JPM Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 44 minutes ago, tsva said: Stamenic ce u ligu 5 kad tad Cenim vec dogodine, mlad, pokretan centralni vezni od 190cm. Terzin zadatak je da ga maksimalno reklamira u ligi sampiona pa da ga uvalja za 15 milki. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Нама је изгледа све једно где играмо. Кући или на страни. Четири комада у најави. Лоша трава, солидна Младост. Леп амбијент на трибинама. Колико је званично гледалаца било? Мало је труба што не игра Иванић већ другу утакмицу. Када гледам ове уткамице у првенству, лакоћу реализације имам утисак да смо још на припремама. Питам се кад ће крај тим припремама. Кад је време за озбиљније противнике и занимљивији такмичарски фудбал. Очигледно је да постоји тенденција Звезда још јача а остале да видимо колико могу. То је генерално лош тренд. Што се тиче такмичарске инфраструктуре било би лепо да сви терени у Србији имају травнату подлогу као што је има маракана. Да ли је то достижно у наредне две три године питање је за ФСС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Krenuh da napljujem Rodica, ali vidim da ste se vec slozili oko toga. Blamantna partija, ne samo ova, vec i prosla protiv Napretka. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 (edited) 22 minutes ago, Markoss said: Krenuh da napljujem Rodica, ali vidim da ste se vec slozili oko toga. Blamantna partija, ne samo ova, vec i prosla protiv Napretka. Pisao si prošle sezone da ima problem sa nekim prstom na nozi. Sta je sada u pitanju? Zalosno kako je samo propao. Edited August 11, 2023 by K.Dot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 18 minutes ago, K.Dot said: Pisao si prošle sezone da ima problem sa nekim prstom na nozi. Sta je sada u pitanju? Zalosno kako je samo propao. To sam pisao pre koju godinu. Prosle sezone sam pisao da ima privatne probleme, jbg, saosecam s covekom, u takvoj situaciji ni ja ne bih bio svoj na svom. Ipak, ovo je profesionalni sport, a on zaista nije kvalitetom ni blizu prvih 11. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Vidim da je mali Maksimovic debitovao za Graficar golom i asistencijom, ali to samo iz vesti. Da ne znas nesto vise o tekmi i kakav je bio sve ukupno? @Markoss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 (edited) Nemamo mi šta da tražimo sa ovom odbranom u LŠ. Ne može Dragović da igra za trojicu. Rodić trenutno podsjeća na Aleksandra Lukovića iz Grofove ere, totalni raspad na terenu. Nije ni Mijailović danas bio nešto puno bolji. Stamenić je igrač za PL. Vrhunski igrač i jako dobar i prijatan karakter. Ja ne brinem za Olajinku. Čovjek radi toliko stvari da mu se može i mora oprostiti za neke promašaje u napadu. Mijatović u stilu pravih napadača, odmah šut, nema tu čekanja. Da, bravo i za Mladost. Nijesu loša ekipa za domaće oranice. Edited August 11, 2023 by Wake in Fright 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Graficar jos mladji na danasnjoj utakmici razbili su jednog od favorita za Super ligu opet 11 bonusa od izmene ,usli su u igru jos 4 bonusa i Fratrovic koji je 2001 Graficar je jaci od vecine superligaskih ekipa samo da ne rasture ekipu na zimu,ili u toku sezone Maksimovic 2007,tek napunio 16 godina,na debiju gol i asistencija Prvo kolo,Andrej Petrovic 2006 debi 2 gola Stojanovic 2003 2 gola stoper Vukicevic 2005,Djuric levi bek 2006 Ali i pre njih su dominirali Knezevic,Mituljikici,Mijatovic,Sljivic i mnogi drugi jednostavno mora da se nadje jos vece sansa za njih u prvom timu evo samo jedan primer,Lifering ili Dinamo II ne dominiraju u njihovim drugim ligama(trecim) ali igraci non stop izlaze odatle za prvi tim Nikad nismo imali talentovanije klince u fudbalu, nadam se da necemo to upropastiti,ako im vec ne dajes sansu u prvom timu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Ostaje pitanje da li je Kraso imao ideju za ovu asistenciju ili se jednostavno desila. Kako god odlična akcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 On 8/8/2023 at 11:40 AM, Igor_ said: https://www.maxbetsport.rs/zapamtite-ovo-ime-zvezdin-mesi-postao-najmladji-strelac-u-seniorskom-fudbalu-455485/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 9 minutes ago, merosina said: https://www.maxbetsport.rs/zapamtite-ovo-ime-zvezdin-mesi-postao-najmladji-strelac-u-seniorskom-fudbalu-455485/ Sta sam napisao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 1 hour ago, vlaDixXx said: Nikad nismo imali talentovanije klince u fudbalu, nadam se da necemo to upropastiti,ako im vec ne dajes sansu u prvom timu... Oduvek smo mi imali talentovana klince, samo je problem u selekciji ( mogu da igraju podobni, ili ti oni koji dovoljno plate) i treningu u mladjim kategorijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Inace Late Lat otiso za 5 miliona plus bonusi koji idi do 6,5 i 10% od naredne prodaje. Juce smo videli da je stoper pod obavezno ako ovaj slovenac stvarno vredi neka odrese kesu koliko god da treba kad su vec zasrali prodajom Erakovica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 „Postao sam strelac prvog Sabahovog gola u Evropi i tako sam se upisao u klupsku istoriju. Lep je osećaj. A, što se tiče pogotka protiv Partizana,to je bio moj dečački san“ rekao je Bojan Letić. Eto bekap levog beka xaxaxaxaxaxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 38 minutes ago, vlaDixXx said: Eto bekap levog beka xaxaxaxaxaxx Za Napredak , odličan,možda dogurao i do prve postave ... 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 6 minutes ago, mare80 said: Za Napredak , odličan,možda dogurao i do prve postave ... 😄 Ni od Rodića nije slabiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 22 hours ago, Markoss said: Svakako Milijas nije hteo nijednog od njih trojice. Nedjic ih uzeo oberucke, al vratio Bubnja. Omladinci krecu sutra u 13h sa Brodarcem. Promena u odnosu na prethodne godine je da je moguce licencirati 25 igraca za sezonu i to po brojevim, i samo jedan bonus. 1. Stefan Marinković 05 2. Mateja Ostojić 07 3. Luka Stojsavljevic 05 4. Veljko Milosvljevic 07 5. Uros Ilic 06 6. Nemanja Vidojevic 04 7. Veljko Vukojevic 06 8. Aleksa Cvetkovic 05 9. Mateja Bubanj 05 10. Luka Lecic 05 11. Nenad Krivokapic 05 12. Vuk Draskic 07 13. Dusan Visnjic 06 14. Novak Gojkov 05 15. Andrej Mladenovic 06 16. Darije Markocevic 06 17. Uros Tegeltija 06 18. Stefan Golubovic 06 19. Aleksa Vasilic 07 20. Stefan Radujko 05 21. Adem Avdic 07 22. Dragan Miranovic 05 23. Nikola Milojkovic 05 Ima prostora za jos dvojicu, jedan ce biti Maksimovic. Dobra ekipa, za juniorski level odlicna, pa cak mislim da bi i u Ligi sampiona za mlade mogli da prodju grupu. Marinkovic odlican golman, Vidojevic stoper, Stojsavljevic bek, Cvetkovic vezni, Gojkov krilo, Bubanj spic, oni ce centrala biti. Najveci prospekt, bez dileme Veljko Milosavljevic. Pregazili smo ih. Avdić debitovao golom za ovu generaciju. Zanimljiv igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 16 hours ago, bosMan_jr said: Vidim da je mali Maksimovic debitovao za Graficar golom i asistencijom, ali to samo iz vesti. Da ne znas nesto vise o tekmi i kakav je bio sve ukupno? @Markoss Odlican je. Bice na dvojnoj registraciji, vec sam pisao i verovatno ce debitovati i za prvi tim Zvezde vrlo brzo. Svi su odusevljeni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Jel su ovo omladinci igrali na pomoćnom da može Bahar da ih gleda iz kancelarije? 😄 Slabo pratim te mlađe kategorije ali ne sećam se da sam gledao utakmicu gde su igrali na ovom terenu gde trenira prvi tim, obično se igraju na onim terenima iza južne tribine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 2 hours ago, Markoss said: Odlican je. Bice na dvojnoj registraciji, vec sam pisao i verovatno ce debitovati i za prvi tim Zvezde vrlo brzo. Svi su odusevljeni. Ako i njega Bahar prekomanduje i isti debituje Baharovo ime i prezime urezati zlatnim slovima. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 (edited) Treba pohvaliti odluku da Maksimovića pošalju sa 16 leta pravo u seniorski fudbal, a ne da posle dominacije u kadetskoj konkurenciji gubi vreme po omladincima. Napipali su ga i učinili ispravnu stvar, a ispravno je i to za dvojnu registraciju jer su videli da može da igra i među seniorima. Pa je onda najlogičnije i da trenira sa prvim timom Crvene zvezde i da čeka priliku. Jer, kad imaš nekoga ko sa 16 godina i dva meseca igra u seniorskoj konkurenciji, da gol i asistira u takmičarskoj utakmici, to je ozbiljna stvar i no brainer. Edited August 12, 2023 by Nek grmi jako 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Mene nekako strah kad čujem to najmlađi debitant i najmlađi strelac. Prvo mi na pamet padnu mrkela i žuti janković. Polako sa tim detetom da ga me potrošimo prebrzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 7 hours ago, Čočo said: Ako i njega Bahar prekomanduje i isti debituje Baharovo ime i prezime urezati zlatnim slovima. Kako je krenulo ja ću njegovo ime istetovirati na čelo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 (edited) Maxbet pise da smo navodno blizu da dovedemo veznog iz Danske Tochi Chukwuani, 2003. godiste. Odgledao klip i bas impresivno fizicki deluje a nije ni na vi sa fudbalskim znanjem. 1,87 visok i mladi je reprezentativac Danske, zanimljivo je i da mu je Raiola menadzer. Ali opet kazem mislim da treba prioritet da nam bude stoper. Edited August 13, 2023 by Nele Dopuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts