Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆

Recommended Posts

Posted

Mislim da je glavni čovek tu Govedarica. Svakako zgadi ti se klub od ovih, nazvao bih ih svakakvim imenom, Terzića. I onda kada na sve to dodaš da su navijači u dilu sa njima, nemaš šta da tražiš na stadionu ako ne želiš da im budeš saučesnik.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

1/2 finale kupa je zakazano za sredu u 17h? 

Sta je Areni dozvoljeno da radi sa terminima je nestvarno. 

Sreca pa imamo leteci taxi i ne otvoreni metro da stignemo bez guzvetine.

Posted
  On 4/17/2024 at 9:07 PM, Admiral said:

1/2 finale kupa je zakazano za sredu u 17h? 

Sta je Areni dozvoljeno da radi sa terminima je nestvarno. 

Sreca pa imamo leteci taxi i ne otvoreni metro da stignemo bez guzvetine.

Expand  

U 19h je zakazano koliko znam, a drugo polufinale je tu negde, ne znam da li Kragujevac ima reflektore, ali ako ima onda stvarno kretenski potez.

Za Arenu si u pravu, nestvarno je rade sa terminima.

Ne razumem zašto ne usvoje zakucane termine kao Englezi, a kada se igra radnim danima meč ne može pre 20h.

Posted

Arena gleda prvo u termine Premijer Lige i ostalih liga 5 koje prenosi, pa u skladu sa tim donosi odluku kad ce se igrati domaca liga. 

Zato i imamo termine od 15h popodne radnim danima, jezivo sta rade. 

Spas je da RTS nekako otkupi prava za domacu ligu ( sto je naucna fantastika ) ili neko treci koji ce domacu ligu da stavi na listu prioriteta, a ne da bude zadnja rupa na svirali i da zavise od rasporeda utakmica stranih liga. 

Klubovi se ne bune, jer svi imaju oko 300,400k po sezoni od Arene i Mozzarta. Cute i rade, za navijace ih bas briga. 

• Like 2
Posted

U pravu si srecom. 

Subota je u 18, a u sredu u 19h.

http://www.crvenazvezdafk.com/sr/vest/16222/karte-za-veciti-derbi-u-polufinalu-kupa-srbije-u-prodaji

On 4/18/2024 at 7:45 AM, Don Juan said:

Za Arenu si u pravu, nestvarno je rade sa terminima.

Ne razumem zašto ne usvoje zakucane termine kao Englezi, a kada se igra radnim danima meč ne može pre 20h.

Expand  

Pa zato sto bi se onda preklapali mecevi sa Englezima/Spancima/Zabarima.... 

I ako imaju 10 kanala.

Da ne skrecem s teme, Fedja Dudic je kukao da Radnicki prati 2.000 ljudi po mecu.... termini su im bili , sreda-petak-nedelja u 14h.

Nisu jedini. I u NS i u Nisu je bio transparenta protiv Arene....

Ali vrhunac je bio pre par godina , kada smo i mi i grobari igrali kao domacini u sredu, oni stavili meceve u pola 5 i u pola 7, da bi emitovali i LS u 9.... epilog, tuca na Autokomandi.

• Like 1
Posted (edited)

"Visa sila" odredice sudbine oba derbija.

To sto smo za tri klase bolji, a to smo igrom i pokazali u proslom derbiju, nista ne znaci.

Mulj opsti...

Edited by Manoly
Posted

I ja ocekujem totalno drugaciji derbi od prethodnog, malo sansi i ruznih 0-0, eventualno 1-1. Kvote su bas wtf, kao sa Cukarickim da igramo.

1.4 5 8.75

Posted

Pa razlika je naravno sto ovaj put nemamo pritisak da jurimo 3 boda kao prosli put. Verovatno cemo igrati znatno povucenije i opreznije, a sa druge strane Partizan nema kvalitet da uzme loptu i dominira, pogotovo ne na nasem stadionu. Tako da je za ocekivati skroz drugaciji derbi, ali ajde uvek postoji sansa da nas iznenade.

Posted

Partizan bez jedina 2 igrača koja vrijede nečemu, sve ispod 3 razlike je sramota.

A opet će vjerovatno biti minimalna pobjeda ili neriješeno sa maksimalno pola sata aktivne igre i par prekida zbog baklji.

• Like 1