Сандро Лаки Ђентиле Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Just now, Nini3112 said: Imam opasan osecaj da ce Dobric ostati Кад крене са трибина "Јебеш паре, јебеш новац", треба то неко и да разуме... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 minute ago, Stanko1997 said: Duško baš deluje kao tip kome drugi sklapaju roster i dovode igrače, priča se o njemu kao da je od juče trener, i to trener bez autoriteta... Pa još gore ako je Duško tražio Davidovca, počinjem opasno da sumnjam u njegovo rasudjivanje , nije on trener od juče ali sve više deluje da je trener bez motivacije. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holivud Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 13 minutes ago, uini said: duško ima španski broj, el numero espanjol Trener sa romingom :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Just now, Nini3112 said: Imam opasan osecaj da ce Dobric ostati Ako je mogao Punter za manje pare sto ne bi mogao naš Dobrić. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 minute ago, Nini3112 said: Imam opasan osecaj da ce Dobric ostati Ne znam da li to ima bilo kakve veze sa tim što je Alimpijević umesto u Virtus otišao u Bešiktaš, da li ga je uopšte hteo Skariolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 (edited) Dobrić kad je video na putu do Italije da je DeDa potpisao. 😂 'ladno će stvarno da ostane. 😅 Edited June 29, 2023 by Čočo 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Počela je sezona F5 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Добрић се расплакао кад је видео потпис Давидовца и одлучио да продужи за мање од оног што му је Виртус нудио 8 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Dobric oso u bolonju i seo da pojede picu. Kad je zatrazio kecap ovi ga odma najurili 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Kobra može u Bolonju samo turistički. Manite se čovićevih spinova, pa nije Scariolo lud. I Muka će da odbije te milione iz Njemačke i Turske, da pomogne svojoj Zvezdi. 2/3 rostera domaći arpadžik, mark my words. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 (edited) 13 minutes ago, Урош19 said: Počela je sezona F5 Ja imam podešeno u Biosu da se sam rerfresha u pravilnim razmacima 😁 10 minutes ago, Webad said: Dobric oso u bolonju i seo da pojede picu. Kad je zatrazio kecap ovi ga odma najurili Možda je i kulen naručio na njoj 😁 Edited June 29, 2023 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 20 minutes ago, Čočo said: Dobrić kad je video na putu do Italije da je DeDa potpisao. 😂 'ladno će stvarno da ostane. 😅 Možda sam suludi optimista (jesam) ali možda su tu sliku objavili da bi pojasnili najavu potpisa. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ode Kuzma, dodje Kuzma, ode DeDa, dodje DeDa, ode Luka, dodje Luka, ode Simon, dodje Simon, ode Dobric i nazad ce brzo opet. Radule dodje i nece skoro da ode 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Da smo imali Davidovca umesto Petruševa slavili bi titulu i u ABA ligi. Toliko! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 (edited) 4 minutes ago, Perkos2 said: Da smo imali Davidovca umesto Petruševa slavili bi titulu i u ABA ligi. Toliko! Kako da ne. Da je tu bio Kalina slavilo bi se. Umesto prvo da vrate Kalinu oni sve kontra rade. Edited June 29, 2023 by suptil 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 (edited) A evo i zašto je onakva najava bila sa životinjskim carstvom. Slatko, kao čokoladice. 😅 Edited June 29, 2023 by Čočo 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Dobrodosao kuci Deda. Pricali smo vec o tome sta i kako znaci dolazak Davidovca, svako je vec dao svoje misljenje, pa da se ne vracam na to. Ono sto je vazno da smo na vreme krenuli sa sklapanjem ekipe, ovaj potpis istog dana kad i potvrda el potvrdjuje da se zapravo nesto radilo i tokom sezone. Nadam se da je ovo samo uvod u seriju pojacanja, primarnih meta, koja ce determinisati nas cilj sledece sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 8 minutes ago, berti said: ode Dobric i nazad ce brzo opet Brze nego sto se svi nadamo.Evo mozda sutra. :D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ono kumovo "pomaze Bog" ispasce "neka nam je Bog u pomoc" Samo ne Beli Stvarno bih se razocarao u tako velikog igraca Covic nek jede govna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Lepo je što se nastavlja dokazanim putem, skupljanje domaćeg pomoćnog osoblja, dok za nosioce ima vremena. Dokazani put za uspeh. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Just now, srlepajce said: Ono kumovo "pomaze Bog" ispasce "neka nam je Bog u pomoc" Samo ne Beli Stvarno bih se razocarao u tako velikog igraca Covic nek jede govna Pa nije kriv Beli sto ga Covic zeli.Nemojmo sad da usmeravamo razocaranje u igraca. I ja bi prihvatio ponudu Zvezde da mi je nude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: Brze nego sto se svi nadamo.Evo mozda sutra. 😄 Domaca baza jos jača. Da je srece pa bez ijednog stranca da budemo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Sta fali Belom?😏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 (edited) 4 minutes ago, Don Dusko said: Pa nije kriv Beli sto ga Covic zeli.Nemojmo sad da usmeravamo razocaranje u igraca. I ja bi prihvatio ponudu Zvezde da mi je nude. Pa ne znam bas Pao bi mi u ocima svako ko bi to prihvatio pod datim okolnostima Ima majkumu aktivnih igraca za tu Covicevu igranku Beli bas nije zasluzio da ga opanjkava bilo ko Plus sto bih poceo da sumnjam u Duskov autoritet nad glupavom upravom Edited June 29, 2023 by srlepajce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ja sam potpuno smetnuo sa uma da je Duško trenirao Bjelicu u Baskoniji pre 10 godina 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts