Guru Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 (edited) 11 minutes ago, Nate said: U poslednjem mandatu u baskoniji ivanovic je imao obe sezone par zanimljvih pojacanja. Gidreitis, fontecchio, enouch, baldwin... nadam se da ce iskopati nesto smislenije od davidovca i tea. U Baskoniji nije iskopavao Duško, nego legendarni Alfredo Salazar koji je tamo zadužen za skauting više od 20 godina, što naravno nama nije potrebno jer mi imamo Dozeta Čovića koji je 50+ godina u košarci, kao i neprevaziđeni koncept domaće osnove pojačan sa 3, max 4 stranca tamo gde baš mora. Edited June 29, 2023 by Guru 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 11 minutes ago, Markoss said: Nazalost, Bjelica je stvarno Coviceva zelja, no, nadam se da mu se nece ispuniti. Ima li neka Duskova zelja? Dosta smo Coviceve slusali,bar se nadam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 10 minutes ago, Markoss said: Nazalost, Bjelica je stvarno Coviceva zelja, no, nadam se da mu se nece ispuniti. Okle mu toliko želja, potrošio je on to prošlog leta ... možda mu dozvole jednu i to je to. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 minute ago, Kankkunen said: Okle mu toliko želja, potrošio je on to prošlog leta ... možda mu dozvole jednu i to je to. 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 3 minutes ago, Guru said: U Baskoniji nije iskopavao Duško, nego legendarni Alfredo Salazar koji je tamo zadužen za skauting više od 20 godina, što naravno nama nije potrebno jer mi imamo Dozeta Čovića koji je 50+ godina u košarci, kao i neprevaziđeni koncept domaće osnove pojačan sa 3, max 4 stranca tamo gde baš mora. Koje je tvoje misljenje o Brendonu Dejvisu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Teodosic novo pojacanje A izgleda da ce Kovacic opet vikati SIIIImonovic 24 7 3 3 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 A Pefi u fazonu, al sam se zajebao, mogla jos jedna sezonica lagano 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 (edited) Teo, Bjelica, Raduljica Imaćemo najskuplje tribine u EL. . Edited June 29, 2023 by Sector 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Pa mile, kako tako brzo spadosmo sa Dejvisa na Simonovica 😕 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 2 minutes ago, Mile1 said: Teodosic novo pojacanje A izgleda da ce Kovacic opet vikati SIIIImonovic Dobro Marko je bio sasvim dobar igrac i ima potencijalа,kakva je sad situacija sa Petrusevim? Nije lose spojiti ih ponovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Mitrović produžio.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 41 minutes ago, Боги said: Belog bih ja posmatrao u ovim godinama i u ovakvom stanju samo i isključivo kao peticu Ja isključivo kao penzionera 6 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 2 minutes ago, Azazelkg said: Mitrović produžio.... I pored mnogobrojnih ponuda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 7 minutes ago, Mile1 said: Teodosic novo pojacanje A izgleda da ce Kovacic opet vikati SIIIImonovic Simonovic moze, Teodosic NE 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Da li Simonović ima srpski pasoš? 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 minute ago, Pero said: Simonovic moze, Teodosic NE Panter ima preko Teodosica da sipa sa 8 metra zmureci. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 odakle vam te vesti za Mitrovica i Teodosica? forumaska naklapanje i nagadjanja, ili ozbiljan izvor? inace, nekako je u drugom planu ostala vest da je danas Srbija, odnosno poreski obaveznici, platila EL 2 miliona evra za dve WC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Just now, djura.net said: odakle vam te vesti za Mitrovica i Teodosica? forumaska naklapanje i nagadjanja, ili ozbiljan izvor? inace, nekako je u drugom planu ostala vest da je danas Srbija, odnosno poreski obaveznici, platila EL 2 miliona evra za dve WC. Za Mitrovića telegraf izbacio vest, neki novinar koji je najavio Dedu pre 3-4 dana i nas i komšije u EL tako da moguće da je i za Mitra istina. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 3 minutes ago, djura.net said: odakle vam te vesti za Mitrovica i Teodosica? forumaska naklapanje i nagadjanja, ili ozbiljan izvor? inace, nekako je u drugom planu ostala vest da je danas Srbija, odnosno poreski obaveznici, platila EL 2 miliona evra za dve WC. Sta je Partizan platio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 11 minutes ago, djurava said: A Pefi u fazonu, al sam se zajebao, mogla jos jedna sezonica lagano video sam juce pefija na pesackom prelazu, hteo sam da mu skandiram, cestitam i zahvalim za sve ali ga je spasilo sto je bio sa decom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Čovicu ako ovo čitaš vox92 te preklinje 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 2 minutes ago, Milko Miller said: Sta je Partizan platio? platili su poreski obaveznici WC. ove godine prvak ABA lige dobija WC, nema zagarantovano mesto u EL. tako sam to video/razumeo na SK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 16 minutes ago, bosMan_jr said: Pa mile, kako tako brzo spadosmo sa Dejvisa na Simonovica 😕 Raduljica drugi centar ima logike 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 19 minutes ago, Mile1 said: Teodosic novo pojacanje A izgleda da ce Kovacic opet vikati SIIIImonovic Lajkujem zbog Simonovica,prizvah ga juce 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 19 minutes ago, Mile1 said: Teodosic novo pojacanje A izgleda da ce Kovacic opet vikati SIIIImonovic Otisao sam na more u Grcku i citam vesti. Mislio sam da je kod nas sat vremena unazad, kad ono cca 5 godina. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts