Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆

Recommended Posts

Posted

Nadam se da će igrači da batale da slušaju Bahara i da će sami da se skupe u svlačionici pa da se dogovore šta i kako dalje jer ovako više ne ide.

Posted

Kako je izgledalo u jednom trenutku na kraju i nije loše. Šteta, bolja je Zvezda od njih duplo.

Ovaj njihov mučeni golman kako je očajno ispucavao, sam nam je napravio tri šanse.

Nemanju Matića treba poslati u rudnik soli, užasan je bio.

• Like 2
Posted

Jbg ima ovde kvaliteta al treba to sloziti,ovako ovo izgleda kao losa corba sa dobrim sastojcima.

Ocekivao sam vise od ovog nabildanog prepotenka al ocigledno da je ne radnik i da kad je dosao ovde pomislio da je uhvatio boga...

Posted
1 minute ago, K.Dot said:

Nadam se da će igrači da batale da slušaju Bahara i da će sami da se skupe u svlačionici pa da se dogovore šta i kako dalje jer ovako više ne ide.

Tako je, treba sabotirati trenera, iz toga samo dobre stvari mogu da proiziđu :classic_biggrin:

• Like 9
  • Thanks 1
  • Ha-ha 5
Posted

Ako narednu utakmicu krene sa Stamenicem,Mitrovicem ili Rodicem treba ga oterati i pre nego utakmica zavrsi.

Covek je zalkubljen u neke igrace.Cim je osustao od s oje taktike,presinga i kretnje bez lopte sa priprema ide losiji sles utakmica,pa onda lutanje sa postavama i menja je mesta igracima.

Ovo veceras je poklonio bod YB koja je pp meni jedna mucena i cemwrna ekipa.

Da je na polivremenu menjao pomenuti trojicu sad bi imao 3 bodana kontu.

Sve u svemu bodic ko kolacic za Baraka Alisu u zemlji cudesa.

• Like 1
Posted

Boysi nakon gola za 2:2 nisu znali gdje se nalaze, ko kakva nizerazredna ekipa. Rezultat na kraju realan iako Zvezda ima itekako za cim da zali zbog ove pogubljenosti Svicaraca na kraju. 

• Like 7
Posted

Sve mi se viši čini da su oni što su govorili u junu da će Bahar da leti u Novembru bili u pravu. Čovek je totalni dunster. Ja ne znam šta on čovek na poluvremenu govori igračima, kad mi izlazimo u drugo potpuno poremećeni i bez koncentracije. 😬

• Like 1
Posted

Kad se slegne adrenalin voleo bih da neko elaborira u cemu je igra pod Baharom napredak u odnosu na igru pod V. Milojem ili Stankovicem. Plus da se uracuna faktor debele love koja je data za ovaj prelazni rok.

• Like 2
Posted

Bukari bude i sebičan i nesebičan kad ne treba. Ali bravo za njega i za skoro sve momke koji su igrali nakon izlaska Stamenića. Na šta liči potencijalni PL igrač i sudbinom kletom novozelandski repstativac.

Elem, izgiboše momci za pobedu. Ali katastrofa smo u odbrani. Barače, zasuči rukave pa da idemo po 3.mesto u Bern.

• Like 1
Posted

Zeleni smo za ozbiljan fudbal, tu mislim na jedan deo igrača, ali i na trenera nažalost.

Ovaj je rezultat realan potpuno, moglo je i bolje i gore, na 1-2 oni su mogli dva puta da overe pobedu, ali su na kraju upali u paniku. Dobri večeras Ndiaje, Bukari, Mićko, Điga da nije skrivio penal bila bi još jedna sasvim dobra partija. Mirko sasvim dobar.

Veoma negativni utisci o igrama Mitrovića i Stamenića. Prosto kao da su zaboravili da igraju fudbal. Mitrović bi mogao i malo na klupu u ligi, ne vidim zašto Kabić ne bi dobio šansu, nije Mitru deda ostavio u nasleđe igranje u startnih 11. Kada se pribere, može nazad u postavu.

Igramo u većem delu bezidejno, stihijski, jedina je ideja pustiti u prostor Bukariju ili da Ndiaje zadrži loptu. Mislim takođe i da nam na određenim pozicijama trebaju igrači novi, pojačanja, naravno kako bi to na ovom nivou izgledalo kako valja. Još jedan utisak je da mi ne igramo u korist onoga kakve igrače imamo, kakav tip igrača. 

No dobro. Na kraju dobar potez Krasoa i Bukarija, dovoljno za bod. Sada su šanse za opstanak u evropi na proleće značajno manje, ali sa ovim Bojsima se može igrati, kvalitativno to je tu negde.

Posted

Pošto Terza baljezga o najboljem timu posle Barija, evo mu lepe sanse da to i dokaze. Oni su davne 90. u Švici pobedili 4:1, neka ovi sada to ponove.

• Like 1
Posted
Just now, Don Dusko said:

Tipicno vec se tera trener, Kad ode Bahar mi cemo odjednom da proigramo...Not.

Koliki je Bahar vizionar pokazuje to sto je ubacio Kataija koji je odigrao 0 minuta u sezoni da mu spasava dupe. I zamalo da mu spasi. Sad od vikenda moze opet da se vrati svojim ljubimcima Mitrovicu i Lucicu.

• Like 2
Posted

Jbg, Bukari je trebao da da for 2-3 metra i onda da je proslijedi…Tu nam je trebala njegova sebicnost.

Igrali smo fudbal zadnjih 15-ak minuta. Steta, prosuta pobjeda.

• Like 1
Posted
1 minute ago, berti said:

Kad se slegne adrenalin voleo bih da neko elaborira u cemu je igra pod Baharom napredak u odnosu na igru pod V. Milojem ili Stankovicem. Plus da se uracuna faktor debele love koja je data za ovaj prelazni rok.

NApredak je samo sto je oterao gardiste i zvezdine vojnike.Sto se igre tice to je to samo sto iva izraelska prevara ima mnogo bolji i skuplji tim i milione ulupane u isti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...