ÄoÄo Posted February 24, 2024 Posted February 24, 2024 Ipak 4 2 3 1 CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Glazer ā MimoviÄ, SpajiÄ, DragoviÄ, RodiÄ- Kanga, Hvan - Bukari, IvaniÄ, Olajinka ā Endijaj.
fradler Posted February 24, 2024 Posted February 24, 2024 1 hour ago, No name said: CRVENA ZVEZDA (3-4-2-1): Glazer ā Äiga, SpajiÄ, DragoviÄ ā Bukari, Kanga, MijailoviÄ, Olajinka ā Hvan, IvaniÄ ā SremÄeviÄ. Ā Ipak sa 4 u odbrani, MimoviÄ bonus, Endiaj u Å”picu. Ā CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Glazer ā MimoviÄ, SpajiÄ, DragoviÄ ā RodiÄ, Kanga, Hvan, Bukari ā IvaniÄ, Olajinka ā Endijaj. 2
mare80 Posted February 24, 2024 Posted February 24, 2024 (edited) 1 hour ago, Bode said: Onaj gol protiv Kjeva koji je u tom momentu bio hit serije A cu pamtiti zauvek. Ā To ... uz onu AÄimoviÄevu bombu u Lesteru i Kanginu protiv Krasnodara ... Edited February 24, 2024 by mare80 3
Don Juan Posted February 24, 2024 Posted February 24, 2024 Da nema pravila binusa, danas bi imali nula mladih igraÄa. Koji moj su dovodili SremÄeviÄa, ako neÄe da igra. Op, gde je VAR? 3
ÄoÄo Posted February 24, 2024 Posted February 24, 2024 Ovo nema veze sa penalom. Da je van kaznenog ni faul se ne bi sudio.Ā 3 1 3 3
Don Juan Posted February 24, 2024 Posted February 24, 2024 Ne znam Ŕta se bune, ali bi ovaj penal trebao da se ponovi.
Don Juan Posted February 24, 2024 Posted February 24, 2024 1 minute ago, ÄoÄo said: Ovo nema veze sa penalom. Da je van kaznenog ni faul se ne bi sudio.Ā Ma daj kako nema, ovo je faul, nije sudar prilikom skoka, nego ga je bukvalnk napucao u glavu, promaÅ”io i loptu i tajming starta. 4 1
Bode Posted February 24, 2024 Posted February 24, 2024 U zivotu nisam video da se za sudar glavama sudi penal, al ovde cemo sve videti 4 2
ÄoÄo Posted February 24, 2024 Posted February 24, 2024 Ja se ne seÄam kad sam video da je neko sudio faul za sudar glavama. Da ga je lupio rukom, laktom pa da razumem. Obojica su glavama krenuli na loptu.Ā 1
robins Posted February 24, 2024 Posted February 24, 2024 2 hours ago, Bode said: Ja sam ga bas voleo. Imao je neke neverovatne golove, mada sam generalno obozavao njega kao igraca. Za mene je uvek bio veca desetka nego mnogi koji su je nosili. Onaj gol protiv Kjeva koji je u tom momentu bio hit serije A cu pamtiti zauvek. Kao i njega. To je mozda i poslednja prava generacija Crvene Zvezde iz moje perspektive, koju je Filipovic lansirao a ovaj smrad Piksi rasprodao. Onda dolazi svo ovo blato ciju kulminaciju danas gledamo. Hvala sto si me podsetio. Nije ih "smrad Piksi" rasprodao, nego su svi bili 50:50 menadžerski igraÄi.Ā 2
Don Juan Posted February 24, 2024 Posted February 24, 2024 2 minutes ago, Bode said: U zivotu nisam video da se za sudar glavama sudi penal, al ovde cemo sve videti Sudar glavama prilkom skok igre je jedno, kada je igraÄ veÄ na lopti, ne može drugi igraÄ da se zaleti i da ga zvekne glavom. Nije bilo namere, to sam aiguran, ali je zakasnio sa startom i faulariao SpajiÄaĀ 5 1
Azazelkg Posted February 24, 2024 Posted February 24, 2024 Pitanje. Kad igraÄ skloni loptu (prvi stigne do nje) i dobije nakon toga udarac po nogama da li je faul ili ne? Ako je odgovor da, zaÅ”to bi u ovoj situaciji bilo drugaÄije? Razlika je u tome Å”to je lopta sklonjena glavom.... 8
Dzabe smo krecili Posted February 24, 2024 Posted February 24, 2024 5 minutes ago, Bode said: U zivotu nisam video da se za sudar glavama sudi penal, al ovde cemo sve videti Ā 1 minute ago, ÄoÄo said: Ja se ne seÄam kad sam video da je neko sudio faul za sudar glavama. Da ga je lupio rukom, laktom pa da razumem. Obojica su glavama krenuli na loptu.Ā Ā Kakav sudar glavama, Spajic je prvi stigao do lopte I uputio udarac prema golu. 4 1
robins Posted February 24, 2024 Posted February 24, 2024 6 minutes ago, ÄoÄo said: Ja se ne seÄam kad sam video da je neko sudio faul za sudar glavama. Da ga je lupio rukom, laktom pa da razumem. Obojica su glavama krenuli na loptu.Ā Nije bio "sudar glavama", udario ga glavom.
Bode Posted February 24, 2024 Posted February 24, 2024 4 minutes ago, Don Juan said: Ma daj kako nema, ovo je faul, nije sudar prilikom skoka, nego ga je bukvalnk napucao u glavu, promaÅ”io i loptu i tajming starta. Nije sudar prilikom skoka? Nego prilikom cega? Napucao ga u glavu? Cime, glavom? Kakvog starta, glavom o glavu? Sta pricas covece, pa nismo slepi! Poceli ste da lazete sami seba ne bi li opravdali ovaj kriminal od lige. Ā 1 1 5 2 1
No name Posted February 24, 2024 Posted February 24, 2024 2 minutes ago, Bode said: U zivotu nisam video da se za sudar glavama sudi penal, al ovde cemo sve videti Jel gledaÅ” ili piÅ”eÅ” samo da bi pisao ? Koji sudar? Äovek ga je napucao glavom , a pri tom promasio loptu...jedino ako misliÅ” da je trebalo da mu otkine glavu...pa da onda razmislimo da li je za penal 1
Don Juan Posted February 24, 2024 Posted February 24, 2024 1 minute ago, Bode said: Nije sudar prilikom skoka? Nego prilikom cega? Aman, pogledaj snimak. Zakasneli start, ovo bi bio faul bilo gde na terenuĀ
Unknown Posted February 24, 2024 Posted February 24, 2024 Za sudar glavama je potrebno da dva igraca idu na niciju loptu, a ovde je Spajic prvi dosao do lopte, a onda bio nokautiran. Sigurno da namera nije postojala, ali je postojalo debelo kasnjenje odbrambenog igraca koje moglo izazvati i ozbiljniju povredu. 4
No name Posted February 24, 2024 Posted February 24, 2024 (edited) 8 minutes ago, ÄoÄo said: Ja se ne seÄam kad sam video da je neko sudio faul za sudar glavama. Da ga je lupio rukom, laktom pa da razumem. Obojica su glavama krenuli na loptu.Ā Krenuli su obojica, samo Å”to je igraÄ Cukarickog promaÅ”io loptu i udario Spajica u glavu, koji je pre toga imao Äist kontakt sa loptom, i prvi doÅ”ao do iste. Edited February 24, 2024 by No name
ŠŠµŠ»Šµ Posted February 24, 2024 Posted February 24, 2024 Sve bih dao da ne gledam Serifa vise ikad u Zvezdi
K.Dot Posted February 24, 2024 Posted February 24, 2024 Garantujem da je Sremcevic ili kako ss veÄ zove mali duplo bolji od Å erifa.Ā 1
ÄoÄo Posted February 24, 2024 Posted February 24, 2024 Polako ovo Miloje slaže. Nebo i zemlja u odnosu na prvi deo su uloge na terenu i stav. I pojedini igraÄi deluju slobodnije. Dobro za Olajinku i RodiÄa nema pomoÄi ali ostali su živnuli.Ā
Knipex Posted February 24, 2024 Posted February 24, 2024 Penal Äist i neverovatno mi je da se uopÅ”te polemiÅ”e o tome. Äim sam video prvi ponovljeni snimak znao sam da Äe zvati sudiju iz var sobe.Ā 3
Recommended Posts