MishaZvezda1983 Posted March 9 Share Posted March 9 Bukari jedan od gorih na terenu. Ne dodaje loptu nikom ,soler, sebicnjakovic! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 9 Share Posted March 9 Duljalj je ovde izvukao bod kao sto je Miloje izvlacio protiv vecih protivnika u Evropi. Jbg. Malo da Miloje oseti kakav je osecaj kad dominiras a protivnik iz jednog suta postigne 2 gola... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted March 9 Share Posted March 9 Serem vam se u centaršut Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted March 9 Share Posted March 9 Ovo je poraz, cestitke partizanu na tituli. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted March 9 Share Posted March 9 Ajde Terzinjo,polako spremaj kofere,kad kupis najgoreg napadaca a u prelaznom roku dovedes NIKOG! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 9 Author Share Posted March 9 Derbi nakon kog niko ne moze biti bas zadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted March 9 Share Posted March 9 Tako, lezite na zemlju luzeri. Nadam se da vam pada tesko. MICKO I Kataji zlocin koju traje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted March 9 Share Posted March 9 A jeste i ovaj Hvang malokrvan i impotentan, bas me je razocarao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MishaZvezda1983 Posted March 9 Share Posted March 9 (edited) Jednako porazu. Opet previse kukolja i nasoj ekipi, igraca kojima tu nije mesto! Zato necemo napraviti nikakav iskorak u Evropi! Zato sto imamo amatere u upravi!! Edited March 9 by MishaZvezda1983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted March 9 Share Posted March 9 (edited) Momci su se stvarno borili i hteli. Na kraju nezaslužen rezultat. Po prikazanom trebalo je da bude 5,6 gola za nas. Zadovoljan sam prikazanim. Osvajamo titulu!!! Edited March 9 by Čočo 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted March 9 Share Posted March 9 Da se ispita kako su ovi uopste prvi u ligi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted March 9 Share Posted March 9 Ovi jadnici napadaju sudiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
29.05.1991 Posted March 9 Share Posted March 9 Meni je veća misterija kako smo uspeli da ne pobedimo ovo nego kako su napravljene piramide 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted March 9 Share Posted March 9 Kakva je Hvang prevara od igrača... Na kakva smo mi dva levata dali 10 miliona... Partizan je prvi na tabeli a mogli su primiti 5 danas... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted March 9 Share Posted March 9 2 minutes ago, Piksi said: Neka kaže ko šta hoće ali ovo danas je baš vrhunska zabava. Najbolji derbi u poslednjih ko zna koliko godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 9 Share Posted March 9 Svaka cast igracima. Nismo imali srece, ali to je fudbal. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 9 Share Posted March 9 1 minute ago, fradler said: A jeste i ovaj Hvang malokrvan i impotentan, bas me je razocarao Decko jedini zna nesto u nasem veznom redu..Ne moze sve da postigne...Pa ispada da je malokrvan a nije. Da ga stavis u tim gde bi bio jedan od srafova....Jbg. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted March 9 Share Posted March 9 Ndiaj jedan od najboljih na terenu, Hvang isto odlican ali je crkao na kraju. Kod njih, Kalulu odlicnu tekmu odigrao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted March 9 Share Posted March 9 Pun mi je kurac Kange i Bukarija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted March 9 Share Posted March 9 1 minute ago, 29.05.1991 said: Meni je veća misterija kako smo uspeli da ne pobedimo ovo nego kako su napravljene piramide To su ljudi vanzemaljci, to su naši Srbijanci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 9 Share Posted March 9 Ali kakvo ponasanje igrača i trenera Prtzn-a, ne samo na ovoj utakmici, vec tokom cele sezone...klasicno ulicarsko, klosarko. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted March 9 Share Posted March 9 4 minutes ago, MishaZvezda1983 said: Meni je ovo jednako porazu. Na zalost. U soku sam posle onoliko promasenih sansi.... Meni nije. Prvi put posle X godina smo muški odigrali derbi, prvi put posle X godina mi je derbi bio zabavan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted March 9 Share Posted March 9 Gde je Kraso? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted March 9 Share Posted March 9 Just now, Juan Pablo Montoya said: Svaka cast igracima. Nismo imali srece, ali to je fudbal. Kako te bre nije sramota da pominjes srecu. Ovaj tzv trener je sve rezultate napravio srecom. Potrosio je za barem 100 naredinh godina. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted March 9 Share Posted March 9 Bravo Spajiću svaka čast na izjavi. Jeste poraz za nas i jesu se valjali pola sata po terenu, što je doduše sasvim legitimna taktika. 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts