Romantik Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Kako sam fulao golmana Ekvadora na dnevnom fantaziju a sto se regularnog tice nesto im ne radi kako treba, poene obracunali samo za gol i asistenciju, a nista od ostalih bonifikacija, ukljucujuci i vreme u igri, bas amaterski. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 1 hour ago, Romantik said: Kako sam fulao golmana Ekvadora Svi smo bez brige 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Jedan info za one koji igraju dnveni fantasy. Depay danas neće igrati, čisto da znate, ako niste već pročitali 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 I Engleze čekam, Foden izgleda klupa, pitanje je da li Trippier igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 11 hours ago, Don Juan said: Jedan info za one koji igraju dnveni fantasy. Depay danas neće igrati, čisto da znate, ako niste već pročitali 🙂 Divan info, covek usao i asistenciju ubelezio (ja ga svakako nisam ni imao ni planirao), ali kako me je zaklao golman i danas, oba dana uzimam golmana iz tima koji ne primi gol, ali oba puta on ostane na klupi Jos imao dilemu Foden ili Sterling, uzeo ovog prvog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 (edited) 5 minutes ago, Romantik said: Divan info, covek usao i asistenciju ubelezio (ja ga svakako nisam ni imao ni planirao), ali kako me je zaklao golman i danas, oba dana uzimam golmana iz tima koji ne primi gol, ali oba puta on ostane na klupi Jos imao dilemu Foden ili Sterling, uzeo ovog prvog Nije mu ono računato kao asistencija. Depay je doneo 1 bod onome ko ga je imao u timu Edit. Tako da je i dalje dobar info 😁 Edited November 21, 2022 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Nikad nisam ispunjavao Panini albume, malo zbog cene, a nije me ni zanimalo toliko. Onda sam otkrio da moze virtuelno da se ispunjava: https://paninistickeralbum.fifa.com/game/flash I teskom mukom se savladjujem da odem i sprcam pola plate na kesice 😄 Proveravam barem 5 puta dnevno sajt, da li je neko pristao na moj predlog menjaze, bas je navlakusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 To ti je prvi stadijum. Sledeći je da popuniš ceo virtuelni album zlatnim sličicama 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 6 minutes ago, Stiletto said: To ti je prvi stadijum. Sledeći je da popuniš ceo virtuelni album zlatnim sličicama 😁 Ne, sledeci stadijum je da idem po maksiju i skeniram koka kole, za svaki sken po 1 virtuelna kesica 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Just now, pantelia said: Ne, sledeci stadijum je da idem po maksiju i skeniram koka kole, za svaki sken po 1 virtuelna kesica 😁 Ne možeš više od jedne dnevno, a možeš svaki dan i da skeniraš korice albuma u trafici za još jednu virtualnu kesicu 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Ajde još ljudi da se učlani da budem u gornjoj polovini fantasy 🙂 Nego vidim da boduju srednjacima key passes (šta je to uopšte) i tackles. Jel neko primetio da je neki igrač dobio bodove za to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Napisali su sinoć da imaju neki zez sa obračunom bodova i da se trude da oprave. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 11 hours ago, pantelia said: Ne, sledeci stadijum je da idem po maksiju i skeniram koka kole, za svaki sken po 1 virtuelna kesica 😁 Falila meni i drugaru po 1 koka kolina slicica za album i odem gospodski u Rodu i odlepljujem flasicu po flasicu dok nisam naisao na te slicice. Pogledao sam 50ak flasica. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 1 hour ago, Stiletto said: Napisali su sinoć da imaju neki zez sa obračunom bodova i da se trude da oprave. A šta je Key pass ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 21 minutes ago, Klotzen said: A šta je Key pass ? Dodavanje koje dovodi saigrača u poziciju da šutira na gol, ali ga ne postiže. Faktički kao neiskorišćena asistencija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 22, 2022 Author Share Posted November 22, 2022 Nisam lose startovao na Fantaziju, ali me danas prodao L.Martinez..gola bez. Jos ga postavim za kapitena, nezadovoljan ucinkom Kejna. I kao da to nije dovoljno lose, procitam da ce Sane propustiti mec sa Japanom. A on mi je najskuplji veznjak. Drugim recima: pisi propalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Pih, ne igra mi Saliba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Definitvno zaključanog kapitena možemo samo jednom da menjamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 23, 2022 Author Share Posted November 23, 2022 Ja mogu polako i da odjavljujem.. Trojica veznjaka koje sam izabrao nece (verovatno) odigrati ni minutu fudbala: 1. Sane (povreda) 2. Sarabia (najefikasniji spanski veznjak na proslom EURU, u kvalifikacijama i u Ligi nacija) 3. Trosard (umesto njega Martinez stavio na teren les Edena Azara) Kako sam ih uboo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 (edited) Pa imaš trasfere menjaj ih. U svakom kolu po 2 možeš da menjaš. A posle grupne faze može sve da se promeni. Ja imam dvojicu koja nisu igrali i sutra ću da vidim da ih promenim ako je to konačno. Sledeće kolo ću da izbacim još dvojicu koji budu najgori, osim ako ne bude povreda. S tim u vezi jel ima ikakav info odakle ovaj golman Holandije u prvom timu ? Edited November 23, 2022 by Klotzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 23, 2022 Author Share Posted November 23, 2022 Sa kim da ih menjam,kad promene treba da budu za igrace koji su podbacili i doneli malo poena? Kad ti trojica veznjaka u startu donesu nula bodova, pecen si. Nemam drugog objasnjenja za Sarabiu,sem da ima neku povredu.. 9 minutes ago, Klotzen said: S tim u vezi jel ima ikakav info odakle ovaj golman Holandije u prvom timu ? Debitant u reprezentaciji. Otkako je Cilesen prestao da brani za repku (inace ne znam razlog..mozda je i zavrsio karijeru) Holandezi kubure sa golmanima.. LvG je inace poznat kao trener sklon raznim eksperimentima. U kvalifikacijama i Ligi nacija je zvao oko 30 igraca..ima tu dosta igraca koji nemaju neko preterano reprezentativno iskustvo. VVD-u je ovo tek prvi Mundijal u karijeri npr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Posle svih ovih cudnih rezultata otisao sam da vidim kako mi ide na Play Zone-u i shvatim da sam predictor popunio a nisam usao ni u jednu ligu, fantasy sam bas ofrlje sastavio tim i ni tu nisam usao u privatne lige. Toliko od mene za ovo SP. 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Ljudi, da li vam je iskakala greska prilikom izmene "locked" igraca za igraca sa klupe? Izgleda da su ove izmene ogranicili, a mislim da to nigde nisam procitao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 ja sam odradio sve 4 izmene i nisam imao problema. Jedino što vidim da onog koga sam izvadio iz tima više ne mogu da vraćam. Zeznuh se što će me koštati 1 bod 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 To je jasno, kad se locked igrac stavi na klupu on tu i ostaje. Kazu da su izmene unlocked za unlocked neogranicene. Kao i da se locked moze izbaciti sve dok postoji unlocked na klupi. Ali to ocigledno nije slucaj i meni ce lagano da ostane Bruno na klupi 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts