Drug Crni Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 19 3 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 nemam reci za ovo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Bravo, bravo! I za tebe, i za Fancyja I guess 😁🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 10, 2023 Author Share Posted January 10, 2023 (edited) Ne..sve sam uradio sam..sto se i vidi iz prilozenog kvaliteta Sve preko telefona. Ovo mi je inace prvi "video" koji sam napravio u zivotu i prvi koji sam uploadovao na yt. Zato i napisah nedavno: Lucas (ali George,ne Aca) za sirotinju Edited January 10, 2023 by Drug Crni slovo 4 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Svaka cast, iako imam neke primedbe na tekst zna se ko je glavni džedaj, svi ostali su samo padavani 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 10, 2023 Author Share Posted January 10, 2023 Ja sam nagovestio da se kratki scenario nece svima dopasti Moras prihvatiti "autorsku slobodu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Haha ovo je vrhunski, ali vrhunski! Svaka čast Drugu Crnom (mada znam da sam mu na IL poodavno 😛 ), vrlo kreativna ideja i odlična realizacija. Sad Novak ne može da NE osvoji posle ovakvog uvoda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 A i to sto kazes, ovo je samo fantazija, svi znamo sta je prava istina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 @Drug Crni koji si ti meni kralj! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 I mislila sam da će biti ovako nešto kad je spominjao tehničku obradu teksta očekivanja ispunjena, svaka čast 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 10, 2023 Author Share Posted January 10, 2023 @Darth Stevane dopada ti se "scenario"? Postoji i altrnativni Taj bi ti se mozda vise dopao...a mozda i ne bi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Pa Druze Crni mi ti se kunemo! :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Haha... dzedaji su oduvek bili pravi "bad guys" tako da sam zadovoljan sto smo na pravoj strani. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 10, 2023 Author Share Posted January 10, 2023 Brenda Fruhvirtova se revansirala Nataliji Stevanovic za poraz koji je od nje pretrpela pre samo nekoliko meseci u Buenos Airesu. Danas 60 76 za Cehinju u kvalifikacijama za A.Open. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Kad smo kod kvalifikacija, i Olga je prošla u 2. kolo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 10, 2023 Author Share Posted January 10, 2023 Za divno cudo,u dva seta ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 (edited) I zvanični sajt turnira, na kome kao i obično ništa ne mogu da nađem što mi treba: https://ausopen.com/ Kad je žreb? Edited January 10, 2023 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 2 hours ago, Drug Crni said: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 10, 2023 Author Share Posted January 10, 2023 Boki,bilo bi mi draze da ispostujes aktivnim povratkom na topik i pdf..^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Ako Djokovic je Luke Skywalker, Fed Darth Sidious, onda Nadal je, ko? Darth Vader? Ovo pitam kao neko ko samo povrsno prati Star Wars I kome je Andor nesto najbolje sto je izaslo iz te fransize tamo od originalne trilogije pa naovamo 😀🤨 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 (edited) Inace Novak igra neki trening mec sa Kirgiosom u petak na RLA. Navodno ljudi mogu da za 20 AUD kupe karte za to cudo, i da su iste te karte planule za manje od sat vremena. Edited January 10, 2023 by Elias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 10, 2023 Author Share Posted January 10, 2023 Ma..nisam isao na to da strogo "kopiram" uloge..zeleo sam da napravim koliko toliko smislen tekst..da probam da spojim motive SW filmova i tenisa..koliko sam uspeo,to je drugo pitanje.. Da,u petak je taj mec. Kyrgios ga na sva usta najavljuje...nadam se da ce mu Novak platiti veceru koju je obecao...nece valjda ispasti stipsa.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Mogao je i na onoj prošloj egzibiciji da ga vodi na tu večeru, valjda će se razdužiti ako već nije 31 minutes ago, Elias said: Ako Djokovic je Luke Skywalker, Fed Darth Sidious, onda Nadal je, ko? Darth Vader? Meni Raffa the Bull, pa još gangster, opasno vuče na Jabba the Hutt, ali eto ako Crni kaže da nije imao namere da pravi aluzije, da mu verujemo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 10, 2023 Author Share Posted January 10, 2023 To je iznimka..asocijacija je vise nego jasna ^ (zato i namerno dva slova "F" u imenu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 srecno 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts