Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?šŸ†

Kooineeperk

Recommended Posts

9 hours ago, Markoss said:

@Wake in FrightĀ Nije Miladinovic toliko talentovan koliko ga guraju. Dobar je, ali mu zbog problematicnog ponasanja cine kontra uslugu.

Ā 

Svakako, mali je sklonjen jer se Terza posvadjao sa Glyscevicem zbog Nikolasevica. I malom Joci je menadzer, tako da je mali vracen u kadete da trenira.

Golman u tim godinama samo može da bude talenat pred kojim je veliki rad da bi postao pravi golman sposoban da brani u klubu koji igra Evropu. Imali smo već slučajeve da se pisalo o nilad većim talentima pa sad tih momaka nema skoro nigde.Ā 

Just now, Dragan Mićić said:

Obnovljena clanska mi je stigla za dva dana na kucnu adresu. Za koliko li stize premijum sezonska?

Zasto ti nije stiglo istovremeno? U koverti obe. Ja sam cekao 8 dana. Neki su cekali i dve nedelje.Ā 

• Thanks 1

5 hours ago, Manoly said:

Mislim da prvak ide u plej of za Ls tj poslednje kolo kvalif.

Mi smo prvi ispod crte, ako prvak evrope ili pobednik LE (ili oba), obezbede mesto kroz Ŕampionat, mislim da imamo direktan prolaz.

Nisam siguran.

7 hours ago, Don Juan said:

Mi smo prvi ispod crte, ako prvak evrope ili pobednik LE (ili oba), obezbede mesto kroz Ŕampionat, mislim da imamo direktan prolaz.

Nisam siguran.

Promenili su način dodeljivanja mesta:

Ukoliko osvajač CL obezbedi mesto kroz svoje prvenstvo, onda to mesto ide timu iz ā€œÅ”ampionskogā€ dela kvalifikacija sa najvećim klupskim koeficijentom - teoretski to može biti Zvezda, ali trenutno nam dosta beže Shakhtar i Basel, a ispred su i Dinamo Zg i Slavia.

Ukoliko osvajač EL obezbedi CL mesto kroz prvenstvo, opet ide mesto timu sa najvećim koeficijentom, ali u celim kvalifikacijama, uključujući i ligaÅ”ki deo.

Realno nam nisu velike Ŕanse za direktan plasman, osim u slučaju sjajne sezone i/ili iznenadjenja u drugim prvenstvima.

• Like 1

2 hours ago, vrulk said:

Nema naÅ” Å”ampion direktan prolaz sledeće godine 100%.

Ā 

13.000 je vrhunska brojka a to Ŕto neko spomenu 20.000 to bi bilo nestvarno ali mislim da je i neostvarivo.

Ā 

Rekord je 15 hiljada. Mislim da to može da se obori, ali 20 hiljada je svakako nerealno.Ā 

• Like 1

24 minutes ago, Stanko1997 said:

Pa istina je da je Degenek Baharova želja joÅ” od proÅ”le godine, ne vidim tu nikakvo proseravanje. Nezadovoljstvo zbog prodaje Erakovića treba usmeriti na drugu adresu, a ne na MiloÅ”evu.

Zato kada imaÅ” recimo Planića u odbrani, onda želiÅ” neÅ”to bolje, kada imaÅ” Erakovića, Dragovića, pa i Spajića, svakako ne želiÅ” neÅ”to slabije.

Da je teoretski postao trener Čelzija, da li bi doveo Degeneka? Sumnjam. Ma koliko mi i on bio drag.

• Like 1

6 minutes ago, Don Juan said:

Zato kada imaÅ” recimo Planića u odbrani, onda želiÅ” neÅ”to bolje, kada imaÅ” Erakovića, Dragovića, pa i Spajića, svakako ne želiÅ” neÅ”to slabije.

Da je teoretski postao trener Čelzija, da li bi doveo Degeneka? Sumnjam. Ma koliko mi i on bio drag.

nije Bahar prodao Erakovića a Å”to se Spajića tiče on viÅ”e i ne liči na ozbiljnog igrača tako da uz svu želju da se vrati u formu nema se vremena za njegovo uigravanje

Ā 

38 minutes ago, Perkos2 said:

nije Bahar prodao Erakovića a Å”to se Spajića tiče on viÅ”e i ne liči na ozbiljnog igrača tako da uz svu želju da se vrati u formu nema se vremena za njegovo uigravanje

Ā 

Poenta je da im je to samo izgovor, niÅ”ta drugo. Igrače tražiÅ” prema snazi tima, tako da je možda Degenek bio za Makabi, ali ako prodaÅ” boljeg, a kupujeÅ” slabijeg, to je degradacija tima. Posebno ako se to radi posle odrađenih priprema.

• Like 2
  • Thanks 1

5 minutes ago, Don Juan said:

Poenta je da im je to samo izgovor, niÅ”ta drugo. Igrače tražiÅ” prema snazi tima, tako da je možda Degenek bio za Makabi, ali ako prodaÅ” boljeg, a kupujeÅ” slabijeg, to je degradacija tima. Posebno ako se to radi posle odrađenih priprema.

Ne treba da gledamo tako. Eraković jeste možda kvalitetniji od Degeneka ali do sada smo videli da kod Baraka igra tim i da svaki igrač ako se drži dogovorenog tim izgleda odlično. Degenek jeste igrač od zadatka, fudbalski pismen i ne sumnjam da će opet sve dobro izgledati i Å”timati u odbrani.Ā 

Edited by Čočo
  • Like 1

ŠšŠ°ŠŗŠ²Šø ћŠµ Š±ŠøтŠø Š½Š¾Š²Šø Š“рŠµŃŠ¾Š²Šø? Š½ŠµŠŗŠ° рŠµŃ‚Ń€Š¾ Š²Š°Ń€ŠøјŠ°Š½Ń‚Š° ŠøŠ· 70-Šøх ŠøŠ»Šø ŠŗŠ°ŠŗŠ¾?

2 hours ago, Čočo said:

Ne treba da gledamo tako. Eraković jeste možda kvalitetniji od Degeneka ali do sada smo videli da kod Baraka igra tim i da svaki igrač ako se drži dogovorenog tim izgleda odlično. Degenek jeste igrač od zadatka, fudbalski pismen i ne sumnjam da će opet sve dobro izgledati i Å”timati u odbrani.Ā 

Sigurno je i Barak znao sta moze da ga saceka sa famoznim izlaznim transferima, ali nacin na koji rade i "misle" oni koji vode pricu u Zvezdi je nedopustiv i pokazatelj svega loseg sto se desavalo i sto ce se tek desavati.

Sad ide prica da "molimo" Zenit da nam uzajmi Erakovica do zime, iako kubure sa stoperima... to je palanacko poslovanje i logika, nedostojno Zvezde kao necega veceg od samog kluba.

Marin i Terzić se mimoilaze u izjavama oko Lata.Ā 

Ā 

Marin kaže da nije joÅ” gotovo, a Terzić se pita da li nam on uopÅ”te i treba imajući u vidu konkurenciju u Å”picu. Čak pominje i da Katai može da se koristi kao Å”pic igrač... Možda ga Bahar i proba u kombinaciii sa Krasoom iza njega.Ā 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...