fradler Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Jbt, ko ce sad da ceka 10 minuta drugo poluvreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Olanjinka definitivno nema brzinu za vingera, sad je to manje-vise jasno. Pozicija mu je ova koju igra sad i ne vidim zbog cega bi dali 3 miliona za Late Lata. Glazer bas elegantan golman, skolski, bas je pojava na terenu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Ocekujem laganih 30k protiv Fiorentine 🤩 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 2 minutes ago, suptil said: Bukariju uzeli broj 11. To mu je tesko palo. Pa dok ne dodje sebi zbog soka. Proradice i asistencija Pripreme su. Ljudi traze formu. Kraso u prva 5 minuta imao pogresno markiranje, i dve lopte pogresno dodao. Pa sad treba da ga kudim zbog toga? Dodao je loptu malopre Nedeljkovicu cisto. Nije ovo sad nego i cijele prosle sezone. Bas me frustrira lik da obican taj pas naprijed od 2m ne umije poslati. Ne trazim da ga nadje u trepavicu ko neki plejmejker ali mozes ga dodat unaprijed da mu j... seme. Ivsnivu je trebao samo da je cusne a on kasni cijelih 5 sekundi, Olinjki isto tako treba maloprije da gurne loptu i otvaraju se 3 kombinavije od kojih je jedna povratna bas za Bukarija jer je 4 na 1 ali dzaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Ovaj tim mi je vratio veru u Zvezdu ❤️ Sad malo promesati karte i sacuvati glavne igrace, da ih ne dovodimo riziku ovim mesarima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Just now, Miki28 said: Nije ovo sad nego i cijele prosle sezone. Bas me frustrira lik da obican taj pas naprijed od 2m ne umije poslati. Ne trazim da ga nadje u trepavicu ko neki plejmejker ali mozes ga dodat unaprijed da mu j... seme. Ivsnivu je trebao samo da je cusne a on kasni cijelih 5 sekundi, Olinjki isto tako treba maloprije da gurne loptu i otvaraju se 3 kombinavije od kojih je jedna povratna bas za Bukarija jer je 4 na 1 ali dzaba. Shvatam ja tebe. Verujem da ce raditi na tome. Ova grupa igraca je za svetlosnu godinu kvalitetnija od prethodne sa kojom je radio do pre dva meseca. Verujem da ce utegnuti svoja razmisljanja i da ce biti kad treba pravovremen. Dobra atmosfera, jedni druge motivisu. Struka je struka imace komunikaciju sa strucnim stabom na tu temu. Pricace se sa njim. Pitanje je da li je bilo sta od ovoga imao do pre mesec-dva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Stamenic savrseno poluvreme bez pogresnog dodavanja, trci svuda ga ima, siguran na lopti, bira jednostavna resenja i sto mi se najvise svidja non stop se otvara i nudi zadnjoj liniji. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 4 minutes ago, NikeAir said: Ocekujem laganih 30k protiv Fiorentine 🤩 Mislim da nam se smeši puna Marakana. 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Pratim pomalo uz našu utakmicu i prenos TSC - Šturm , ako je razlika izmedju nas i pratilaca u ligi bila dve klase ove sezone će biti četiri ... Neprijatno će da bude ... Pri tome ne mislim da je uz pojačanja TSC lošiji od prošlogodišnjeg,jednostavno smo za nekoliko klasa bolji nego prošle godine ... Još nešto ... opet,posmatrajući ova dva današnja meča nadam se da batadjorizam.makar što se tiče timova iz vrha tabele polako odlazi u prošlost ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Stamenić će iz Zvezde da ode za minimum 10 miliona. 😊 Ali ja sam još pod utiskom kako ti dođe trener iz Izraela i implementira ti nemački mentalitet u tim. 😊 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Just now, Čočo said: Stamenić će iz Zvezde da ode za minimum 10 miliona. 😊 Ali ja sam još pod utiskom kako ti dođe trener iz Izraela i implementira ti nemački mentalitet u tim. 😊 A sta je njemacki mentalitet? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Miki brate opusti se, gledaj i uzivaj 😁 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Jel je vreme za Kangvu u drugom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 5 minutes ago, Miki28 said: A sta je njemacki mentalitet? Nema lopta nazad i igraš do samog kraja. Daš gol i ne povlačiš se pozadi. Kraj je kad sudija svira kraj. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Fascinira me koliko ovaj komentator na yt kanalu veze sa vezom nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 3 minutes ago, Miki28 said: Ja uzivam ali za razliku od vas sam svjestan da su ovo pripreme. Vec je @Duh koji lebdi pomenuo Utd tako da sam prosao sve ovo sa LVG, Murinjom, Solskjerom i ETH. Svaki igrac zeli da se dokaze novom treneru i daje sve od sebe i na pripremama, da bi izborio mjesto u timu ali sve se to iskristalise mjesec, dva u sezoni. Polecete previse pa ce onda biti drvlje i kamenje kad krene los period Prastaj brate sto smo srecni i zadovoljni igrom poslije xy godina,sto gledamo ono sto smo trazili dugo,od sledeceg gola vracamo se u crnilo mod da mracimo za svaki slucaj 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 3 minutes ago, Miki28 said: Ja uzivam ali za razliku od vas sam svjestan da su ovo pripreme. Vec je @Duh koji lebdi pomenuo Utd tako da sam prosao sve ovo sa LVG, Murinjom, Solskjerom i ETH. Svaki igrac zeli da se dokaze novom treneru i daje sve od sebe i na pripremama, da bi izborio mjesto u timu ali sve se to iskristalise mjesec, dva u sezoni. Polecete previse pa ce onda biti drvlje i kamenje kad krene los period Nije pripremna ovo je obracun sa duznicima iz sssr a 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Olajinka silno želi da postigne gol. Nervira se kod svake propuštene prilike, bez obzira da li je do njega ili saigrača. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 (edited) 24 minutes ago, Markoss said: Olanjinka definitivno nema brzinu za vingera, sad je to manje-vise jasno. Pozicija mu je ova koju igra sad i ne vidim zbog cega bi dali 3 miliona za Late Lata. Glazer bas elegantan golman, skolski, bas je pojava na terenu. Ocigledno se trazi dubina u squad-u. Ova fomacija zahteva barem 1 dobrog stopera na klupi, 2 winga, 2 centralna vezna i 2 do 3 ofanzivna. Promenio se fudbal drasticno otkad se igra sa 5 izmena. Tempo je jak svih 90 minuta, a tu su i povrede, padovi forme, kartoni... Edited July 8, 2023 by Profesor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Nece Kanga dugo izdrzati definitivno... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 36 minutes ago, suptil said: Pripreme su. Ljudi traze formu. Kraso u prva 5 minuta imao pogresno markiranje, i dve lopte pogresno dodao. Pa sad treba da ga kudim zbog toga? Dodao je loptu malopre Nedeljkovicu cisto. Čekaj, pričate o Bukariju? Dečko uz Mitrovića bio najkonkretniji na terenu verovatno. Mora bliže golu da igra, to sam pisao i prošle sezone. Isto tako i Mitroviću treba prostora da se vide njegove vrline. Ova formacija je lutka za nas. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 (edited) 60' Kanga ulazi. 65' Kanga gubi loptu za kontru protivnika. On ne sme u evropskim utakmicama u 11. Nikad! Edited July 8, 2023 by Čočo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Ne može Kanga da igra ovaj fudbal, previše neodgovorno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Vala je i Spajic teska koska. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Mani i Spajic ne uliva nikakvo povjerenje, bas bas ispod ocekivanja igra, nadam se da Degenek sto prije dolazi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts