DameTime Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 Osim što mi ovde ne pričamo o kognitivnim i praktičnim sposobnostima muškaraca ili žena, već o nečem drugom, vezanom za muško-ženske odnose. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 Just now, gggggggg said: Oćeš opet Davis vs Jokić tj. Lakersi vs Denverćani upise? Neka ih 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 Scoot mi se veoma dopada, mislim da je vrlo sposoban da preuzme ključeve franšize. Aj pa neka mu je sa srećom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 El ono bese v1k1n6 zvanicno prvi Lillardov superfan na forumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 Just now, SteveFrancis#3 said: El ono bese v1k1n6 zvanicno prvi Lillardov superfan na forumu? Taj je bio u kampanji protiv Kralja i otadzbine tako da je navijao za sve njegove trenutne najjace protivnike 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 2 minutes ago, SteveFrancis#3 said: El ono bese v1k1n6 zvanicno prvi Lillardov superfan na forumu? koji je nick bio liku koji je bio prvi i jedini fan bucksa na forumu? igrali smo jednom basket pre 10+ godina, vrlo fin momak i dobar basketas. tad je jos imao viziju titule Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 12 minutes ago, DameTime said: Osim što mi ovde ne pričamo o kognitivnim i praktičnim sposobnostima muškaraca ili žena, već o nečem drugom, vezanom za muško-ženske odnose. Ne zakopavaj se dalje, mi se ovde malo zezamo, tj ne uzimamo ti za ozbiljno, ali odbranu tvoje izjave ne bi mogao ni Seselj da izvede. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 6 minutes ago, 40Wins said: ali odbranu tvoje izjave ne bi mogao ni Seselj da izvede. uglavnom ne bi mogao sheshelj da izvede. 3 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 6 minutes ago, 40Wins said: Ne zakopavaj se dalje, mi se ovde malo zezamo, tj ne uzimamo ti za ozbiljno, ali odbranu tvoje izjave ne bi mogao ni Seselj da izvede. Dakle, smislila sam, otkucala, stisnula reply vrlo svesno. Da li će neko da uzme ozbiljno ili neozbiljno nije nešto na šta ja mogu da utičem, ali znam zašto sam to napisala. Toliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 pametnom dosta. 5 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 7 minutes ago, 40Wins said: ali odbranu tvoje izjave ne bi mogao ni Seselj da izvede. Mogao bi da gradi kejs na bazi toga što je on sam govnar za stotinak ljudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 5, 2023 Author Share Posted October 5, 2023 Vrijeme je za nove stvari u Milwaukee👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 5 minutes ago, uini said: koji je nick bio liku koji je bio prvi i jedini fan bucksa na forumu? igrali smo jednom basket pre 10+ godina, vrlo fin momak i dobar basketas. tad je jos imao viziju titule secam se jednog lika, imao je sliku kralja iz francuskih karata na avataru, ali on je bas ziveo u Milvokiju i postavljao slike iz njihove arene ponekad, tkd cisto sumnjam da mislimo na istog lika, ako kazes da ste igrali basket zajedno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 12 minutes ago, uini said: koji je nick bio liku koji je bio prvi i jedini fan bucksa na forumu? igrali smo jednom basket pre 10+ godina, vrlo fin momak i dobar basketas. tad je jos imao viziju titule Nisam bio na showdownu, a nesto se ne secam nika sa NBA topika Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 Just now, Miki28 said: Vrijeme je za nove stvari u Milwaukee👍 jel tito zoves zene stvarima uglavnom? necu vise, oprostite Just now, SteveFrancis#3 said: Nisam bio na showdownu, a nesto se ne secam nika sa NBA topika setice se valjda neko, lik je bio chru bucks fan sa vizijom titule, jos dok je djana bio neartikulisan basketaski. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 Nemojte ovoliko da se palite, ljubi vas sestra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 5, 2023 Author Share Posted October 5, 2023 1 minute ago, uini said: jel tito zoves zene stvarima uglavnom? necu vise, oprostite Nova dvorana, nova oprema i napad na titulu, neka nova stvar na koju u Portlandu nisu navikli. Kakve te zene spopale?😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 Just now, DameTime said: Nemojte ovoliko da se palite, ljubi vas sestra u ime muskaraca sa ove teme, samo da naglasim da su svi ovi defanzivni komentari (i poneki veseli sarkazam) cisto informativni. Nema tu nesigurnosti. 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 4 minutes ago, RatzenStadt said: secam se jednog lika, imao je sliku kralja iz francuskih karata na avataru, ali on je bas ziveo u Milvokiju i postavljao slike iz njihove arene ponekad, tkd cisto sumnjam da mislimo na istog lika, ako kazes da ste igrali basket zajedno ovaj kli je imao bucks logo na ajvartaru, mozda u kombini sa nekim pivom ili je "brew" bilo u nicku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 1 minute ago, RatzenStadt said: u ime muskaraca sa ove teme, samo da naglasim da su svi ovi defanzivni komentari (i poneki veseli sarkazam) cisto informativni. Nema tu nesigurnosti. 😄 Nisam mislila na nesigurnost bilo koga ovde, zanimalo me je u kom će se broju i kojom brzinom reagovati na pokušaj generalizacije na muški pol i rod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 2 minutes ago, RatzenStadt said: svi ovi defanzivni komentari Uglavnom smo defanzivni, ima i izuzetaka. Lilard je baš bušan na tom kraju terena. 🙃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 (edited) Zato je "D" tiho u originalnom izgovoru tog prezimena na francuskom, jer je tog izvornog porekla. Jer " he has no D", hehe, razumes? Edited October 5, 2023 by RatzenStadt 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 7 minutes ago, RatzenStadt said: Jer " he has no D", hehe, razumes? Logično, zato je i dobar šuter. Kad iz Dejm izbaciš D, ostane ti samo ejm. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 5, 2023 Author Share Posted October 5, 2023 Nugetlije, oce li ta nova tema? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts