No name Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 (edited) Pod hitno treba zadnji vezni. Cim protivnik krene organizivanije pozadi duva, a tek treba da igramo protiv ekipa iz LŠ. Treba ovako nešto, da se malo sabeeu, i da nije sve med i mleko. Bukari sebican do bola...Mitrovic ko zna kad je zadnji put probio po strani...u stvari jeste, kada potroši 1,000 lopti...Nema sta, pogodimo prečku sa 4-5 m...onda Lučic masi zicer, i stiže kazna. Edited August 26, 2023 by No name Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Just now, Dropkick Murphys said: Lučić da je stranac, ti ga prvi ne bi pomenuo. Jbg, tako je i u pravu su ovi koji kažu da nemaš iste principe. Lučić je do ove utakmice bio jedan od najboljih mlađih igrača i hajde da pričamo da je stoka i invalid čim odigra loše. Mislim, blamantno je i čitati. A na stranu one promasene sanse koja je sramotna, jedini je konstantno u presingu i ima ga u igri, ostali kao da su tu da odrade posao samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 (edited) 3 minutes ago, Igor_ said: Sad ce doktor za nase livade Kagna da zameni Kangwu i okrecemo ovo. Kanga je doktor za sve, ne samo za nase livade. Malo mi je glupo to kao, Lucic, Mitrovic i Kangva su za Evropu, a Katai i Kanga za domace livade. Njih dvojica su uz Ivanica i dalje najbolji igraci u timu, sto ce sezona i pokazati. Tek je avgust. Edited August 26, 2023 by Venger 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Hajde da izvučemo barem bod, biće to dobra škola za Bahara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 stranci, domaci... Svi su oni stranci. Domaci su samo navijaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Mi ovo i da okrenemo, ovakva igra je nedopustiva. Mitrović ne postoji po levoj strani, Bukari je odavno zreo za razgovor o pristupu i timskoj igri, Olajinka neprimetan. Kraso mnogo udaljen od gola. Na sredini imamo samo Stamenića koji je jedini konstantan. Nedostaje još jedan pored sebe. Degenek baš loš ali nije samo odbrana kriva. U ovoj formaciji uvek pozadi ispred svog gola i protivničkog igrača mora da budu Mitrović i Bukari. Lučić i Olajinka su krila a nama igraju napadače. Nama treba pravi napadač. Treba štoper i ozbiljan kvalitet veznog igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Okrecemo ovo lagano. Blitzkrig sledi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Sad ce 4 penala za nas, taman da ispovracam ovo od dorucka sto nisam utrosio hodanjem. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Just now, Igor_ said: Okrecemo ovo lagano. Blitzkrig sledi. Samo da ne bude sudija 12. igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Pravi pristup domacina i savrsen odnos, izrazavam postovanje i divljenje kako treneru tako i momcima Vozdovca. Kod nas pristup veoma porazavajuci, igraci sebicni, nonsalantni, odsutni... Degenekov potez je potez neznalice, pa je nejasno da neko ko zna da ne zna, pokusa da uradi potez ala Marselo. Lucic se veoma brzo uzvezdio, pa nece da doda, nema on 18 da masi ovakve sanse. Olajinka bez lopte vec utakmicama u nazad, da je klasican napadac bio na njegovom mestu, ne bi bila precka vec 1:1. Bukari sebican, bezobrazan, ne vraca se, potpuno nepostovanje ekipe. Stamenic zadovoljio. Kangvu i Mitrovica odavno ne komentarisem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bax Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Rodić i Kanga in, Kangva i Degenek out Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 (edited) I dalje mislim da je teška glupost prodaja Eraka,a nemati spremnu zamenu. Štoper,zadnji vezni i Jovića u špic dovesti pa da počne klanica. Edited August 26, 2023 by Polivalentni Stevica 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Ali jurimo napadača ne znam ni ja koliko već i onda nam to igra Lučić. Mitrović već par utakmica ne može da pretrči nikoga, svi mu se odmaknu, znaju da ima samo taj jedan potez. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 15 uzastopnih pobeda Zvezde protiv Vozdovca Vecina igraca Vozdovca iz nase oml. skole, dovedeni za dzabe, mozda koji procenat.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 1 minute ago, suptil said: Samo da ne bude sudija 12. igrac. I to se slazem, bolje i poraz nego da se sviraju penali protiv ekipe ciji je prosek godina 21. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 (edited) Evo Degenek izašao ušao Rodić. Znači Degenek odigrao svoje ali ne Rodić. 🤦 Edited August 26, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Sokantno zreo nastup Vozdovca, disciplinovano, uigrano i efikasno. Pritom, ako se ne varam, radi se o najmladjoj ekipi u ligi. Mi smo generalno sve losiji iz meca u mec i taj trend se nastavlja. Uljuljkanost na svim nivoima, otaljava se i ceka zreb za LS. Fali mnogo Ivanic, bas se oduzio njegov oporavak. Tesko cemo ovde do pobede, mozda i mozemo dati 3, ali suplji smo kao sir i verovatno cemo primiti jos koji... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 1 minute ago, K.Dot said: Ali jurimo napadača ne znam ni ja koliko već i onda nam to igra Lučić. Mitrović već par utakmica ne može da pretrči nikoga, svi mu se odmaknu, znaju da ima samo taj jedan potez. Nije pretrcao nikog na postavljenu odbranu nikad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Lucic samo sto je promasio sansu inace mnogo bolji od nevidljivog Olajinke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 (edited) Olajinka je klasican napadac, ima lošu zavrsnicu, pa je zato u Slaviji prebacen i na krilo Trazite klasičnog napadaca, to je Burmaz, Kahvic... Edited August 26, 2023 by vlaDixXx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Mitrovic je grozan igrac. Bljesnuo je na pripremama, a onda se ekspresno vratio u svoj stari, beskorisni muva-bez-glave mod. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Nisam gledao prvo poluvreme..sa kakvom loptom se ovo igra? Ja ništa ne vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Just now, fradler said: Mitrovic je grozan igrac. Bljesnuo je na pripremama, a onda se ekspresno vratio u svoj stari, beskorisni muva-bez-glave mod. Ja sam najavio kad je dolazio kod nas, da sem brzine nema nista drugo 5 mil je premija za njega, imamo ponudu Verone, pre toga i nekih ruskih klubova, a svi ste negodovali kad je stigla ponuda Verone Kabic je mnogo bolji igrac i mladji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Just now, Drug Crni said: Nisam gledao prvo poluvreme..sa kakvom loptom se ovo igra? Ja ništa ne vidim Prljava lopta od gume na veštaku. Ja neke šuteve nisam ni video😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Just now, Polivalentni Stevica said: Prljava lopta od gume na veštaku. Reci da se zezaš 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts