Čočo Posted February 24 Share Posted February 24 Ipak 4 2 3 1 CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Glazer – Mimović, Spajić, Dragović, Rodić- Kanga, Hvan - Bukari, Ivanić, Olajinka – Endijaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted February 24 Share Posted February 24 1 hour ago, No name said: CRVENA ZVEZDA (3-4-2-1): Glazer – Điga, Spajić, Dragović – Bukari, Kanga, Mijailović, Olajinka – Hvan, Ivanić – Sremčević. Ipak sa 4 u odbrani, Mimović bonus, Endiaj u špicu. CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Glazer – Mimović, Spajić, Dragović – Rodić, Kanga, Hvan, Bukari – Ivanić, Olajinka – Endijaj. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted February 24 Share Posted February 24 (edited) 1 hour ago, Bode said: Onaj gol protiv Kjeva koji je u tom momentu bio hit serije A cu pamtiti zauvek. To ... uz onu Aćimovićevu bombu u Lesteru i Kanginu protiv Krasnodara ... Edited February 24 by mare80 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 24 Share Posted February 24 Da nema pravila binusa, danas bi imali nula mladih igrača. Koji moj su dovodili Sremčevića, ako neće da igra. Op, gde je VAR? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 24 Share Posted February 24 Ovo nema veze sa penalom. Da je van kaznenog ni faul se ne bi sudio. 3 1 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 24 Share Posted February 24 Ne znam šta se bune, ali bi ovaj penal trebao da se ponovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 24 Share Posted February 24 1 minute ago, Čočo said: Ovo nema veze sa penalom. Da je van kaznenog ni faul se ne bi sudio. Ma daj kako nema, ovo je faul, nije sudar prilikom skoka, nego ga je bukvalnk napucao u glavu, promašio i loptu i tajming starta. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted February 24 Share Posted February 24 U zivotu nisam video da se za sudar glavama sudi penal, al ovde cemo sve videti 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted February 24 Share Posted February 24 Cist penal ne blamirajte se 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 24 Share Posted February 24 Ja se ne sećam kad sam video da je neko sudio faul za sudar glavama. Da ga je lupio rukom, laktom pa da razumem. Obojica su glavama krenuli na loptu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robins Posted February 24 Share Posted February 24 2 hours ago, Bode said: Ja sam ga bas voleo. Imao je neke neverovatne golove, mada sam generalno obozavao njega kao igraca. Za mene je uvek bio veca desetka nego mnogi koji su je nosili. Onaj gol protiv Kjeva koji je u tom momentu bio hit serije A cu pamtiti zauvek. Kao i njega. To je mozda i poslednja prava generacija Crvene Zvezde iz moje perspektive, koju je Filipovic lansirao a ovaj smrad Piksi rasprodao. Onda dolazi svo ovo blato ciju kulminaciju danas gledamo. Hvala sto si me podsetio. Nije ih "smrad Piksi" rasprodao, nego su svi bili 50:50 menadžerski igrači. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 24 Share Posted February 24 2 minutes ago, Bode said: U zivotu nisam video da se za sudar glavama sudi penal, al ovde cemo sve videti Sudar glavama prilkom skok igre je jedno, kada je igrač već na lopti, ne može drugi igrač da se zaleti i da ga zvekne glavom. Nije bilo namere, to sam aiguran, ali je zakasnio sa startom i faulariao Spajiča 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted February 24 Share Posted February 24 Pitanje. Kad igrač skloni loptu (prvi stigne do nje) i dobije nakon toga udarac po nogama da li je faul ili ne? Ako je odgovor da, zašto bi u ovoj situaciji bilo drugačije? Razlika je u tome što je lopta sklonjena glavom.... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 24 Share Posted February 24 5 minutes ago, Bode said: U zivotu nisam video da se za sudar glavama sudi penal, al ovde cemo sve videti 1 minute ago, Čočo said: Ja se ne sećam kad sam video da je neko sudio faul za sudar glavama. Da ga je lupio rukom, laktom pa da razumem. Obojica su glavama krenuli na loptu. Kakav sudar glavama, Spajic je prvi stigao do lopte I uputio udarac prema golu. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robins Posted February 24 Share Posted February 24 6 minutes ago, Čočo said: Ja se ne sećam kad sam video da je neko sudio faul za sudar glavama. Da ga je lupio rukom, laktom pa da razumem. Obojica su glavama krenuli na loptu. Nije bio "sudar glavama", udario ga glavom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted February 24 Share Posted February 24 4 minutes ago, Don Juan said: Ma daj kako nema, ovo je faul, nije sudar prilikom skoka, nego ga je bukvalnk napucao u glavu, promašio i loptu i tajming starta. Nije sudar prilikom skoka? Nego prilikom cega? Napucao ga u glavu? Cime, glavom? Kakvog starta, glavom o glavu? Sta pricas covece, pa nismo slepi! Poceli ste da lazete sami seba ne bi li opravdali ovaj kriminal od lige. 1 1 5 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted February 24 Share Posted February 24 2 minutes ago, Bode said: U zivotu nisam video da se za sudar glavama sudi penal, al ovde cemo sve videti Jel gledaš ili pišeš samo da bi pisao ? Koji sudar? Čovek ga je napucao glavom , a pri tom promasio loptu...jedino ako misliš da je trebalo da mu otkine glavu...pa da onda razmislimo da li je za penal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 24 Share Posted February 24 1 minute ago, Bode said: Nije sudar prilikom skoka? Nego prilikom cega? Aman, pogledaj snimak. Zakasneli start, ovo bi bio faul bilo gde na terenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted February 24 Share Posted February 24 Za sudar glavama je potrebno da dva igraca idu na niciju loptu, a ovde je Spajic prvi dosao do lopte, a onda bio nokautiran. Sigurno da namera nije postojala, ali je postojalo debelo kasnjenje odbrambenog igraca koje moglo izazvati i ozbiljniju povredu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted February 24 Share Posted February 24 (edited) 8 minutes ago, Čočo said: Ja se ne sećam kad sam video da je neko sudio faul za sudar glavama. Da ga je lupio rukom, laktom pa da razumem. Obojica su glavama krenuli na loptu. Krenuli su obojica, samo što je igrač Cukarickog promašio loptu i udario Spajica u glavu, koji je pre toga imao čist kontakt sa loptom, i prvi došao do iste. Edited February 24 by No name Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted February 24 Share Posted February 24 Sve bih dao da ne gledam Serifa vise ikad u Zvezdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted February 24 Share Posted February 24 Garantujem da je Sremcevic ili kako ss već zove mali duplo bolji od Šerifa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 24 Share Posted February 24 Polako ovo Miloje slaže. Nebo i zemlja u odnosu na prvi deo su uloge na terenu i stav. I pojedini igrači deluju slobodnije. Dobro za Olajinku i Rodića nema pomoći ali ostali su živnuli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted February 24 Share Posted February 24 Steta sto ovo nije gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 24 Share Posted February 24 Penal čist i neverovatno mi je da se uopšte polemiše o tome. Čim sam video prvi ponovljeni snimak znao sam da će zvati sudiju iz var sobe. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts