Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

48 minutes ago, freethrow said:

Od kada ja pričam da je Donte suho zlato... Petorke sa Dontetom su najefikasnije, dečko pegla odbranu, ide glavom tamo gde Najdoski ne bi nogom.

Немој Илију Громовника ни са једним играчем да поредиш! Ни мање талента, ни већег срца и жара!

Илија је на терену био истински неустрашив и потпуно посвећен тиму, саиграчима.

Да је још било и знања... 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

a sto ste takvi, hoce covek da zaradi vise zelembaca a ima priliku za to

 

i myles turner je odbio ponudu pacersa, clarckson jazza.

Just now, SteveFrancis#3 said:

Evo jedva cekam da vidim koga ce igranjem za Portland pri ovakvoj podeli snaga ubediti da vredi 35 milki

 

pa ubedio je portland u pistonsima i blazersima da vredi 28 ( :

Link to comment
Share on other sites

Posto mu je ovo poslednja godina ugovora, icice na ugovor od 5 godina gdje ce traziti od Portlanda MPJ lovu odnosno 170/5 i vrlo vjerovatno ce je i dobiti. 

Blazersi su mu sada ponudili maximum produzenje na 4 godine tako da ce biti spremni da mu daju i jos 1 godinu i vise love.

Edited by Miki28
typo
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

Dobro znas da ih nije ubedio, vec je ovo klasicna ponuda ekipe koje je u situaciji u kakvoj je Portland - imaju superstara koga ne zele da ostave na ledini, pokusavaju da ostanu relevantni, a svesni su svojih limita u FA. 28mpy je u ovom trenutku klasicno preplacivanje small market tima koji zeli da zadrzi igraca. Sve kul, evo videcemo vrlo brzo kakvu ce cenu da formira trziste za njega.

Edited by SteveFrancis#3
  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Dobro znas da ih nije ubedio[/], vec je ovo klasicna ponuda ekipe koje je u situaciji u kakvoj je Portland - imaju superstara koga ne zele da ostave na ledini, pokusavaju da ostanu relevantni, a svesni su svojih limita u FA. 28mpy je u ovom trenutku klasicno preplacivanje small market tima koji zeli da zadrzi igraca. Sve kul, evo videcemo vrlo brzo kakvu ce cenu da formira trziste za njega.

Formirace sam Portland jer sam kazes da su svesni svojih limita u FA odnosno da ih i nemaju prostora u FA jer im je salary cap opterecen. 

Imaju Nurkica do 25/26, Hart ima ugovor do kraja sledece sezone i on je sledeci koji ce dobiti dobre novce. Simons i Lillard su tu na duze staze a imaju ugovor na 2+ godine i GPII, Sharpe itd itd. 

 

Znaci ostaje im ili da ga trejduju sada ili da mu daju lovu koju trazi a to je priblizno 170/5. Maximum koji moze dobiti je oko 220/5 ali to nadam se i da ne pomislja da moze uzeti

Edited by Miki28
typo
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, uini said:

hart nece od blazersa dobiti dobre novce jer rapidno gubi minute. negde drugde verovatno hoce.

Kako mislis rapidno gubi minute? 

 

Sad sam pogledao pa oni imaju problem i sa njim jer mu je PO za 23/24 sezonu na 13 miliona. Ide i on u FA, dobice od drigog kluba neki 70/4 ako ne i 80/4 ugovor.

Link to comment
Share on other sites

Just now, uini said:

 

nisam znao da se povredio ali ga svakako ne vidim kao znacajnu investiciju blazersa

Pa onda bolje da ga trejduju jer nema trika da im ostane za te novce igrati sledece sezone. Bice timova koji ce mu dati priblizno 20 miliona po sezoni. 

 

Bas su se zakopali Blazersi, mediokritet narednih sezona

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, SteveFrancis#3 said:

Zele li Blazersi da im (u slucaju ovog 170/5 scenarija) za narednu godinu Lilly, Grant i Simons jedu 80% capa? To je kljucno pitanje. Bum rekel da ipak ne.

Logicno bi bilo da ne ali mislim da vide u Grantu i Simonsu izlaz iz situacije u kojoj su se nasli. Da potpisu Granta, vide dal nesto mogu sledece sezone a onda 1 od 2 ili pak obojicu trejduju ili tokom sezone ili na kraju iste. 

 

Evo bas sad citam ovo

 

Quote

The Portland Trail Blazers have no intentions of trading Jerami Grant after he turned down an extension offer. Obviously, Damian Lillard isn't going anywhere either. The rest of the roster is in far more flux.

The Blazers have told rival teams they are open to discussing trades for everyone else on the roster. This includes both Josh Hart and Jusuf Nurkic.

Hart has a quirky contract for next season. He has a player option, but should he exercise it, Hart's deal becomes non-guaranteed. Thus, Portland still retains control. Given that, it's expected that Hart will opt out for unrestricted free agency this summer. And that could have the Trail Blazers open to moving him before risking losing Hart for nothing.

Nurkic has had a bit of a weird season. He's been solid offensively, but his defense leaves a lot to be desired. For a Portland team that needs to protect their guards on the defensive end, there's a thought that moving Nurkic (and the $54.4 million he's owed through the next three season) could be a way to rebalance the roster some.

 

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, gggggggg said:

 

...jer ce biti 90% kada uracunamo i nurkica :default_coffee:

 

Stvarno ne verujem da će se Grantu dati taj novac, a Nurkić bi takođe trebalo da bude bivši. Što se tiče rebuilda koji se ovde (često) spominje, neće ga biti - bar ne u smislu da se Dame trejduje - valjda je svima već jasno da će on završiti karijeru u PTB i tjt.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...