fancy Posted January 3 Share Posted January 3 Pozvani korisnik trenutno nije dostupan, molimo pokušajte kasnije. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 3 Share Posted January 3 10 minutes ago, Džudi said: Gde je i šta radi moja generacija @Kronostime ? Evo ga, salje mi boomerske fore na viber. Oces da se pridruzis? 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted January 3 Share Posted January 3 15 minutes ago, Džudi said: Gde je i šta radi moja generacija @Kronostime ? Na zimskom raspustu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted January 3 Author Share Posted January 3 6 minutes ago, JPM said: Evo ga, salje mi boomerske fore na viber. Oces da se pridruzis? 😛 Pozdravi ga puno! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 21 Share Posted January 21 Gde je Boki? (Koji god da mu je bio poslednji nick) Vidim i na košarci i po NFL temi da ga nema već poduže... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 21 Share Posted January 21 @Old 666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 21 Share Posted January 21 Najavljivao je da će prestati da piše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 22 Share Posted January 22 On 1/3/2025 at 7:53 PM, Džudi said: Gde je i šta radi moja generacija @Kronostime ? Gicam se, generacijo, medju ovim mladjima sto misle da sve znaju..... Ne znaju jedno Ostali neka se poredjaju kako im volja... 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 22 Share Posted January 22 Generacija je mozda X, al je humor i dalje boomerski. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mina D. Harker Posted January 22 Share Posted January 22 Daleko od mene da edukujem iskusnije, ali Gen X-eri su rođeni u razdoblju 1965-1980. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 22 Share Posted January 22 1 hour ago, 40Wins said: Generacija je mozda X, al je humor i dalje boomerski. 666-55 22-666-666-6-33-777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 22 Share Posted January 22 1 hour ago, 40Wins said: Generacija je mozda X, al je humor i dalje boomerski. Postujemo ranije generacije (Boomere), imamo i sta od njih da preuzmemo -a vi, mladji, kako`te? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edinburgh Posted Saturday at 10:34 AM Share Posted Saturday at 10:34 AM On 1/22/2025 at 9:53 AM, Kronostime said: Gicam se, generacijo, medju ovim mladjima sto misle da sve znaju..... Ne znaju jedno Ostali neka se poredjaju kako im volja... Pa da, ko jos nije dobio malo pene od piva kad je bio dete. Ja sam mnogo kasnije i cerki davao da pravi brkove od pene i tome se bas radovala, u doba zabavista. Naravno da niko nije postao alkos zbog toga, niti je pio pivo kao klinac, niti se otrovao alkoholom. To je bilo zabavno, i nikakav skandal kakav bi danas mogli da zamislimo se nije desavao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akiro Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago On 11/17/2024 at 11:30 AM, Selina said: Nije retko da mora i po drugi put. Pisala sam vec, moj je muz samo posle dve nedelje morao ponovo "pod noz" , ali mu je neurohirurg koji ga je operisao to i rekao. Idi ti prvo kod ovog koji te je operisao, snimak sa megnetne sve lepo "opisuje", nisu hirurzi sujetni. Najspecijalista je doktor Marko Markovic jer je on i uveo u Srbiju tu novinu. Stručni tim MediGroup-a, najvećeg privatnog sistema za pružanje zdravstvene nege i zaštite u Srbiji i regionu, od 01. januara 2018. godine je bogatiji za još jednog člana, vrhunskog neurohirurga dr sci med. Marka Markovića, poznatog po izvođenju najsavremenije, minimalno invazivne operacije lumbalne diskus – hernije, kao i stenoze spinalnog kanala, i koji je ujedno i međunarodni instruktor za kompletno-endoskopske operacije kičme. Koristim jedan post da svima zahvalim na odgovorima i savetima. Sorrz na kasnom odgovoru, ali visim maltene svaki drugi-treći dan po lekarima pa mi nije ni do čega. @Selina Kod Markovića sam upravo i bio na operaciji. Otišao sam sa snimcima na pregled još kod dvojice drugih izvikanih neurohirurga i ispostavilo se da radiologičarka nije u pravu. Čovek je maltene sve očistio, problem je što još uvek imam upalu kičme i shodno tome stalne bolove, maltenme godinu dana nakon operacije. Druga je stvar što Markovića zanima samo svoj uski deo posla a za after service gleda da te otkači. Dobro da za svaku stavku ( a ima ih mnogo, postao sam Jeremija iz Alan Forda) konsultujem više lekara. Tek treći neurolog (i to državni, nakon dva privatna) mi je dao kombinaciju lekova koja je osetnije ublažila senzitivnu polineuropatiju koja me je pre toga godinuu dana gadno mučila jer drugi neurolozi (i to izvikani) pojma nemaju. Imamo sjajnih lekara ali, brate mili, ima i svakojakih, da se veoma blago izrazim. Fun fact, slučajnošću se problem uveliko ublažio. Zbog nekih povećanih vrednosti u krvi i sumnje na pankreas sam poslat na CT. Pankreas sve OK ali se na donjem delu pluža nešto videlo. Kod Pulmologa pa opet na CT, i eto ima promena na plućima. Kod grudnog hirurga pa na operaciju. Izvađen je Timon i još jedna žlezda. Sad čekam patohistologiju. Verovatno nije ništa maligno, ali videćemo. U svakom slučaju je rana faza. No ono interesantnije je da se nakon operacije (pre deset dana) trenutno problemi sa neuropatijom smanjili za jedno 60%, možda i više, a bolovi na kičmi i za jedno 70%. A Timon je kod nas matorih ionako beskoristan, dobro da su to izvadili. Tri muve jednim udarcem. Sada već mogu da sedim za kompjuterom i nadam se da ću moći malo i na forumu da učestvujem. 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 1 hour ago, Akiro said: Koristim jedan post da svima zahvalim na odgovorima i savetima. Sorrz na kasnom odgovoru, ali visim maltene svaki drugi-treći dan po lekarima pa mi nije ni do čega. @Selina Kod Markovića sam upravo i bio na operaciji. Otišao sam sa snimcima na pregled još kod dvojice drugih izvikanih neurohirurga i ispostavilo se da radiologičarka nije u pravu. Čovek je maltene sve očistio, problem je što još uvek imam upalu kičme i shodno tome stalne bolove, maltenme godinu dana nakon operacije. Druga je stvar što Markovića zanima samo svoj uski deo posla a za after service gleda da te otkači. Dobro da za svaku stavku ( a ima ih mnogo, postao sam Jeremija iz Alan Forda) konsultujem više lekara. Tek treći neurolog (i to državni, nakon dva privatna) mi je dao kombinaciju lekova koja je osetnije ublažila senzitivnu polineuropatiju koja me je pre toga godinuu dana gadno mučila jer drugi neurolozi (i to izvikani) pojma nemaju. Imamo sjajnih lekara ali, brate mili, ima i svakojakih, da se veoma blago izrazim. Fun fact, slučajnošću se problem uveliko ublažio. Zbog nekih povećanih vrednosti u krvi i sumnje na pankreas sam poslat na CT. Pankreas sve OK ali se na donjem delu pluža nešto videlo. Kod Pulmologa pa opet na CT, i eto ima promena na plućima. Kod grudnog hirurga pa na operaciju. Izvađen je Timon i još jedna žlezda. Sad čekam patohistologiju. Verovatno nije ništa maligno, ali videćemo. U svakom slučaju je rana faza. No ono interesantnije je da se nakon operacije (pre deset dana) trenutno problemi sa neuropatijom smanjili za jedno 60%, možda i više, a bolovi na kičmi i za jedno 70%. A Timon je kod nas matorih ionako beskoristan, dobro da su to izvadili. Tri muve jednim udarcem. Sada već mogu da sedim za kompjuterom i nadam se da ću moći malo i na forumu da učestvujem. Neka je sa srecom poboljsanje. Puno pozdrava sa sjevera Evrope. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts