Helena Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ali sad sam obratila pažnju, oni su dobili 30.000 hiljada glasova publike, Pelin 14.000 😲
MetalHead Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kao metalhead, raduje me sto saljemo nesto kao sto je Lavina ali pevac je tanak, ovo je moglo mnogo bolje da se iznese, odnosno nisam fan tog krestanja i pucanja vokala. Zamisljam ovu pesmu u vokalnom stilu kao sto je Henk Poort (inace operski pevac) izneo pesmu Sound of Silence. Zvuk kao zvuk je dobar, ima i catchy melodiju. A scenski je to sve ok. Ocekujem jos drasticnije u Becu!
Helena Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Od Konstrakte, nastupi naših su bolje urađeni u Beogradu.
Klotzen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 hours ago, MetalHead said: Kao metalhead, raduje me sto saljemo nesto kao sto je Lavina ali pevac je tanak, ovo je moglo mnogo bolje da se iznese, odnosno nisam fan tog krestanja i pucanja vokala. Zamisljam ovu pesmu u vokalnom stilu kao sto je Henk Poort (inace operski pevac) izneo pesmu Sound of Silence. Zvuk kao zvuk je dobar, ima i catchy melodiju. A scenski je to sve ok. Ocekujem jos drasticnije u Becu! U polufinalu je zvučao baš gadno ali je dosta popravio u finalu vokale, ima tu još dosta prostora da se to popravi ali kontam da za ESC publiku to može biti dovoljno.
Recommended Posts