L' Imperatore Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 pffffff idemo bre hahah 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 1 minute ago, OnionKnight said: Glupo je malo da Martinez ne igra, a najbolji im je štoper. Slazem se ali mi je i razumljivo sto nije poceo. Negdje sam procitao da je stoperski tandem u 28 od 36 vezanih utakmica bez poraza Otamendi-Romero ali i da je Otamendi odigrao svaku utakmicu za Benfiku u tom njihovom nizu bez poraza ove sezone. Ipak ocekujem do sledeceg meca Martineza jer sa njim dobijaju i pas igru iz odbrane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Odbrana Argentine - horor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Mislim da sada plače i legendarni Khalid Al Muwalid 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Aaaaaaahahahahah bomba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Ovi igraju ozbiljno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Saće da se uozbilje valjda... bravo za Saudijce! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Just now, Don Juan said: Odbrana Argentine - horor. Jedan šut u okvir gola, golman blokira, niko na loptu nego je prima drugi igrač SA, smiruje je, dribla, Argentinci stoje kao skamenjeni... I gol. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Neka neka, neka mu igra raspali Otamendi koji je bivsi fudbaler pored zivog Lisandra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Argentinci mislili da ce ih lako rijesit u 1 pol, uvukla se nervoza posle ponistenih golova a Saudijci se oslobodili. E sad da vidimo reakciju Argentine Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Znao je plavi maneken da posloži timove po afriki u prošlosti. Izgleda mu i azija odgovara. Dobiše krila sad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Odbrana Argentine užas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 42 minutes ago, Drug Crni said: Smejurija proglasavati ofsajdom cosak ramena na 25m od gola. Argentina usla u mec veoma nefokusirano..nema drugug objasnjenja za vec 7 ofsajda. To je raritet u danasnjem fudbalu. A jbg sad. Ovakvo pravilo stvarno ne sme da se pušta nekoj slobodnoj interpretaciji, pa da neko svira ofsajd za rame, a neko ne. Imaš svu tehnologiju koja ti pomaže, i tu mora striktno sve da se poštuje. Pa makar neko bio u ofsajdu za milimetar. Apropo penala. I meni je izglealo blago, ali nikako mi nisu jasni ovi defanzivi koji u VAR eri kao Stevo Glogovac obaraju igrače koje lopta preleće 10 metara. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Smorio se i komentator Arene zbog rezultate. On gotivi Argentince, prenosi i njihovu ligu i to baš radi euforično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Auu kakva odbrana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Gaze ih Saudijci u sprintu, ove lopte u prostor nemaju puno vajde trenutno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 (edited) Ne smem ni da zamislim, ako slucajno izgube ovo, koliko ce dece, omladine i starijih , matorih po Argentini, da rastuze. Zajebano je kad imas na ledjima teret citave nacije. Edited November 22, 2022 by Ljubitelj baklave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Skupo ce ih kostati ovakva dekoncentracija..naravno,posle su kola krenula da se survavaju u provaliju i nije imao ko da ih zaustavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Mnogo mi je krivo sto nismo sa Argentinom, Holandijom, pa i Engleskom u grupi. Nego bas Brazil koji i da izadje nonsalantno ima dovoljno individualnog kvaliteta da nas dobije i Svajcarskom koja je disciplinovana i svi trce kao konji. Ja sam ubedjen da bismo ovako napucane ekipe iskaznjavali surovo, da Argentina izadje ovako protiv nas, laganih 3-0, 4-1 za nas bi bilo, garantujem. Verovatno ne bi ovako izasli protiv nas doduse, ali ova igra je ispod svakog nivoa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Ali kakva postavka Francuza na klupi Saudijaca, zadnja linija postavljena skoro na cetnru iako imaju 2 1. I na 1 1 je tako bilo i na 1 0. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Moraće Argentinci da rode mečku da bi izvukli povoljan rezultat, previše je bilo opuštencije. Još se i ovaj goša razbranio ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Vise nego neozbiljan pristup Gaucosa..ne sme to ovako na Mundijalu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Mohamed Al-Deayea je ponosan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Al' ga igra Arabija u drugom poluvremenu svaka cast. Takticki zrelo, motivisano. Golman koji prati igru i intervencija van sesnesterca.... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts