Marko Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 10 hours ago, DameTime said: Izaš'o Stephov dokumentarac Underrated, ja ću verovatno sutra gledati. @freethrow Deluje kao megakrindž, što bi rekli klinci, i što bih nekako i očekivao od njegove Biden-Kamala Harris-Oliver Mlakar persone. Scrawny kid, Davidson, daddy taught jumpers. Vrv ću pogledati, ali očekivanja su mi izuzetno niska. 9 hours ago, Dracarys said: Koje su šanse da Kari sledeće godine zatraži trejd? Po meni nikakve, mislim da je Kari sam bar jedno 80% vrednosti GSWa i da onda nekako nema ni smisla da odlazi i da juri titule još negde. Ima 4 komada, ove godine 5, dovoljno je sasvim, a što je najvažnije sve u istom timu. Ima priliku da postane veći od tima, što nema mnogo igrača. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 23, 2023 Author Share Posted July 23, 2023 2 hours ago, freethrow said: Po meni nikakve, mislim da je Kari sam bar jedno 80% vrednosti GSWa i da onda nekako nema ni smisla da odlazi i da juri titule još negde. Ima 4 komada, ove godine 5, dovoljno je sasvim, a što je najvažnije sve u istom timu. Ima priliku da postane veći od tima, što nema mnogo igrača. Bez dileme Steph>Lebron. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 (edited) Tu su negde. Dobri su oboijica. Ekron rulz. Ipak je to rodni gradu Luksa Intirijora. Edited July 23, 2023 by freethrow 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 Sanjao sam da smo potpisali Kristijana, kad ono nismo. Dwightello se nudi, @HAMMER stavljaj slem 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 (edited) 8 hours ago, freethrow said: Po meni nikakve, mislim da je Kari sam bar jedno 80% vrednosti GSWa i da onda nekako nema ni smisla da odlazi i da juri titule još negde. Ima 4 komada, ove godine 5, dovoljno je sasvim, a što je najvažnije sve u istom timu. Ima priliku da postane veći od tima, što nema mnogo igrača. Baš iz tog razloga što je 80% GSW-a, nekako slutim da se neće dobro završiti sledeća sezona. GSW je trenutno penzionersko društvo i trejdovanje za CP3 na sve to je ubedljivo najluđe. Očekivao sam trejd Pula, ali za dosta mlađeg igrača od CP3. Izvlače prosek malo Vigins i Luni, ali van njih je teško ko i blizu koristan. Što se tiče titule, ni blizu. 2022. godine su Voriorsi imali dosta sreće sa konkurencijom i povredama drugih ekipa. Ove godine je bila baš tvrda konkurencija, a sledeće verovatno još tvrđa. Minimum tri ekipe su bolje samo na zapadu od Voriorsa, LAL, PHO, DEN, dok mi je sa LAC 50/50. Lejkerse nema teorije da vidiš u borbi za plej in i da Bron i AD propuste po pola sezone, jer imaju sada ubedljivo najdublju rotaciju u ligi. Samim tim će biti siguran plej of učesnik, nema zajebancija više sa igračima da nam starteri stalno budu igrači koji su pre pet dana došli iz g lige. Sansi imaju supertim. A Nagetsi su ipak šampioni koji su pobedili Sanse i Lejkerse. Edited July 23, 2023 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 24, 2023 Author Share Posted July 24, 2023 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 24, 2023 Author Share Posted July 24, 2023 @Dracarys is this your king?🤦♂️ Zali Boze liste. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Jokić ima bar pet boljih flopova Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Trnutno nije psihicki i fizicki spreman da flopuje 3 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 25, 2023 Author Share Posted July 25, 2023 @DameTime jel to stize Tavares?🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budžak Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 On 7/23/2023 at 10:58 AM, freethrow said: Tu su negde. Dobri su oboijica. Ekron rulz. Ipak je to rodni gradu Luksa Intirijora. bikini girls with machine gunssss.... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 48 minutes ago, Miki28 said: @DameTime jel to stize Tavares?🤣 Iskreno, nisam ispratila Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Smorila ova pauza, a pogotovo Stef i Dejm i Janis i ostali krindž likovi. Hoćemo nešto o Zajonu, Dža Morantu, Majlsu Bridžisu i Dvajtu Hauardu. 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 51 minutes ago, freethrow said: Smorila ova pauza, a pogotovo Stef i Dejm i Janis i ostali krindž likovi. Hoćemo nešto o Zajonu, Dža Morantu, Majlsu Bridžisu i Dvajtu Hauardu. Pošto diraš u moje sveto NBA trojstvo, evo ti malo Luke kako se priprema za Svetsko prvenstvo pardon, novu sezonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Ovo je klasično bežanje kada se ukrade NSPM sa kioska. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Eto, izašla je vest da je neki lik optužio Dvajta za seksualno zlostavljanje. Dovoljno? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 mitch lobbinson postao čale, brunson se verio, sa'će svadb do kraja nedelje. embiid se venčao, nema džema na fotki 😬 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Oženio se i tvoj omiljeni igrač, nije lepo da ga zapostavljaš https://twitter.com/DailyLoud/status/1683338234678452224 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 1 hour ago, uini said: mitch lobbinson postao čale, brunson se verio, sa'će svadb do kraja nedelje. embiid se venčao, nema džema na fotki 😬 harden je bio zauzet https://streamable.com/sd8vmt 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 relano, ovo izgleda kao proper burger x4 komada embiid garant furao neke ostrige i shampanjac, nije to dzemov djir. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 16 hours ago, Miki28 said: @Dracarys is this your king?🤦♂️ Zali Boze liste. Jokić previsoko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 ne mogu da verujem da su hardena pitali o lillardu https://streamable.com/m2dvip koji wtf momenat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Najslabija od 3 kombinacije, ali ok, mogu da zivim sa ovim Jos jedna rumored garnitura za ovu sezonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts