Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?πŸ†

Recommended Posts

Posted

Нисмо заслуТили, јСбига. ΠžΠΏΠ΅Ρ‚ су ΠΈΠ³Ρ€Π°Π»ΠΈ ΡΡ€Ρ‡Π°Π½ΠΈΡ˜Π΅ ΠΎΠ΄ нас, ΠΌΠ° ΠΊΠΎΠ»ΠΈΠΊΠ° Π΄Π° су ΠΊΠ°Π½Ρ‚Π°. Надам сС Π΄Π° "Ρ‚Ρ€Π΅Π½Π΅Ρ€" Π»Π΅Ρ‚ΠΈ ΠΊΠ°ΠΎ ΠΈ Π³ΠΎΠΌΠΈΠ»Π° ΠΊΡ€Π΅Ρ‚Π΅Π½Π° који сС Π½Π°Π·ΠΈΠ²Π°Ρ˜Ρƒ ΠΈΠ³Ρ€Π°Ρ‡ΠΈΠΌΠ°.

Posted
1 minute ago, Π‘Π°Π½Π΄Ρ€ΠΎ Π›Π°ΠΊΠΈ Π‚Π΅Π½Ρ‚ΠΈΠ»Π΅ said:

Нисмо заслуТили, јСбига. ΠžΠΏΠ΅Ρ‚ су ΠΈΠ³Ρ€Π°Π»ΠΈ ΡΡ€Ρ‡Π°Π½ΠΈΡ˜Π΅ ΠΎΠ΄ нас, ΠΌΠ° ΠΊΠΎΠ»ΠΈΠΊΠ° Π΄Π° су ΠΊΠ°Π½Ρ‚Π°. Надам сС Π΄Π° "Ρ‚Ρ€Π΅Π½Π΅Ρ€" Π»Π΅Ρ‚ΠΈ ΠΊΠ°ΠΎ ΠΈ Π³ΠΎΠΌΠΈΠ»Π° ΠΊΡ€Π΅Ρ‚Π΅Π½Π° који сС Π½Π°Π·ΠΈΠ²Π°Ρ˜Ρƒ ΠΈΠ³Ρ€Π°Ρ‡ΠΈΠΌΠ°.

Β 

Uvek odigraju srcanije od nas.Β 

Posted (edited)

cak mislim i da je dobro da izgubimo. to znaci zbogom trenercini. Uz novog trenera, mislim da ovi palamudi nece vise vidjeti terena ( Lucic, Micko, Rodic, Vajat Erp ).

Edited by Abizolirni
Posted

Jbt od koga mi gubimo, ovo mi je osecaj kao da gubimo od Javora.Β  Mi smo krs al opet na svakoj poziciji imamo boljeg igraca. Bas smo nabacana ekipa bez ikakvog automatizma u igri, igraci kao da se ne poznaju.

• Like 3
Posted
1 minute ago, suptil said:

Ko je uradio jos jednu takvu?

Pobedio si, nema őta. Ako je to reper da je bolji od svih ostalih onda moram da se povučem i priznam poraz...

Posted

Bahar treba da ostane, ma koliko to bilo nelogično. Da li mislite da neki domaΔ‡i naslednik Δ‡e moΔ‡i da se otarasi Kataija, RodiΔ‡a i MijailoviΔ‡a.

Posted
Just now, Abizolirni said:

Kako god bilo, mislim da i Marin treba da ide cao. Svakog ovog probisvjeta je on skautirao.

Β 

On i trener dizani u nebesaΒ 

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...