Klotzen Posted May 7 Share Posted May 7 Meni se isto sviđaju Azeri ali nekako toj pesmi fali nešto. Čak i taj deo kada onaj drugi peva nije dovoljno upečatljiv za "wow" efekat. Trebali su da angažuju Zorju i njenog muža da im odrade aranžaman 🙂 Australija je protraćila energiju pesme, jedini koji vadi pesmu je odličan vokal i onaj aboridžin na kraju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 7 Share Posted May 7 Bas los i Azer i Australija. S obzirom na to da su mnoge borderline pesme imale dobar nastup mislim da nemaju sanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 7 Share Posted May 7 Australija standardno nebitna. Portugalka sabija vokalno + volim ovaj fado prizvuk i ima lep nastup. Props Šveđanima za stage i režiju, svaki nastup izgleda bar 30% bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 7 Share Posted May 7 Portugal opravdao epitet automatske wc pauze na svakom Evrosongu. Ne znam da li moze dosadnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted May 7 Share Posted May 7 Luxembourg prijatno iznenađenje, lagano u finale rekao bih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 7 Share Posted May 7 Portugalka očekivano kao i na njihovom finalu. Ona će da otima glasove našoj 🙂 . Nije sportski ali voleo bih da ispadne ako naša prođe čisto da dobijemo deo njenih glasova 😈 Luksemburg mani kao Poljska, slušljivo ali to je nekako više dečija pesma i nastup nego nešto ozbiljnije. Treba uzeti u obzir da su njih dve zadnje i da će tu dobiti dosta bodova pogotov jer su ovi neposredno pre njih svi bili loši. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 7 Share Posted May 7 Luksemburgu su sve dali da prodje, zatvaraju i idu posle najdosadnije pesme. Kakav je kralj ovaj covek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted May 7 Share Posted May 7 Nisam nešto tražio, ali bih stavio lepe pare da ova naša ne prolazi u finale... Hrvatska pobeđuje ove godine... Džoni Logan podseća da je fantastičan pevač... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 7 Share Posted May 7 1. Hrvatska 2. Irska 3. Portugal 4. Slovenija 5. Luksemburg 6. Srbija 7. Ukrajina 8. Finska 9. Kipar 10. Australija Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 7 Share Posted May 7 Proci cemo verovatno jer ima gorih. Za mene ne prolaze, Azerbejdzan, Australija, Island, Poljska i Portugal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 7 Share Posted May 7 Ja mislim da ispadaju Azeri, Moldavija i Island. Verovatno i Slovenija. A poslednji koji ispada će biti jedna od sledećih : Australija, Srbija, Portugalija i Poljska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted May 7 Share Posted May 7 Moji glasovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 7 Share Posted May 7 Pokajte se 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 7 Share Posted May 7 Prosli smo u finale. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 7 Share Posted May 7 (edited) Hvala K da i mi jednom prvi budemo pročitano. Nisam hteo još dodatno da mračim da smo na kladionici pali na 11 mesto. Evo i Slovenaca, e odlično što se mene tiče. Drago mi je da sam to promašio. šteta što portugal ne ispade 🙂 Obzirom da je Slovenija prošla neko će morati da flopne od očekivanih. Poljska, mada bi ja više voleo Luksemburg 🙂 Edited May 7 by Klotzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 7 Share Posted May 7 Bravo za TeaDoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted May 7 Share Posted May 7 Bravo Srbija i Slovenija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted May 7 Share Posted May 7 Prođe Ramonda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 7 Share Posted May 7 1 minute ago, Issey said: Prođe Ramonda... Dobro je da se nisi kladio 29 minutes ago, DameTime said: 1. Hrvatska 2. Irska 3. Portugal 4. Slovenija 5. Luksemburg 6. Srbija 7. Ukrajina 8. Finska 9. Kipar 10. Australija 9/10, zajeba me Litvanac umesto Australije, koja je užasna ali mislila sam da moraju da ih guraju u finale. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted May 7 Share Posted May 7 Just now, DameTime said: Dobro je da se nisi kladio Bio sam lenj, inače bih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 7 Share Posted May 7 9/10 i tu sam se i dvoumio. Pre nastupa sam imao Portugal ali je bila uzasno dosadna, a Moldavka dobar nastup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 7 Share Posted May 7 To se zovi happy pad na tiketu 🙂 Kladiš se protiv svojih. Još jedna stvar sa kojom nisam hteo da mračim ali ja se zaista ne sećam da mi nismo u polufinalu nastupali u prvoj polovini. Što je mnogo mnogo je, dajte i nama da zadnji nastupamo pa da možemo neko sranje da pošaljemo i da prođemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted May 7 Share Posted May 7 Bacio sam sad malo oko na nastupe i ništa me nije odradilo poput Irske. To mi je favorit za sad 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 7 Share Posted May 7 Odlična je bila Teya, Beograd odradio bolje posao. Trebalo je da prođe i drago mi je da je Konstrakta tamo, ne znam ko plaća, ali vredi, gledala sam one reakcije na pesmu, skoro je svako pominjao Konstraktu. RTS je prekršio ugovor o prenosu prekidanjem istog i deljenjem na drugi program. Mogući su penali-ovo je sa tw a jedan od komentara je i od Ivane Konstantinović 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted May 8 Share Posted May 8 Mene hrvatska pesma mnogo podseca na neciju proslogodisnju. Mislim da beše onaj lik iz Finske Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts