Instinkt Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Fino, fino. Sad Nole da omlati Kokodua, Griša će se sam skloniti.. 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 E moj Fricko, jos jedna istorijska sansa za SF slama propustena, svi poispadali, a njega izbacuje fuckin' Popirin. Nadal vec popusta, al Djokovic bi do 40 mogao da osvaja ako ostane ovako zdrav. Bas su ucestali ovi veliki kiksevi mladih (I u najboljim godinama) tenisera iz vrha na slemu Fric je posle USO igrao super i fino je usao u sezonu pobedjujuci dobre rivale na atp kupu, sta se ovde desilo pa nije mogao pobediti velikog Popirina nevera.. bas sam se smorio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 15 minutes ago, Besni lala said: Ja ću da navijam da Endi stigne do Noleta ... A onda ne znam za koga ću da navijam. 'se ne pribojavaš mlađanog Runeta pomalo? Ja da. Novak još nije prošao, polako.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Kako jadan GS 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 11 minutes ago, Helena said: Novak još nije prošao, polako.. E ako ne prođe Kakadua - onda jebi ga. A i pitanje je bilo upućeno @Pangea-i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Just now, Besni lala said: E ako ne prođe Kakadua - onda jebi ga. A i pitanje je bilo upućeno @Pangea-i Igra protiv lika koji se preziva Kakadu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 12 minutes ago, Miki28 said: Kako jadan GS Ehhh - što bi Džoni rekao, "nema veze,može i gore"... Pamtim i jadnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Just now, Miki28 said: Igra protiv lika koji se preziva Kakadu? Da, Kuako (Couacaud) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Just now, Miki28 said: Igra protiv lika koji se preziva Kakadu? Ne ne,šalimo se na temu njegovog prezimena koje se teško izgovara na srpskom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Just now, orionbre said: Da, Kuako (Couacaud) 🤣🤣🤣 pa ovo ce da bude gore nego pocetak Federera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 1 minute ago, Miki28 said: 🤣🤣🤣 pa ovo ce da bude gore nego pocetak Federera ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Ja sam odmah posle zreba napisao da Novak moze da ispadne samo od Runea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 14 minutes ago, Besni lala said: E ako ne prođe Kakadua - onda jebi ga. A i pitanje je bilo upućeno @Pangea-i Videli smo već šta se sve dešavalo, zato pišem to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 3 minutes ago, Dracarys said: Ja sam odmah posle zreba napisao da Novak moze da ispadne samo od Runea. Rune napreduje iz meča u meč. 2 minutes ago, Helena said: Videli smo već šta se sve dešavalo, zato pišem to... Ok 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Brine ova noga. Usporio je. Ne za ovaj meč naravno, već za sledeće. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Novak vidljivo oseca bol/ne krece se najbolje. Iz ove perspektive Igranje Adelajda deluje kao jedna od najglupljih odluka u njegovoj karijeri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 19, 2023 Author Share Posted January 19, 2023 Da,ali ko moze da pretpostavi povredu? ^ Ne deluje dobro ta zadnja loza..vidi se da mu smeta i da ga limitira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Hladnije je vreme - duže mu treba da se zagreje. Ajmo hipo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Al se napalio ovaj Francuz... a Novak se muči samo tako... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 19, 2023 Author Share Posted January 19, 2023 Napalio se jer je osetio sansu..sto je i legitimno..ako Novak uspe da iscupa ovaj set i Francuzev entuzijazam ce da splasne.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Jbt ovaj mali igra kao Peak Federer trenutno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 19, 2023 Author Share Posted January 19, 2023 Ja inace nemam obicaj da govorim kako autsajder ovog tipa bas protiv Novaka igra tenis zivota i tome sl,ali ovo sto Kuako pogadja je daleko iznad njegove lige.. ode set,a neizvesnost se uvlaci u mec.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Jbg, smeta mu ta povreda. Da nema nje mogao bi Kukundu da se slika i sa ovakvim udarcima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts