freethrow Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 16 minutes ago, NikadProtivKaline said: zar nisu nerezonske trojke ono kao dubs thing? Otprilike kao da kažeš da su nerezonski tripldablovi kao Jokic thing. Iscimao se, istrčao blokove / uradio domaći, oslobodio se (na 8m ali jbg, oslobodio se) i onda ovaj brka samo bam! iz fazona, a tu si? nisam te video. Trebalo je da ga gađa i žvakalicom i patikom i mokrim gaćama u glavu imho. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 20 minutes ago, uini said: uh, to je ipak banalizovanje nacina na koji oni igraju. kao sto napisah gore u postu koji si citirao, poole je napravio makar tri glupava poteza u 30sec, dva u napadu, jedan jesam malo banalizovao ali mi je malo bezveze da kure toliko popizdi na sut kakvih je on uzeo mali milion verovatno i jasno da kure >> poole, ali meni se cini da pool party u toj njihovoj ekipi ima slobodu da uzima takve suteve mozda u ovoj konkretnoj akciji nije trebao(nisam video akciju, samo bacanje gume)...ali opet mi je reakcija preterana enivej, vidim posle da je sve ok izmedju njih, pa kontam no big deal samo nisam nesto u fazonu da tu stajem na stef stranu po difoltu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Klay Thompson - koraci kao kuca Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 @NikadProtivKaline, da imaju plus 10 ili minus 10, tada cesto dubsi potezu takve trice. ovde vode jedv +2 a puno su radili u aktuelnih 5mins da stignu dotle sa minus 7-10. nije uopste ritam tekme bio za ovo a da ponovim, ova trica je bila samo cherry on top u pooleovom triptihu gluposti al bitno je da je izvukao na kraju feat divicenzo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Mozda je jednostavno popizdeo jer lopta nije usla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Ma Poole je generalno low IQ igrač, ali da zna da trpa - zna. Btw, ne znam da li je lakše voleti Korneta i Nick Younga ili mrzeti Draymonda Greena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 (edited) 4 hours ago, freethrow said: Bitno je sa smo uspeli da iščupamo pobedu protiv Dinastije Memfisa. Šta nije bilo donedavno "We're good in the West" i fleksovanja na kub. Being humble is a good thing more often than not. Edited January 26, 2023 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Odvratna ekipa, sa trenerom čobaninom i par nevaspitanih igrača. Bila je jedna japanska narodna priča o tome, ali sad ne mogu da se setim kako je išla. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 I tako... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Bas me interesuje moze li Siakam da se zavrsi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 18 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Bas me interesuje moze li Siakam da se zavrsi... Sta ce vam taj ball stopper kad Cam igra odlicno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Ne mogu se porediti 1 za 1. Cam posprema sta mu se spakuje i sta zaradi na katu. Tu se jeste pokazao (kad je zdrav, sto nije bas tako cesto nazalost), medjutim za PO bitke je neophodno imati i tu drugu dimenziju - poradjanje poena. Do sada nismo bas imali prilike da vidimo u PO da bilo ko od tria Kal, Cam, Ayton to jeste u stanju da radi. Siakam mozda nije istinski superstar a la Durantula ili Donch, ali ne mislim da u ligi ima potencijalno boljih opcija #2 u napadu. Zadrzao bih ja i Cama ako se mogu dogovoriti za razuman ugovor, naravno. Izuzetno zahvalan igrac, ali kazem, njegov availability je vrlo upitan, plus nije bas neki klinac da se ocekuje sada da napravi neki cudovisni iskorak kao kreator. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 (edited) 49 minutes ago, Magia said: Sta ce vam taj ball stopper kad Cam igra odlicno? Cam je krilo a ne PF. I nije u stanju čuvati jače igrače na toj poziciji, tipa Zion, JJJ, Bron I tako. Plus što kaže kolega često je povređen i nedostupan. Moze i na SG u nuždi. Odličan catch and shoot igrac sa trojke Craig je isto trojka. Nama treba samo jedna decent četvorka i neki kombo 1,2 umjesto Shamet a. Tu je jedino Šarić koji čak i korektno igra zadnje mečeve ali totalno neatletican I kao takav opet jako inferioran u odnosu na nabrojane gore. Siakam bi legao naravno, tu su poeni u rukama kao i Grant ili Kuzma što nije realno da dođu. Ali ja bih radije nekog Vanderbilt tipa igrača na 4 koji može korektno odigrati obranu i skupljati skokove na 4. Jer nas ubijaju na skokovima ekipe koji imaju jake 4 i 5 tipa Memphis I NOP. Edited January 26, 2023 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Naravno da bi Siakam legao Sansima, kome ne bi? Ali cini mi se da ce Toronto traziti boga oca za vecinu svojih igraca a pogotovo za Siakama, ne znam ko uopste ima dovoljno da ponudi a da ne razori postojeci roster. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 O ovome sam pricao (pret)proslu stranicu. Janis vs Jokic je vec empirijski dokazano ovog leta vrlo zanimljiv match-up, i Milvoki i Denver su medju trenutno najboljim timovima lige, i ti sjebes takvu priliku za bolji proizvod... 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 (edited) Ne znam da li je neko ovo vec postavio...sjajan clanak. Tacno primjer pravog sportskog novinarstva (nostalgija). Zaista vrijedi procitati. https://www.si.com/nba/2023/01/18/nba-lost-art-of-post-play-daily-cover Edited January 26, 2023 by cabke typo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 ljudi izgleda ozbiljno pricaju o gordonu kao all-star game ucesniku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 nece biti nista od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Stigle ga godine. 🥰 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Come to desert, bro We have tacos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Vi čas želite Siakama, čas Treja... Ko da vam veruje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 1 hour ago, gggggggg said: ljudi izgleda ozbiljno pricaju o gordonu kao all-star game ucesniku Koji od ove dvojice više zaslužuje? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 15 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Spoiler Posle ponoći Frensis Dejma zove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts