Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆

Recommended Posts

Posted (edited)

Ajde, nemojte da padate na forumu,  dajemo i mi ovde bar 2 komada. Pitanje je koliko cemo da primimo... Al 2:0 nije bezopasan rezultat

Edited by orionbre
Posted

Frustrirajuće je da konačno za razliku od svih prethodnih utakmica igramo fudbal ali dzabe kad imaš osećaj da će ti na svakom šutu da daju gol a ti imaš balvana u napadu i mašiš zicere. Već vidim kako posle meča se pominje da nismo imali sreću a ne balvana od 4m u napadu. 

Posted

Vadi bre ovog nemača pojma sa brojem 9.

Svaki njegov minut na ustrb malog Mijata je zlocin.

Kakav antifudbaler majko rodjena.

Da li je ikad iko gledao ekipu u LŠ da ovako stoji defanzivno?

Ja ovone vidjam u Bgd zoni,majke mi

• Like 1
Posted

Poraz moze biti dobar ako se Bahar  vrati odakle je došao. Ovo je njegova zasluga i realno stanje stvari.  

Jajarimo celu polu sezonu i sad ce da proigraju???

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Nele said:

Tuga, cemer i jad da igramo lose pa i da razumem, vraca nam se za nesto.

Vraća nam se za dugogodišnje malverzacije, pranja i krađa para Terzića i kompanije. 

• Like 1
Posted

Jbt stvarno se ne mogu oteti utisku da niakda gori tim nismo imali ili da nikada besmislenije nismo igrali. Ovo je sve toliko bez smisla nabacano da ako i mozda ima nekog kvaliteta to bema sanse da se primeti. 

• Like 3
Posted
Just now, Borky said:

Jbt stvarno se ne mogu oteti utisku da niakda gori tim nismo imali ili da nikada besmislenije nismo igrali. Ovo je sve toliko bez smisla nabacano da ako i mozda ima nekog kvaliteta to bema sanse da se primeti. 

Nema kvaliteta. Bar ne za EL. A trener se pogubio..

Posted

Nama bre Radnicki iz Kragujevca spakuje 3 gola, a mi se ovde nesto nadamo.

Cele sezone nista ne igraju i sad ce da proigraju..Ovo je stanje kluba, transfer politike, i struke. 

• Like 3
Posted (edited)

Nama nisu dale gol samo ekipe koje nisu igrale sa nama. A ovi što tek treba da igraju su već upisali barem jedan gol u tefteru. 

Edited by Čočo
  • Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...