Perkos2 Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 9 hours ago, Markoss said: @Wake in FrightĀ Nije Miladinovic toliko talentovan koliko ga guraju. Dobar je, ali mu zbog problematicnog ponasanja cine kontra uslugu. Ā Svakako, mali je sklonjen jer se Terza posvadjao sa Glyscevicem zbog Nikolasevica. I malom Joci je menadzer, tako da je mali vracen u kadete da trenira. Golman u tim godinama samo može da bude talenat pred kojim je veliki rad da bi postao pravi golman sposoban da brani u klubu koji igra Evropu. Imali smo veÄ sluÄajeve da se pisalo o nilad veÄim talentima pa sad tih momaka nema skoro nigde.Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan MiÄiÄ Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 Obnovljena clanska mi je stigla za dva dana na kucnu adresu. Za koliko li stize premijum sezonska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 Just now, Dragan MiÄiÄ said: Obnovljena clanska mi je stigla za dva dana na kucnu adresu. Za koliko li stize premijum sezonska? Zasto ti nije stiglo istovremeno? U koverti obe. Ja sam cekao 8 dana. Neki su cekali i dve nedelje.Ā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 5 hours ago, Manoly said: Mislim da prvak ide u plej of za Ls tj poslednje kolo kvalif. Mi smo prvi ispod crte, ako prvak evrope ili pobednik LE (ili oba), obezbede mesto kroz Ŕampionat, mislim da imamo direktan prolaz. Nisam siguran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrulk Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Nema naÅ” Å”ampion direktan prolaz sledeÄe godine 100%. Ā 13.000 je vrhunska brojka a to Å”to neko spomenu 20.000 to bi bilo nestvarno ali mislim da je i neostvarivo. Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan MiÄiÄ Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 7 hours ago, suptil said: Zasto ti nije stiglo istovremeno? U koverti obe. Ja sam cekao 8 dana. Neki su cekali i dve nedelje.Ā Nemam pojma. Razmak narucivanja je bio u sat vremena bukvalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxymorons Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 7 hours ago, Don Juan said: Mi smo prvi ispod crte, ako prvak evrope ili pobednik LE (ili oba), obezbede mesto kroz Å”ampionat, mislim da imamo direktan prolaz. Nisam siguran. Promenili su naÄin dodeljivanja mesta: Ukoliko osvajaÄ CL obezbedi mesto kroz svoje prvenstvo, onda to mesto ide timu iz āÅ”ampionskogā dela kvalifikacija sa najveÄim klupskim koeficijentom - teoretski to može biti Zvezda, ali trenutno nam dosta beže Shakhtar i Basel, a ispred su i Dinamo Zg i Slavia. Ukoliko osvajaÄ EL obezbedi CL mesto kroz prvenstvo, opet ide mesto timu sa najveÄim koeficijentom, ali u celim kvalifikacijama, ukljuÄujuÄi i ligaÅ”ki deo. Realno nam nisu velike Å”anse za direktan plasman, osim u sluÄaju sjajne sezone i/ili iznenadjenja u drugim prvenstvima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 2 hours ago, vrulk said: Nema naÅ” Å”ampion direktan prolaz sledeÄe godine 100%. Ā 13.000 je vrhunska brojka a to Å”to neko spomenu 20.000 to bi bilo nestvarno ali mislim da je i neostvarivo. Ā Rekord je 15 hiljada. Mislim da to može da se obori, ali 20 hiljada je svakako nerealno.Ā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Erakova oproÅ”tajna žurka. MitroviÄ u fazonu IpÄeta Ahemdovskog. Ā Ā 1 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Marin na Prvoj upravo rekao da je Degenek Baharova zelja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 29 minutes ago, nunilo said: Marin na Prvoj upravo rekao da je Degenek Baharova zelja. Drag mi je Marin, ali je i on poÄeo da se preserava, da prostite. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Pa istina je da je Degenek Baharova želja joÅ” od proÅ”le godine, ne vidim tu nikakvo proseravanje. Nezadovoljstvo zbog prodaje ErakoviÄa treba usmeriti na drugu adresu, a ne na MiloÅ”evu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÄoÄo Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Ako postoji jedna dobra stvar u prodaju ErakoviÄa je ta da se nadam da Äe viÅ”e prostora biti za LekoviÄa. Pa i on da se istrpi i da mu se Å”ansa.Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrulk Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Degenek jeste Baharova želja ali je veliko pitanje da li Äe mu biti ispunjena. Ā JoÅ” taj jedan DMC i da uživamo u sezoni. Ā Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 24 minutes ago, Stanko1997 said: Pa istina je da je Degenek Baharova želja joÅ” od proÅ”le godine, ne vidim tu nikakvo proseravanje. Nezadovoljstvo zbog prodaje ErakoviÄa treba usmeriti na drugu adresu, a ne na MiloÅ”evu. Zato kada imaÅ” recimo PlaniÄa u odbrani, onda želiÅ” neÅ”to bolje, kada imaÅ” ErakoviÄa, DragoviÄa, pa i SpajiÄa, svakako ne želiÅ” neÅ”to slabije. Da je teoretski postao trener Äelzija, da li bi doveo Degeneka? Sumnjam. Ma koliko mi i on bio drag. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 6 minutes ago, Don Juan said: Zato kada imaÅ” recimo PlaniÄa u odbrani, onda želiÅ” neÅ”to bolje, kada imaÅ” ErakoviÄa, DragoviÄa, pa i SpajiÄa, svakako ne želiÅ” neÅ”to slabije. Da je teoretski postao trener Äelzija, da li bi doveo Degeneka? Sumnjam. Ma koliko mi i on bio drag. nije Bahar prodao ErakoviÄa a Å”to se SpajiÄa tiÄe on viÅ”e i ne liÄi na ozbiljnog igraÄa tako da uz svu želju da se vrati u formu nema se vremena za njegovo uigravanje Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 38 minutes ago, Perkos2 said: nije Bahar prodao ErakoviÄa a Å”to se SpajiÄa tiÄe on viÅ”e i ne liÄi na ozbiljnog igraÄa tako da uz svu želju da se vrati u formu nema se vremena za njegovo uigravanje Ā Poenta je da im je to samo izgovor, niÅ”ta drugo. IgraÄe tražiÅ” prema snazi tima, tako da je možda Degenek bio za Makabi, ali ako prodaÅ” boljeg, a kupujeÅ” slabijeg, to je degradacija tima. Posebno ako se to radi posle odraÄenih priprema. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÄoÄo Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 (edited) 5 minutes ago, Don Juan said: Poenta je da im je to samo izgovor, niÅ”ta drugo. IgraÄe tražiÅ” prema snazi tima, tako da je možda Degenek bio za Makabi, ali ako prodaÅ” boljeg, a kupujeÅ” slabijeg, to je degradacija tima. Posebno ako se to radi posle odraÄenih priprema. Ne treba da gledamo tako. ErakoviÄ jeste možda kvalitetniji od Degeneka ali do sada smo videli da kod Baraka igra tim i da svaki igraÄ ako se drži dogovorenog tim izgleda odliÄno. Degenek jeste igraÄ od zadatka, fudbalski pismen i ne sumnjam da Äe opet sve dobro izgledati i Å”timati u odbrani.Ā Edited July 21, 2023 by ÄoÄo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 ErakoviÄ ostaje na pozajmici?Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 ŠŠ°ŠŗŠ²Šø ŃŠµ Š±ŠøŃŠø Š½Š¾Š²Šø Š“ŃŠµŃŠ¾Š²Šø? Š½ŠµŠŗŠ° ŃŠµŃŃŠ¾ Š²Š°ŃŠøŃŠ°Š½ŃŠ° ŠøŠ· 70-ŠøŃ ŠøŠ»Šø ŠŗŠ°ŠŗŠ¾? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÄoÄo Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Ovo Äe biti nadam se posebno lepa sezona za nas pa se tako nadam da Äe i dres biti posebno lep. š Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Protiv Olimpijakosa u septembru generalna proba pred LÅ . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÄoÄo Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 BiÄe izgleda protiv Fiorentine preko 40 000 ljudi. Ostalo slobodno u prodaji joÅ” 11 sektora od kojih su 3 skoro rasprodata. š 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 2 hours ago, ÄoÄo said: Ne treba da gledamo tako. ErakoviÄ jeste možda kvalitetniji od Degeneka ali do sada smo videli da kod Baraka igra tim i da svaki igraÄ ako se drži dogovorenog tim izgleda odliÄno. Degenek jeste igraÄ od zadatka, fudbalski pismen i ne sumnjam da Äe opet sve dobro izgledati i Å”timati u odbrani.Ā Sigurno je i Barak znao sta moze da ga saceka sa famoznim izlaznim transferima, ali nacin na koji rade i "misle" oni koji vode pricu u Zvezdi je nedopustiv i pokazatelj svega loseg sto se desavalo i sto ce se tek desavati. Sad ide prica da "molimo" Zenit da nam uzajmi Erakovica do zime, iako kubure sa stoperima... to je palanacko poslovanje i logika, nedostojno Zvezde kao necega veceg od samog kluba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Marin i TerziÄ se mimoilaze u izjavama oko Lata.Ā Ā Marin kaže da nije joÅ” gotovo, a TerziÄ se pita da li nam on uopÅ”te i treba imajuÄi u vidu konkurenciju u Å”picu. Äak pominje i da Katai može da se koristi kao Å”pic igraÄ... Možda ga Bahar i proba u kombinaciii sa Krasoom iza njega.Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts