Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bukvalno i ja mislim da smo bili najbolji. Grcka bolja od Finske. Svi u prvoj polovini dobri svedska produkcija je godlike.

Ispadaju Portugal, San Marino, Gruzija, Belgija i nadam se Litvanija. Ali prve cetiri sigurno.

• Like 1
Posted

Mozda sam pristrasan jer je metalika pesma, ali iskr najjaci smo. Ne razumem hajp za Finsku, čak je i žabar jednako ozbiljan kandidat.

Posted
Just now, 40Wins said:

Mozda sam pristrasan jer je metalika pesma, ali iskr najjaci smo. Ne razumem hajp za Finsku, čak je i žabar jednako ozbiljan kandidat.

Za 21. mesto u finalu? 😄 za ono ce samo babe da glasaju.

I kladionice mu daju najmanje sanse u poredjenju sa drugim Italijanima u prethodnih 10 godina.

• Like 1
Posted
1 minute ago, McLeod said:

Za 21. mesto u finalu? 😄 za ono ce samo babe da glasaju.

I kladionice mu daju najmanje sanse u poredjenju sa drugim Italijanima u prethodnih 10 godina.

Lose sam se izrazio, hteo sam da kazem nesto kao da mi se Finac uopste nije izdvojio koliko je hajpovan, vise sam zapamtio talijansku pesmu.

Nego, bio sam ubeđen da je Boj Džordž umro, i ako je on živ čovek, ko je onda od tih Engleza umro, a da nije Flecer iz Depeche Modea?

Posted
Just now, DameTime said:

Švedska je užasna, ali će da prođu u finale, naravno.

Uzasna, ali produkcija oko nastupa i dalje dva nivoa iznad svih. Nikad ih nece stici.

Posted

Luka se sasrao od treme na početku, bukvalno početnički izdrhtao i popucao glas međutim kako je dolazilo čuveno vrištanje tu je već bio kao riba u vodi. Vizuelno i produkcijski, ko god im je radio kostime, efekte itd ceo taj paket su odvalili za 10. Kao da nisu naši nego random predrkani Skandinavci projektovani za pobedu. Samo stejdžing je dovoljan za top 5 u finalu, ostalo je naravno na žiriju. 

• Like 3
Posted
7 minutes ago, McLeod said:

Uzasna, ali produkcija oko nastupa i dalje dva nivoa iznad svih. Nikad ih nece stici.

Ne vidim ništa specijalno u njenom nastupu što bi ih ovde izdvojilo. 

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Molina23 said:

Luka se sasrao od treme na početku, bukvalno početnički izdrhtao i popucao glas međutim kako je dolazilo čuveno vrištanje tu je već bio kao riba u vodi. Vizuelno i produkcijski, ko god im je radio kostime, efekte itd ceo taj paket su odvalili za 10. Kao da nisu naši nego random predrkani Skandinavci projektovani za pobedu. Samo stejdžing je dovoljan za top 5 u finalu, ostalo je naravno na žiriju. 

Lelek i Lavina isti kostimograf iz Bjelovara (valjda 😁) Damiano (malo verovatno valjda😁).

• Like 1
Posted (edited)
36 minutes ago, McLeod said:

Bukvalno i ja mislim da smo bili najbolji. Grcka bolja od Finske. Svi u prvoj polovini dobri svedska produkcija je godlike.

Ispadaju Portugal, San Marino, Gruzija, Belgija i nadam se Litvanija. Ali prve cetiri sigurno.

Nisam hteo da pametujem dok nije zvanično, ali mogao sam da se kladim da Belgija prolazi... 

Edited by Issey
Posted
7 minutes ago, Issey said:

Nisam hteo da pametujem dok nije zvanično, ali mogao sam da se kladim da Belgija prolazi... 

Mogao si da uzmes 4 kvotu posto si bio pametan.

Samo to je bio sok.

Zao mi Crne Gore. Bar ne gledam i Litvaniju i Portugal.

Posted
Just now, McLeod said:

Samo to je bio sok.

Zao mi Crne Gore. Bar ne gledam i Litvaniju i Portugal.

Nisam pratio uopšte, večeras prvi put čuo kad su nastupali, i nisu loši uopšte... Stvar ukusa... 

Posted
1 minute ago, McLeod said:

Samo to je bio sok.

Sad sam i ja to izvalio. Nejasno mi je kako se to određuje, pošto mi je od tih tuctuc dance pokuŝaja bila jedna od retkih catchy pesama koju mogu da zamislim na nekom random radiju da ide.

Posted

Pesma je kriminal i za ESC, keep dancing on the ice, a riba ne moze da se,pomeri ali dobro

Just now, fillam said:

Sad sam i ja to izvalio. Nejasno mi je kako se to određuje, pošto mi je od tih tuctuc dance pokuŝaja bila jedna od retkih catchy pesama koju mogu da zamislim na nekom random radiju da ide.

Zato sto je taj bit kraden, cela pesma je sklepana. Staging je bio ok i interesantan do negde pola pesme.

Posted (edited)
4 minutes ago, McLeod said:

Pesma je kriminal i za ESC, keep dancing on the ice, a riba ne moze da se,pomeri ali dobro

Zato sto je taj bit kraden, cela pesma je sklepana. Staging je bio ok i interesantan do negde pola pesme.

Ma to sve stoji, za većinu pesama verujem da su sklepali i generisali preko AI. Devojka je zvučala dobro u svemu tome i pored Michele i naših je jedina melodija refrena koju sam upamtio, iako to naravno nije merilo kvaliteta.

Vokalno je Poljakinja najjača, al mi je na kraju numera bila malo konfuzna.

Edited by fillam