Boxy Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 Drama queen, bio i ostao Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 Sour grapes 😥 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 I posle zasto ga prozivaju, pukao mu misic, trci kao duracel zeka 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 Bugarin ce na kraju biti najtezi protivnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 23, 2023 Author Share Posted January 23, 2023 Bravo,bravo za "komsinicu" Donu Vekic. Pre nekih desetak godina (ili malo manje) je bila jednom u Somboru na terenima "ZAK-a",ali je propustila priliku da se upoznamo.. Bilo kako bilo..veoma mi je drago sto je usla u qf..igra sa Sabalenkom protiv koje ima odlican odnos.. Rublev - Rune priredili pravi "rolerkoster" od meca. Poslednji poen je nekako i oslikao ceo duel.. Novak izgleda sasvim dobro danas...Bojani je sigurno drago sto je u pravu,a istovremeno i mrzi sebe sto je tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 6 minutes ago, Snjofko said: Bugarin ce na kraju biti najtezi protivnik. Jezik pregrizo. Samo da on izdrži do kraja, pa neka bude drama queen, ne smeta ništa 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 10 minutes ago, Snjofko said: Bugarin ce na kraju biti najtezi protivnik. Ko i 1913... 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 Drago mi je sto je naduvenko Rune ispao. No, ovo je svakako rekreativan turnir, zna se jos od pre pocetka da Novak osvaja. Prica o povredi je passe, on poslednja cetiri slema osvaja "povredjen". Ako se Nadalu ne veruje, a ne treba, ne znam zasto bi verovali Djokovicu. Svako od njih vuce mikro povrede i sto si matoriji vise osecas telo. Obojici svaka cast, a mladji nek se zapitaju sta rade i da li imaju vremena da cekaju jos 5 godina, jer ce ove sadasnje sa ovakvim mentalitetom pometlati neki novi klinci. 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 Igra mačke i miša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 (edited) Joj ne, evo Meka sa prognozom, još će Cicipas osvojiti Edited January 23, 2023 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 11 minutes ago, alcesta said: Joj ne, evo Meka sa prognozom, još će Cicipas osvojiti Taj ne bi osvojio ni da se svi povuku, dobio bi ga kvalifikant u tom slucaju. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 Ako sad osvoji zapamtiću ti ovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 Prisilna vakcinacija, uskoro i deportacija wanna be Gilles Simon kengura Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 (edited) Bravo! Ideo ovo lagano, noga se čini sasvim OK, valjda neće još dugo trajati... Edited January 23, 2023 by fancy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 2 hours ago, Dracarys said: Novaku, bije Rune i Rubljova. Finale Cicipas Rune 22 minutes ago, McLeod said: Drago mi je sto je naduvenko Rune ispao. No, ovo je svakako rekreativan turnir, zna se jos od pre pocetka da Novak osvaja. Prica o povredi je passe, on poslednja cetiri slema osvaja "povredjen". Ako se Nadalu ne veruje, a ne treba, ne znam zasto bi verovali Djokovicu. Svako od njih vuce mikro povrede i sto si matoriji vise osecas telo. Obojici svaka cast, a mladji nek se zapitaju sta rade i da li imaju vremena da cekaju jos 5 godina, jer ce ove sadasnje sa ovakvim mentalitetom pometlati neki novi klinci. Анулиран џинкс... Све је у реду, свијет се враћа у нормалу. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 4 minutes ago, fancy said: noga se čini sasvim OK, valjda neće još dugo trajati... 🤣 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 Šta ovo dobacuju iz publike non stop pa Lajani ne może da ih smiri? U polufinalu će igrati Šelton ili Pol Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 divan teniski dan/noć 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 Pola sata gledam meč sa Ceronjom i već me nervira, brzo sam se razmazila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 (edited) Q: Why did you beat him so convincingly? A: Because I wanted to. Edited January 23, 2023 by implant 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 Ako može Nestorovića makar u spojlere, imam traume samo što sam sinoć u prolazu čula dva minuta sa Hepija 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 9 minutes ago, alcesta said: Ako može Nestorovića makar u spojlere, imam traume samo što sam sinoć u prolazu čula dva minuta sa Hepija Sklonio Nestora, ispoštovao sam te. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 1 hour ago, Drug Crni said: Bravo,bravo za "komsinicu" Donu Vekic. Pre nekih desetak godina (ili malo manje) je bila jednom u Somboru na terenima "ZAK-a",ali je propustila priliku da se upoznamo.. Bilo kako bilo..veoma mi je drago sto je usla u qf..igra sa Sabalenkom protiv koje ima odlican odnos.. Rublev - Rune priredili pravi "rolerkoster" od meca. Poslednji poen je nekako i oslikao ceo duel.. Novak izgleda sasvim dobro danas...Bojani je sigurno drago sto je u pravu,a istovremeno i mrzi sebe sto je tako Cisto da se zabelezi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts