Klotzen Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 2 minutes ago, Nookie.mp3 said: Žiri je baš usiljeno pokušao da progura nešto. Bitno da je publika prepoznala šta treba. Sutra očekujem pljuvačinu po organizatoru jer će ići priča da su Maltu i Švicu osakatili rasporedom a Francusokj i Italiji namestili da skoro zadnji nastupaju. Ja nisam verovao da je to toliko bitno ali .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 2 minutes ago, Klotzen said: Sutra očekujem pljuvačinu po organizatoru jer će ići priča da su Maltu i Švicu osakatili rasporedom a Francusokj i Italiji namestili da skoro zadnji nastupaju. Ja nisam verovao da je to toliko bitno ali .... Ma daj....pa ja mislim da su Finci po glasovima publike drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 Zgadio mi Italijan sa "rock n roll never dies" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 (edited) Kako je publika glasala? Italija Francuska Ukrajina Finska Island? Edited May 22, 2021 by Nicklord 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 Druga je ukrajina, takođe među zadnjima, treća FRA pa onda FIN. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 They don't know what I'm talking about Loro non sanno di che parlo Dirty clothes, between ', with mud Vestiti sporchi, fra', di fango Yellow of siga 'between the fingers Giallo di siga' fra le dita Me with the cigar, walking Io con la siga', camminando I'm sorry, but I believe so much Scusami, ma ci credo tanto That I can take this leap Che posso fare questo salto Even if the road is uphill Anche se la strada è in salita That's why I'm training now Per questo ora mi sto allenando Good evening, ladies and gentlemen Buonasera, signore e signori Outside the actors Fuori gli attori You better not make more mistakes Vi conviene non fare più errori You better be quiet and good Vi conviene stare zitti e buoni People here are weird like drug dealers Qui la gente è strana tipo spacciatori Too many nights I was locked out Troppe notti stavo chiuso fuori Mo 'I kick them' these doors Mo' li prendo a calci 'sti portoni Look up like climbers Sguardo in alto tipo scalatori So sorry, mom, I'm always out, but Quindi scusa, mamma, se sto sempre fuori, ma I'm out of my mind, but different from them Sono fuori di testa, ma diverso da loro And you're out of your mind, but different from them E tu sei fuori di testa, ma diversa da loro We are out of our minds, but different from them Siamo fuori di testa, ma diversi da loro We are out of our minds, but different from them Siamo fuori di testa, ma diversi da loro I have written pages and pages Io ho scritto pagine e pagine I saw salt then tears Ho visto sale poi lacrime These men in the car Questi uomini in macchina And don't climb the rapids E non scalare le rapide I wrote on a tombstone Ho scritto sopra una lapide "In my house there is no God" "In casa mia non c'è Dio" But if you find the sense of time Ma se trovi il senso del tempo You will rise from your oblivion Risalirai dal tuo oblio And there is no wind that stops E non c'è vento che fermi The natural power La naturale potenza From the right point of view Dal punto giusto di vista You feel the thrill of the wind Del vento senti l'ebrezza With wax wings on the back Con ali in cera alla schiena I will research that height Ricercherò quell'altezza If you want to stop me, try again Se vuoi fermarmi, ritenta Try to cut my head off Prova a tagliarmi la testa Why Perché I'm out of my mind, but different from them Sono fuori di testa, ma diverso da loro And you're out of your mind, but different from them E tu sei fuori di testa, ma diversa da loro We are out of our minds, but different from them Siamo fuori di testa, ma diversi da loro We are out of our minds, but different from them Siamo fuori di testa, ma diversi da loro Speak, unfortunately people speak Parla, la gente purtroppo parla He doesn't know what he's talking about Non sa di che cosa parla You take me to where I float Tu portami dove sto a galla That I miss the air here Che qui mi manca l'aria Speak, unfortunately people speak Parla, la gente purtroppo parla He doesn't know what he's talking about Non sa di che cosa parla You take me to where I float Tu portami dove sto a galla That I miss the air here Che qui mi manca l'aria Speak, unfortunately people speak Parla, la gente purtroppo parla He doesn't know what he's talking about Non sa di che cosa parla You take me to where I float Tu portami dove sto a galla That I miss the air here Che qui mi manca l'aria But I'm out of my mind, but different from them Ma sono fuori di testa, ma diverso da loro And you're out of your mind, but different from them E tu sei fuori di testa, ma diversa da loro We are out of our minds, but different from them Siamo fuori di testa, ma diversi da loro And we're out of our minds, but different from them E siamo fuori di testa, ma diversi da loro We are different from them Noi siamo diversi da loro 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 8 minutes ago, Nicklord said: Kako je publika glasala? Italija Francuska Ukrajina Finska Island? To je bio i moj TOP5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 8 minutes ago, Klotzen said: Druga je ukrajina, takođe među zadnjima, treća FRA pa onda FIN. Ali to je sjajna vest. Ukrajina ima toliki broj glasiva zbog sovjetske mašinerije što se tiče glasanja, ali Italija prva, Finska četvrta je sjajna vest za muziku. Sjajna je zato što se stalno nameće da tvrđi zvuk nije za Euro Song, a to se pokazalo kao netačno. Upravo ti "stručnjaci" koji nameću svoje ideje, i muzičke ukuse i koji guraju fabričku muziku su danas dotučeni do nogu. Malta je najbolji primer šta Evropa misli o fabričkoj muzici. Muzika je emocija, muzika je ritam, muzika je energija.... Bravo i za Talijane i za Fince. Nije to ne znam kakav kvalitet, ali je pomak. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 Ukrajina ima dosta glasova publike zato sto je mozda najbolja pesma ovde. Italija je najveci selling the sex od svih na celoj evroviziji. Pobedili su jer su ribe odlepile zbog ovog lika. A klinke najvise glasaju...Ne tripujte da je zbog pesme. Imate li internet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 3 minutes ago, BattleBender said: Ukrajina ima dosta glasova publike zato sto je mozda najbolja pesma ovde. Italija je najveci selling the sex od svih na celoj evroviziji. Pobedili su jer su ribe odlepile zbog ovog lika. A klinke najvise glasaju...Ne tripujte da je zbog pesme. Imate li internet? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 8 minutes ago, BattleBender said: Ne tripujte da je zbog pesme. Dobri su Italijani, ne znam da li su bas za pobedu (nisam ispratio sve ostale jer me ne zanimaju mnogo), ali pobednicka pesma je prilicno dobra, malo hard malo glam rock u svom najboljem svetlu. I trebalo je nesto svezije na Eurosong-u. Pogledao sam malo ko su i sta su, neke druge pesme koje su radili, lepo lezi i taj italijanski, ne mora rock samo na engleskom. Sve u svemu, od onog sto sam ukratko video, i ja bih glasao za njihovu pobedu (a nisam klinka 😄 ). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 13 minutes ago, BattleBender said: Ukrajina ima dosta glasova publike zato sto je mozda najbolja pesma ovde. Italija je najveci selling the sex od svih na celoj evroviziji. Pobedili su jer su ribe odlepile zbog ovog lika. A klinke najvise glasaju...Ne tripujte da je zbog pesme. Imate li internet? Nemoj da pričas takve stvari napamet. Da bi došli na ovo takmičenje, morali su pre toga da pobede na San Remu, što je možda i teži posao. Italijani su prestali sa zajebancijom da na Eurosong šalju drugoplasiranog sa San Rema i sada šalju pobednike, i nije čudo da su od tada značajno popravili rezultate. Dakle do pesme je. Totalno je bez veze da iznosiš ovakve stavove, a imaš Finsku na četvrtom mestu. Ukrajina i najbolja pesma? Ako bi se zajebavali onda svakako da. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 Mnogo sam dobar prognozer sta da kazem. Sto se tice Ukrajine, BB je u pravu, oni nista nisu dobili od te sovjetske masinerije. I Rusija i Litvanija su imale odlicne pesme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 (edited) Edited May 22, 2021 by Nookie.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 8 minutes ago, McLeod said: Mnogo sam dobar prognozer sta da kazem. Sto se tice Ukrajine, BB je u pravu, oni nista nisu dobili od te sovjetske masinerije. I Rusija i Litvanija su imale odlicne pesme 14 hours ago, McLeod said: Videcemo veceras, mislim da grdno gresis za Italiju, ne mislim da ce Finska ista da im uzme, italijanska pesma je jednostavno bolja. Plus, Italijani ce dobiti dosta glasova od zirija, sasvim sigurno, Finci tesko. Publika je velika nepoznanica, i u poslednjih nekoliko godina jako razlicito glasa od zirija. Ocekujem najvise glasova za Island, Ukrajinu i Litvaniju od publike. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 Pa bilo je blizu, Ukrajina druga, Island peti, Litvanija sedma. Island je ocigledno patio zbog toga sto su imali snimak nastupa. Mislim da bi bili lagano drugi da su bili uzivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 18 minutes ago, McLeod said: oni nista nisu dobili od te sovjetske masinerije. Kako bre ništa, pa skoro četvrtinu poena. Pa samo od Rusije su dobili 7 bodova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 Veceras da izadje fight club sa onim Bred Pitom ili Troja, bile bi slabije reakcije žena nego na ovog Italijana. Popadale gaće zenama zbog Italijana. Hocete li da vam screenshot-ujem storije i tvitove?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 (edited) 1 minute ago, BattleBender said: Veceras da izadje fight club sa onim Bred Pitom ili Troja, bile bi slabije reakcije žena nego na ovog Italijana. Popadale gaće zenama zbog Italijana. Hocete li da vam screenshot-ujem storije i tvitove?? Počeo si već da preteruješ. Obuzdaj se malo. Praviš strašne generalizacije i jednostavno ne možeš da podneseš da ne pobedi onaj za koga ti misliš da treba da pobedi. A kada ne pobedi onda nije pobednik bolji, nego neke mračne sile, ili u ovom slučaju žene. Nije lepi da tako pišeš. Kao što sam ti već napisao ovo su pobednici San Rema, a to samo po sebi ima ogromnu težinu. Edited May 23, 2021 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 Sta da se obuzdam, Italijani su imali pesmu za top5, ali im je pobedu donela ta maniha za ovim Damianom. Bez toga bi teško pobedili. Kao što su naše dobile 82 od publike na selling sex. Ako nemas pristup tome kako reaguje publika, nisam ti ja kriv... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 (edited) 12 Slovenia North Macedonia Austria Switzerland Croatia 5 Bulgaria 4 Italy Malta 3 Germany France 2 Australia 1 Sweden Ovo su poeni koje je publika dodelila Srbiji. Dakle bivše Ju republike i dijaspora, uglavnom. O kakvom selling sexu pričaš? Ukrajina: 12 Israel France Italy Poland Lithuania 10 Australia Belgium Portugal Finland Moldova Czech Republic 8 Ireland Azerbaijan Serbia Croatia Iceland 7 Slovenia Austria Russia Romania 6 Spain Georgia Latvia Cyprus Bulgaria 5 Norway The Netherlands San Marino Greece Estonia 4 Germany United Kingdom Albania Sweden North Macedonia 2 Switzerland 1 Denmark Malta Edited May 23, 2021 by Don Juan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 Italija 12 Ukraine Malta Serbia San Marino Bulgaria 10 France Spain Switzerland Cyprus Greece Slovenia Croatia Lithuania Poland Romania Russia Azerbaijan Albania 8 Belgium Georgia Austria North Macedonia Finland Moldova Estonia 7 Australia Latvia Germany Israel Portugal Norway 6 Czech Republic Ireland 5 Denmark Iceland 3 Sweden United Kingdom 2 The Netherlands 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 4 minutes ago, BattleBender said: Veceras da izadje fight club sa onim Bred Pitom ili Troja, bile bi slabije reakcije žena nego na ovog Italijana. Popadale gaće zenama zbog Italijana. Hocete li da vam screenshot-ujem storije i tvitove?? Brate, mnogo ti vrtis tog 'talijana... 😄 Vide li ti malu italijanku? Onaj grejp najgori bi zasladila jednim pogledom. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 Nije BB pogrešio. Naravno, super su Italijani, ali Tviter mi trenutno izgleda kao erotski fanfikšn zbog Damjana. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 23, 2021 Share Posted May 23, 2021 1 minute ago, Nookie.mp3 said: ali Tviter mi trenutno izgleda kao erotski fanfikšn zbog Damjana. Losa ti je lajna 😄 vidi moj prethodni post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts