, Webad said:

Samo da kazem da je duh lazarevica par puta usao u ponitku ove sezone 🤣 licno gledao i izneverovao. Ali dobro ponitka je kosarkas za razliku od ovog drugog. Ponitka + toko noot tuu beeed

Toko umesto Mirotica je po meni sasvim ok. Za Ponitku ne znam, ali dobro meni ce tu svako biti los kandidat kad se nadam Kalini.

Edited by Milko Miller
  • Like 3
Posted
6 minutes ago, Webad said:

:s_d:

• Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Milko Miller said:

Toko umesto Mirotica je po meni sasvim ok. Za Ponitku ne znam, ali dobro meni ce tu svako biti los kandidat kad se nadam Kalini.

Ako vec pazarimo po bolonji...ima jedan momak centar. Miki. Kad bolje razmislim ima dva. Miki i bako 😁

• Like 1
Posted
Just now, nunilo said:

Nesto mi se tu ne slaze.

Jurimo Sengeliju, Petruseva bi da vratimo i da dovedemo Mirotica?

Pa ne svu trojicu. Mirotić/Šengelija i Petrušev na 4.

1 minute ago, Webad said:

Ako vec pazarimo po bolonji...ima jedan momak centar. Miki. Kad bolje razmislim ima dva. Miki i bako 😁

Za Bakoa je izašla neka info da će Virtus i Bajern da se "trejduju" Bako za Gilespia.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Webad said:

Ne uklapa se bojno.

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Markoss said:

Teo je za 600k dosao kod nas. 

Na godinu dana za ovu lovu, ovo vam je top potpis komsije iskr. Dzestike.

Posted
4 minutes ago, fradler said:

:s_d:

Dobar je ovaj. Nego meni zapao za oko ovaj kosati plej. Nije loš. Da ga pojurimo da i njega ne pokupi neka dobra EL ekipa. 😅

• Ha-ha 2
Posted
1 minute ago, Mile1 said:

A sada je vreme da serviramo glavno jelo na evroliginom posluzavniku

Nafora i crveno vino.

Dobro nam dosao Mirota!

• Ha-ha 1
  • WOW 1
Posted

Ajmooo dobric trogodisnji ugovor!! 😁

Salu na stranu... Hvala kolegi miletu...covek sve sto zna prenese ovde. Moj naklon i postovanje

• Like 3
Posted
4 minutes ago, Mile1 said:

Na čijem? Našem ili komšijskom? 😅

Posted
4 minutes ago, Mile1 said:

Миле искористићу свој први и вероватно једини пост овде да те замолим да даш неку додатно информацију о јелу које ће бити послужено.

• Like 1
  • Love 2
  • Ha-ha 9
  • Tuzno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...