Pangea Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 3 hours ago, Helena said: Op op, ode Iga kući. Baš mi drago, nervira me i kao pojava i ponašanjem na terenu... E da... @poster "WTA i konstantnost" LOL... Nišioka osvojio 2 poena u drugom setu 🙃 U životu to nisam čuo ni video... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Toliko o Iginijoj dominaciji 😁 a posebno mi je drago sto je to uradila Ribakina 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Dešava se i najboljima - jbga... Iz poraza se uči. Srediće Iga WTA mmw. Nego ode i Felix Bogu na istinu (u smislu turnira)... Još i Cici pa će jednonogi da odskakuće (valjda) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Neće Cici da posluša ... Igra ko zmaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 4 ATP top 10 igraca, 4 WTA top 10 igracica je ostalo, ali valjda je ovih prvih 4 vece od ovih drugih 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Donekle sam očekivao loš turnir za Švojntek i ispadanje. Sabalenka ostaje moj prvi pik 😎 Tsitsipas će počistiti ovu stranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Ode kući i poslednji iz Netfliksove serije, kako će sad da nahvataju učesnike za drugu sezonu Žao mi zbog Feliksa, očekivala sam da može da zaustavi Cicipasa, ali nije dibro igrao od početka turnira. Koko je baš mogla malo više da se potrudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Ubija mali 'talijan dropšotovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 1 hour ago, Instinkt said: Donekle sam očekivao loš turnir za Švojntek i ispadanje. Sabalenka ostaje moj prvi pik 😎 Tsitsipas će počistiti ovu stranu. Prerano si otpisao Janika 🙂 Sklon je Cici raspadima u toku meca ili ispustanju 2:0 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 PTSD Cicija posle drugog seta .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Novakova cetvrtina ispade najjaca 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Koliko me nervira Cicipasov tata, bar koliko i njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 16 minutes ago, Kosjan Willavić said: Prerano si otpisao Janika 🙂 Sklon je Cici raspadima u toku meca ili ispustanju 2:0 🙂 Ne gledam meč, jel to Siner podigao nivo igre ili se ovaj baš raspao? Sad videh statistiku 22/26 brejk lopte 😄 o čemu se radi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Podigao igru Siner, smanjio sa UE, igra vise na Cicijev BH, ali i Grk malo posustao. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 5 minutes ago, Instinkt said: Ne gledam meč, jel to Siner podigao nivo igre ili se ovaj baš raspao? Sad videh statistiku 22/26 brejk lopte 😄 o čemu se radi? Cicipas fakticki dobar samo na BL 😄 Ali da,Siner je znacajno podigao igru . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Siner bi trebalo da se izgovara Ziner 🙂 Posto je Austrijanac poreklom ( Juzni Tirol na krajnjem severu Italije ). 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 I ja sam razmišljala o tome, ali pošto je zvanično Italijan i Siner je sasvim u redu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Jako bitan gem je izvukao sada Siner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 E pa ne može svaki put da se izvlači iz 0:40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 (edited) 4 5:2 - najopaniji rezultat Edited January 22, 2023 by Besni lala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Izvuče Cici bome ovo nekako, ali dobro ga je namučio Siner. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Da je mali nastavio sa dš - ko zna šta bi bilo... No dobro - and now for something completely different - Vrištalinka protiv mučaljive kineskinje. Ajmo Kina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Odličan test za Azarenku, da vidimo koliko može trenutno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 (edited) 1 hour ago, Kosjan Willavić said: Siner bi trebalo da se izgovara Ziner 🙂 Posto je Austrijanac poreklom ( Juzni Tirol na krajnjem severu Italije ). 1 hour ago, alcesta said: I ja sam razmišljala o tome, ali pošto je zvanično Italijan i Siner je sasvim u redu I jedno i drugo je istina i kako god da ga zovu tacno je Rybakina poslala Igu na hladjenje. Eh ta Rybakina ima udarce za mnogo bolje od onoga sto postize sem tog incidenta na W , gotivim je ali je nestabilna igracica, cesto nije prisutna pa lopte lete svugde samo ne pogadjaju teren i s' obzirom na visinu trebala bi da servira kao sa solitera a cesto joj prvi samo oko 180, ima prostora za ogroman napredak kod nje, mlada je jos. Edited January 22, 2023 by nunilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Nema Viktorija igru za ovakve igračice... Kineskinja igra ko nekad davno Radvanjska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts