Jump to content

TENNIS WARS: Episode X - RETURN OF DJOKOVIC (A.Open '23)

Recommended Posts

Posted

Bravo,bravo za "komsinicu" :bravo:Donu Vekic. Pre nekih desetak godina (ili malo manje) je bila jednom u Somboru na terenima "ZAK-a",ali je propustila priliku da se upoznamo..:classic_sleep: Bilo kako bilo..veoma mi je drago sto je usla u qf..igra sa Sabalenkom protiv koje ima odlican odnos..

Rublev - Rune priredili pravi "rolerkoster" od meca. Poslednji poen je nekako i oslikao ceo duel..

Novak izgleda sasvim dobro danas...Bojani je sigurno drago sto je u pravu,a istovremeno i mrzi sebe sto je tako :lol_2::classic_tongue:

Posted
6 minutes ago, Snjofko said:

Bugarin ce na kraju biti najtezi protivnik.

Jezik pregrizo. Samo da on izdrži do kraja, pa neka bude drama queen, ne smeta ništa :classic_cool:

• Like 8
Posted

Drago mi je sto je naduvenko Rune ispao. No, ovo je svakako rekreativan turnir, zna se jos od pre pocetka da Novak osvaja. Prica o povredi je passe, on poslednja cetiri slema osvaja "povredjen". Ako se Nadalu ne veruje, a ne treba, ne znam zasto bi verovali Djokovicu. Svako od njih vuce mikro povrede i sto si matoriji vise osecas telo. Obojici svaka cast, a mladji nek se zapitaju sta rade i da li imaju vremena da cekaju jos 5 godina, jer ce ove sadasnje sa ovakvim mentalitetom pometlati neki novi klinci.

• Like 3
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
11 minutes ago, alcesta said:

Joj ne, evo Meka sa prognozom, još će Cicipas osvojiti :classic_sad:

Taj ne bi osvojio ni da se svi povuku, dobio bi ga kvalifikant u tom slucaju.

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
2 hours ago, Dracarys said:

Novaku, bije Rune i Rubljova.

Finale Cicipas Rune

22 minutes ago, McLeod said:

Drago mi je sto je naduvenko Rune ispao. No, ovo je svakako rekreativan turnir, zna se jos od pre pocetka da Novak osvaja. Prica o povredi je passe, on poslednja cetiri slema osvaja "povredjen". Ako se Nadalu ne veruje, a ne treba, ne znam zasto bi verovali Djokovicu. Svako od njih vuce mikro povrede i sto si matoriji vise osecas telo. Obojici svaka cast, a mladji nek se zapitaju sta rade i da li imaju vremena da cekaju jos 5 godina, jer ce ove sadasnje sa ovakvim mentalitetom pometlati neki novi klinci.

Анулиран џинкс... Све је у реду, свијет се враћа у нормалу.

• Ha-ha 3
Posted
9 minutes ago, alcesta said:

Ako može Nestorovića makar u spojlere, imam traume samo što sam sinoć u prolazu čula dva minuta sa Hepija :default_sofa:

Sklonio Nestora, ispoštovao sam te.

• Thanks 1
Posted
1 hour ago, Drug Crni said:

Bravo,bravo za "komsinicu" :bravo:Donu Vekic. Pre nekih desetak godina (ili malo manje) je bila jednom u Somboru na terenima "ZAK-a",ali je propustila priliku da se upoznamo..:classic_sleep: Bilo kako bilo..veoma mi je drago sto je usla u qf..igra sa Sabalenkom protiv koje ima odlican odnos..

Rublev - Rune priredili pravi "rolerkoster" od meca. Poslednji poen je nekako i oslikao ceo duel..

Novak izgleda sasvim dobro danas...Bojani je sigurno drago sto je u pravu,a istovremeno i mrzi sebe sto je tako :lol_2::classic_tongue:

Cisto da se zabelezi :classic_sleep:

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...