Helena Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Ja ne znam što ljudi ovo rade, msm, svaka čas', Al polomićeš se čovječe sa svoja dva metra... A najk izgleda mrzi svoje igrače s ovom opremom., J Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Moraš malo češće da gledaš NBA, bacanja na parket kao dobar dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 10 hours ago, Helena said: Pričamo načelno-dakle, Rafa sigurno ne prolazi, Rúd je sigurno prvi, Rafa kaže, ne treba mi rizik od povrede a tih 200 bodova mi ne znači ništa.... Rúd kaže, ja hoću da igram, bodovi i novac mi znace. Pa da, i onda Rud odigra za te bodove i novac protiv Runea umesto protiv Rafe. Dešava se prilično često na ovom turniru, ipak je poslednji i svi dođu roviti s velikim rizikom od povrede. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Čini mi se da je do sada uvijek bio slučaj da pobjednici prvog kola u singlu i parovima igraju večernje mečeve (takav je slučaj bio i jučer). Zašto je to danas promijenjeno? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 9 hours ago, Dracarys said: Moraš malo češće da gledaš NBA, bacanja na parket kao dobar dan. Al on reket drži u ruci, nisam sigurna ni da ga je ispustio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted November 16, 2022 Author Share Posted November 16, 2022 3 hours ago, gledan van, ludilo 1 said: Čini mi se da je do sada uvijek bio slučaj da pobjednici prvog kola u singlu i parovima igraju večernje mečeve (takav je slučaj bio i jučer). Zašto je to danas promijenjeno? Verovatno nije u pitanju pravilo nego se prosto tako radilo. Sada je realno u teoriji interesantniji meč Cici Meda i kao takav je u večernjem terminu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Rutinski Radim pa ne mogu da gledam ali što sam bacila pogled par puta, ova Novakova bezvezna oprema je totalni modni hit u odnosu na ovo što nosi Rubljov Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 1 hour ago, Pangea said: Verovatno nije u pitanju pravilo nego se prosto tako radilo. Sada je realno u teoriji interesantniji meč Cici Meda i kao takav je u večernjem terminu. Moguće… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 6 minutes ago, alcesta said: Rutinski Radim pa ne mogu da gledam ali što sam bacila pogled par puta, ova Novakova bezvezna oprema je totalni modni hit u odnosu na ovo što nosi Rubljov Pa to je najk, koliko sam vidjela svi nose isto, sem Rafe. Do zla boga ružno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Odlicna igra nema sta, super sto se plasirao vec danas u polufinale, tako da u petak protiv Medvedeva moze se i bez puno zapinjanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Ne-znam-iz-kog razloga,tek ja mislio da mec pocinje u 15h Pogledao sam samo drugu polovinu drugog seta. Rekao bih da se nije ni oznojio valjano Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 16 minutes ago, Drug Crni said: Ne-znam-iz-kog razloga,tek ja mislio da mec pocinje u 15h Do ove godine je i bila takva satnica, parovi u pola 1 (sad je u pola 12) a prvi singl meč u 3, možda zato. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 To je onda ^ Ostalo mi u pamcenju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Kakav lud meč igraju Cici i Medo-po rezultatu znam-u 3. setu Cic vodio 3:0, sad će izgubiti meč. Taj brejk išao do 13, drugi set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Nije Cicipas vodio 3:0, odakle ti to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Nije vodio u trećem setu 3-0 Cici (nego u prvom), ovo je jedini break u trećem. Bilo je sjajnih poena u TB-u, Medo izvukao dosta meč lopti i evo ga sad pred pobjedom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Nadao sam se da Novak može biti drugi u grupi, ali nije loše ni ovako. Feliks ili Fric ko god dođe, biće težak protivnik. Inače, ekspresan povratak Cicipasa u meč! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Sa onog rezultati.com Pa jel moje sad medo servirao za meč? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Ali sad Cicipas vodi 3:0 sad vec 4:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Pet 6 Kasno ovo počinje....da je makar u 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 31 minutes ago, Dracarys said: Nadao sam se da Novak može biti drugi u grupi, ali nije loše ni ovako. Feliks ili Fric ko god dođe, biće težak protivnik. Inače, ekspresan povratak Cicipasa u meč! S ovakvom igrom, nebitno je hoce li biti prvi ili drugi. On je taj koji se najvise pita na ovom turniru, uz duzno postovanje ostalim igracima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Pa sad kada je Medvedev ispao, Novak mora da kiksne da bi izgubio meč. Slažem se da je ubedljivi favorit za osvajanje, ali, bio je ubedljiv i u Parizu! Inače, biće čudno gledati meč bez posebnog takmičarskog značaja između Novaka i Danila. 200 poena je samo u igri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 39 minutes ago, Dracarys said: Nadao sam se da Novak može biti drugi u grupi, ali nije loše ni ovako. Znači li to da je Rud obezbedio prvo mesto u grupi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 (edited) 5 minutes ago, alcesta said: Znači li to da je Rud obezbedio prvo mesto u grupi? Sad si me bacila u rebus, šta se gleda prvo, broj setova ili međusobni skor? Nikako da zapamtim pravila završnog mastersa. Rud je izgubio set od Frica i ako bi Tejlor počistio sutra Feliksa, bio bi prvi, jer je osvojio više setova, ako bi Rud osvojio protiv Nadala bar jedan set, onda bi obezbedio prvo mesto. Edited November 16, 2022 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Ma ja sam protumačila da si želeo da Novak bude drugi da bi igrao s Rudom polufinale, inače mi nije jasno na šta si mislio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts