Jump to content

Recommended Posts

Posted

Primicemo jos 3 komada... 

Ko ih je naucio ovu formaciju 🤣🤣

Jos ti zivkovic izigrava desnog beka..

Piksi koa fudbaler svaka cast ,kao treneru nula. Veze nema .

Posted
2 minutes ago, Barkley#34 said:

Pa vi igrajte bez igrača koji čuva prostor ispred 16. Tu pucamo.

U centar...Tu smo pukli i protiv Brazila u drugom poluvremenu...

• Like 1
Posted

Mi ne zasluzujemo da idemo dalje, pa sve jos pet da damo. Nismo u stanju da pregrmimo 5 minuta i zadrzimo prednost do poluvremena. Odbrana vise nije ni za smejanje…

• Like 1
Posted

Da uđe Gudelj umesto Lukića, pa kad se branimo da ulazi u sredinu odbrane kao štoper a da se Milenković onda pomera u desno na Rodrigeza. Bruka je da nam spori Rodrigez pravi ovolike probleme po boku. Lukić niti dobar pozadi, niti ga ima napred.

• Like 1
Posted

Mi ne zasluzujemo da idemo dalje, pa sve jos pet da damo. Nismo u stanju da pregrmimo 5 minuta i zadrzimo prednost do poluvremena. Odbrana vise nije ni za smejanje…

Posted
1 minute ago, Casaubon said:

Zasto ne zasluzejmo. Po cemu Svajcarska zasluzuje bilo sta?  

Posted

Mi sam poluamaterska ekipa, prvenstveno što se taktike tiče, prodaju nam fore za osnovce.

Ni trčanje nije ništa bolje, prilikom drugog gola kretanje naših unazad ličilo je na usporeni snimak.

Posted

Neka, neka se Sirevi istripuju da su dobri, a mi ćemo da ih sredimo krajem drugog poluvremena.

I prolazimo.Šta se sekirate, bolji smo, još ako budemo igrali samo sa Pavlovićem nazad Bog da nas vidi, jer od ostala dva halfa nema vajde😁 

Šala mala, ali prolazimo ih .

• Like 1
Posted

Najjače što se ni ne radujem kad damo gol jer znam da ga ubrzo primamo. 

Živković je krater, mislim da na planeti trenutno samo Pixi to ne vidi. 

• Like 3
  • Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...