Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?๐Ÿ†

Recommended Posts

Posted (edited)

Stvarno ne razumem ove ne ljude iz uprave. Pa Erakovica ako hoces da prodas prodaj ga u ligi petice. Koliko ce da napreduje u Rusiji koja je izolovana i pod sankcijama? Umesto da su onih 3. 5 miliona za spica ponudili Tadicu bar da su pokusali.ย 

Edited by suptil
Posted

Koliko drzava sipa para u oba kk-a mogoa bi da prepozna trenutak u kome je fk i ne da pokloni vec da pozajmi 10-15 miliona da se udje mirno u sezonu pa da se vrati na zimu/leto kad se proda Erakovic.

ย 

Svestan sam ja da mora da ide ali em je njemu glupo za dalji razvoj da ide u Rusiju a i mi napokon imamo malu sansu za to trece mesto u grupi i potez je skloz nelogican.

Posted

Mislim da ga necemo prodati, deluje mi kao da su doveli trenera koji im nece podrzati takve svinjarije i da ce se cekati zima kada ce se vec izkristalisati koga treba prodati i za kolike novce

• Like 2
Posted

Erakovic je bar 2 godine u "izlogu" i niko nikada nije ponudio vise od 5M evra i to ruski klub gde on nece da ide.

Sad navodno drugi ruski klub nudi 8M a mi se nadamo da ce neko sa Zapada ponuditi, koliko? 10M? Za igraca koji ima 6 ozbiljnih utakmica u sezoni?
Tesko.

Sent from my 21081111RG using Tapatalk

Posted
21 minutes ago, drperce said:

Mislim da ga necemo prodati, deluje mi kao da su doveli trenera koji im nece podrzati takve svinjarije i da ce se cekati zima kada ce se vec izkristalisati koga treba prodati i za kolike novce

ย 

Ma gotovo je to, cim je Terzic isturio nekakvog operativnog direktora Petrovica da za Mocart objasni kako klub mora da zaradi 12 miliona od transfera ovog leta da bi funkcionisao.

ย 

Verujem da ce Bahar preci preko ovoga, jer bas ceni Degeneka i hteo je jos u Makabiju da ga angazuje, ali vec prva sledeca svinjarija bi mogla da poremeti idilu...

• Like 1
Posted
41 minutes ago, fradler said:

ย 

Ma gotovo je to, cim je Terzic isturio nekakvog operativnog direktora Petrovica da za Mocart objasni kako klub mora da zaradi 12 miliona od transfera ovog leta da bi funkcionisao.

ย 

Verujem da ce Bahar preci preko ovoga, jer bas ceni Degeneka i hteo je jos u Makabiju da ga angazuje, ali vec prva sledeca svinjarija bi mogla da poremeti idilu...

Pa nije radio Barak za Siti pa da mu je novo da bitni igraฤi napuste klub. Mislim da je sa tog aspekta najmanji problem prodaja Erakovica.ย 

Posted

Ja i dalje ne zelim da verujem u ovo. Za tih 6 utakmica u Lล , bez problema ce neko iz Nemaฤke, Francuske ili Hilandske lige da ga primeti. Nije toliko bitna cena, koja ne tu negde, koliko njegov buduci razvoj.

Posted

Koliko puta tog decka nisu ispostovali... Prvo kad je prelazio u prvi tim, svi su imali prednost u odnosu na njega... Posle ono sumanuto guranje na desnog beka... Sad ga prodaju u bezveznu i nerelevantnu rusku ligu...ย 

• Like 2
Posted

Prosto je bilo i nerealno da Dr Terzic ne sjebe nesto pred sam pocetak sezone.Nerealno bi bilo da dotiฤni ne umesa prste i sve dobro uradjeno do sad upropasti samo jednim potezom.Neverovatna ลกtetoฤina.Imaลก doktore Lekovica,Pruceva,Azarova....pa ih uvali svojom magijom i zaradi 12 mil. Potrebnih po narucenom tekstu.

• Like 3
Posted

Ako zelimo neki iskorak u Evropi, ne smemo prodati nikog do zime.

ย 

Nije nerealno, ako nas posluzi zreb, da dozivimo sudbinu APOELa ili Bazela 1/8 Lล .

ย 

Ne kazem da ce to biti, mozda zavrsimo poslednji u grupi, ali treba rizikovati i ostaviti kompletan igracki kadar na okupu barem jos 6 meseci.

ย 

ย 

• Like 2
Posted
16 minutes ago, Laki21 said:

Au, tek za mesec i po...

Uvek je posle plejofa Lล , a to je uvek krajem Avgusta. Doduลกe sad je bas kasno, mi bi prakticno imali samo dva dana da reagujemo na trลพiลกtu. Ali dobro valjda ฤ‡emo zavrลกiti sve joลก do sredineย Avgusta.ย 

• Like 1
Posted

ย 

ZVEZDA-BORAC-BL_29.jpg

ย 

POSTIGNUT DOGOVOR Erakoviฤ‡ odlazi! Zvezdi 7.000.000 evra!

ย 

Kako jeย MaxBet Sportย ekskluzivno najavio, Strahinja Erakoviฤ‡ prelazi u Spartak iz Moskve, a ลกampionu Srbije pripaลกฤ‡e obeลกteฤ‡enje od 7.000.000 evra! Rukovodstvo iz Ljutice Bogdana je dalo โ€œzeleno svetloโ€, pa ฤ‡e ลกtoper da stavi potpis na ugovor sa ruskim crveno-belima. Pored novca, timu sa โ€œMarakaneโ€ ฤ‡e da pripadne i deset odsto od dalje prodaje.

Spartak mu je spremio ugovor na tri godine do juna 2026. godine uz opciju produลพetka, a u njega ฤ‡e verovatno da bude โ€œinstaliranaโ€ klauzula za eventualni otkup od sledeฤ‡eg leta.

Erakoviฤ‡ โ€œpakuje kofereโ€ i u ponedeljak ฤ‡e verovatno da usledi zvaniฤan rastanak, posle tri godine igranja Zvezdi. Popularni ฤŒupa je proลกao sve mlaฤ‘e selekcije beogradskih crveno-belih, a u meฤ‘uvremenu je postao i reprezentativac Srbije.

Time je Strahinja Erakoviฤ‡ krenuo stopama legendarnog Nemanje Vidiฤ‡a, koji je takoฤ‘e svojevremeno iz Crvene zvezde preลกao u moskovski Spartak.der

• Tuzno 2
Posted

Narodna izreka kaลพe - "ko ฤuva ono ลกto mu ne treba, prodavaฤ‡e ono ลกto mu treba.

Snovi o evropskom proleฤ‡u su zvaniฤno propali.

ย 

• Like 6
Posted

Veliko je pitanje pod kojim su se uslovima zaduzivali ovi iz uprave... Je l bese za placanje poreza... Koji su rokovi vracanja u njihovim internim dogovorima. Iskoristio bih neku grubu rec ...ย 

Posted (edited)

Hvala Baharu, bilo je prelepo dok je trajalo, al sa ovim ljudima nista dobro nikad nece doci.ย 

ย 

Prodati mladog decka, u naponu snage, u sezoni kad je uigran sa Dragovicem i kad igramo sigurnu Lลก sa timom sa kojim mozemo da ciljamo trece mesto.ย  Plus, sigurno da o ne zeli u Rusiji gde ne moze da igra nista osim njihovog prvenstva.

ย 

Grozno, sramota, gadno.ย 

ย 

I am out.ย 

Edited by Redstar0356