Miki28 Lakers in 5 Posted January 11, 2023 Author Posted January 11, 2023 37 minutes ago, DameTime said: *delgado & Dracarys are typing * 34 minutes ago, uini said: niko ne može lebronu oduzeti period od 2003. do 2013. ponekad duncun, dirk, wade i još poneko ali to je to. Hahaha veteran move od strane uinija ali necu se upecati😀 dobar pokusaj doduse👌 5
moonovermarin Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 1 hour ago, DameTime said: Ma naravno, zezam se više zbog Mikija. @freethrow Ne očajavaj, bar ste osvojili prošle godine, mi smo na 19-21 a nismo ništa ni osvojili. Opušteno, nije nam puno potrebno: neko 5-6 mesto na Zapadu, da se ne akamo sa plejinom i 8-9 zdravih igrača. Ne uzbuđujem se previše. Ima ekipa potencijala, ama još nije kliknula/ uskliknula s ljubavlju. Čestitke Feničanima i Dariju Šariću. Rispek za Demiona Leeja, zeta i pre svega domaćina. Biće bolje. 4
bodo Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 Kažu da se Washington Jr povredio. Znači Lee na pleja protiv Denvera u b2b meču. O ima li kraja baksuzu.
Miki28 Lakers in 5 Posted January 11, 2023 Author Posted January 11, 2023 6 minutes ago, bodo said: Kažu da se Washington Jr povredio. Znači Lee na pleja protiv Denvera u b2b meču. O ima li kraja baksuzu. Mislim da nije povreda vec odluka trenera da ne igra u finisu.
bodo Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 1 minute ago, Miki28 said: Mislim da nije povreda vec odluka trenera da ne igra u finisu. Pišu po forumu. Zglob. Vidjet cemo
Miki28 Lakers in 5 Posted January 11, 2023 Author Posted January 11, 2023 4 minutes ago, bodo said: Pišu po forumu. Zglob. Vidjet cemo Moguce mada sam naletio jutros na izjavu Monty-a da ga je izveo jer su radili pritisak na njemu i zbog visine, nesto utom fazonu. Znam da mi zapalo za oko, sta ovaj to uopste i prica mada se potvrdjuje da mu je man managment 0 pa i u -
bodo Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 10 minutes ago, Miki28 said: Moguce mada sam naletio jutros na izjavu Monty-a da ga je izveo jer su radili pritisak na njemu i zbog visine, nesto utom fazonu. Znam da mi zapalo za oko, sta ovaj to uopste i prica mada se potvrdjuje da mu je man managment 0 pa i u - Ma Monty se pogubio načisto. 13 TO su imali u 4. četvrtini bez Washingtona na parketu.
moonovermarin Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 Da se nadovežem, pošto sam sastavio laptop koji sam razbio i da pustim ploču Discharge-a, koliko god gotivio igru GSW (a jako je volim), neki veliki uspeh samog tima, ali i na primer Klipersa, bi po meni bio dugoročno poguban za ligu. Jebeš ligu u kojoj dominiraju Memfisi i Jute i da ne nabrajam i da ne vređam nikoga, a onda dođe Čava Ledeni (TM Uini) i matorexi šuter iz Bay Area i sve nalupaju kao budale u PO... To bi bilo totalna gomila izmeta na 82 utakmice i cimanje. Malo je previše ubrzana igra (a liga je tu kriva jer se šlihta casual fanovima) sa pravilima odbrane i napada i sudijskim kriterijumima koji su custom made za svakog igrača posebno i igrač ne može u kontinuitetu da gura 30 minuta svako veče svojih 100 i kusur kila iz sve snage. Nisu drugi igrači budale, nego znaju i oni i treneri da može recimo Joe Ingles da igra kako hoće (pre povrede) ili Norm Powell, ama neće nikada dobiti zvižduke koje dobijaju Luka i Harden i otud 50+ partije kao na traci... Dobar je intervju dao KD skoro na tu temu, neodrživosti. 2
NikadProtivŽelimira Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 Zubak nabacio opasan elejevski akcenat, ne pamtim nekog inostranog igraca sa boljim engleskim, a tek akcentom 2
Delfinarijum Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 15 minutes ago, freethrow said: Da se nadovežem, pošto sam sastavio laptop koji sam razbio i da pustim ploču Discharge-a, koliko god gotivio igru GSW (a jako je volim), neki veliki uspeh samog tima, ali i na primer Klipersa, bi po meni bio dugoročno poguban za ligu. Jebeš ligu u kojoj dominiraju Memfisi i Jute i da ne nabrajam i da ne vređam nikoga, a onda dođe Čava Ledeni (TM Uini) i matorexi šuter iz Bay Area i sve nalupaju kao budale u PO... To bi bilo totalna gomila izmeta na 82 utakmice i cimanje. Malo je previše ubrzana igra (a liga je tu kriva jer se šlihta casual fanovima) sa pravilima odbrane i napada i sudijskim kriterijumima koji su custom made za svakog igrača posebno i igrač ne može u kontinuitetu da gura 30 minuta svako veče svojih 100 i kusur kila iz sve snage. Nisu drugi igrači budale, nego znaju i oni i treneri da može recimo Joe Ingles da igra kako hoće (pre povrede) ili Norm Powell, ama neće nikada dobiti zvižduke koje dobijaju Luka i Harden i otud 50+ partije kao na traci... Dobar je intervju dao KD skoro na tu temu, neodrživosti. Slazem se. Mada, koliko se secam, uvek su i osvajale NBA trofej ekipe sa prvih par mesta tabele historically. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted January 11, 2023 Author Posted January 11, 2023 5 minutes ago, Horium said: Slazem se. Mada, koliko se secam, uvek su i osvajale NBA trofej ekipe sa prvih par mesta tabele historically. Ja koliko se sjecam, Hjuston je ekipa koja je sa najnizeg mjesta u regularnom dijelu sezone uzela prsten, bili si 6ti '95. Ostalo su uglavnom medju prva 4 u konferenciji pa i top 3. Mislim da Knicksi i dalje drze "rekord" kaonucesnik velikog finala sa najnizeg mjesta, u onoj lokaut sezoni kad su bili 8. 1 1
Chaos Is Me Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 Ja vidim samo 3 ekipe sa zapada koje mogu da zamislim kao šampione za koji mesec - zdravi Warriorsi, zdravi Clippersi i Denver. Memfis i Pelicansi su ekipe za regularnu sezonu, voz Sunsa je prošao, a Dallas realno ima skroman sastav koji izdiže Luka ali ne može tako do kraja. Šta je sa Wigginsom, kad se on vraća?
Miki28 Lakers in 5 Posted January 11, 2023 Author Posted January 11, 2023 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Šta je sa Wigginsom, kad se on vraća? Vratio se, odigrao je zadnja 2 meca. 1
Chaos Is Me Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 To sam skroz propustio, sad vidim da su ih praktično kompletne očukali G ligaši Sunsa feat Bridges. 1
gggggggg Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 ne bih ja potcenjivao memphis nikako. vise verujem njima nego ovim bogaljima iz clippersa. koliko je ono morant imao u proseku protiv gsw prosli playoff u tri utakmice? 38-39 poena? ovaj gsw nije onaj iz prosle sezone a memphis jos moze uraditi neki trejd. 2
DameTime Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 (edited) 51 minutes ago, freethrow said: Da se nadovežem, pošto sam sastavio laptop koji sam razbio i da pustim ploču Discharge-a, koliko god gotivio igru GSW (a jako je volim), neki veliki uspeh samog tima, ali i na primer Klipersa, bi po meni bio dugoročno poguban za ligu. Jebeš ligu u kojoj dominiraju Memfisi i Jute i da ne nabrajam i da ne vređam nikoga, a onda dođe Čava Ledeni (TM Uini) i matorexi šuter iz Bay Area i sve nalupaju kao budale u PO... To bi bilo totalna gomila izmeta na 82 utakmice i cimanje. Malo je previše ubrzana igra (a liga je tu kriva jer se šlihta casual fanovima) sa pravilima odbrane i napada i sudijskim kriterijumima koji su custom made za svakog igrača posebno i igrač ne može u kontinuitetu da gura 30 minuta svako veče svojih 100 i kusur kila iz sve snage. Nisu drugi igrači budale, nego znaju i oni i treneri da može recimo Joe Ingles da igra kako hoće (pre povrede) ili Norm Powell, ama neće nikada dobiti zvižduke koje dobijaju Luka i Harden i otud 50+ partije kao na traci... Dobar je intervju dao KD skoro na tu temu, neodrživosti. Dobar upis, samo moram da naglasim, nije problem ako neka nižeplasirana ekipa nalupa višeplasiranu u PO. Nego kad krenu oni komentari, ovaj ili onaj igrač je samo za regularnu sezonu, sad kad dodje Čava Ledeni i nalupa ih sve... Ili ono da su neke ekipe samo za regulare sezonu, pa treba neko i to da igra, inače nema poentu igrati 82 utakmice nego dajte odmah taj plej of. Edited January 11, 2023 by DameTime slovo
tele_kineza Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 32 minutes ago, DameTime said: Nego kad krenu oni komentari, ovaj ili onaj igrač je samo za regularnu sezonu, sad kad dodje Čava Ledeni i nalupa ih sve... i nalupao bi ih, nego, malo ljudi zna da je duboka država nakon trijumfa kanadske košarke zamenila originalnog čavu sa replikantom koji još nije dovoljno usavršen, pa se raspada fizički i krene da se smeje tu & tamo. 4 1
DameTime Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 (edited) 11 minutes ago, uini said: i nalupao bi ih, nego, malo ljudi zna da je duboka država nakon trijumfa kanadske košarke zamenila originalnog čavu sa replikantom koji još nije dovoljno usavršen, pa se raspada fizički i krene da se smeje tu & tamo. Najupućenijima je poznato da su kada je Kavaj zapretio Lebronovom legasiju poslati specijalni agenti da ga spreče... Priče kruže da ga zasmejavaju 24/7 i zato ne može da igra. A Lebron je srpskog porekla, ako se ne varam. Edited January 11, 2023 by DameTime 2 1
SteveFrancis#3 Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 2 hours ago, DameTime said: A Lebron je srpskog porekla, ako se ne varam. 1
DameTime Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 54 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Šta misliš odakle čak 3 Lebronova fana na topiku? Mada deluje da im se i uini pridružuje. Miki je, naravno, takodje specijalni agent 🤓
Barkley#34 Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 Delgado je Švajcarac, ne uklapa ti se u koncept. 2 2
tele_kineza Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 4 minutes ago, DameTime said: Mada deluje da im se i uini pridružuje. 5 minutes ago, Barkley#34 said: Delgado je Švajcarac, ne uklapa ti se u koncept. delgado je litvanac, koji je igrao za knickse al' okej 3
mr clutch Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 25 minutes ago, Barkley#34 said: Delgado je Švajcarac, ne uklapa ti se u koncept. Inače Švajcarci su Srbi, i Hrvati i Crnogorci i mnogi drugi Samo oni toga još uvek nisu svesni. 1 1
stefan81888 Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 Celticsi na pola sezone: Defrtg: 110.9 (7. u ligi) Na 10 utakmica na kojima je igrao TimeLord: Defrtg: 109.8 Na ostalim utakmicama: Defrtg: 113.7 1
Recommended Posts