ćušpajz Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 3 minutes ago, Beonegro said: Majami je već undersized ekipa, dodavanjem Lillarda postali bi još undersizednija ekipa. To ne smeta protiv Warriorsa ili Sunsa, ali nisam siguran da je sjajno za igranje protiv Bucksa, NugeCa, Clippersa ili Ljaksera. goat vincent je 188cm, kao i lilly, lowry je 183cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Šta imate više protiv niskih ljudi? 😞 Undersized GOAT vs Nuggets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 4 minutes ago, uini said: goat vincent je 188cm, kao i lilly Ne znam šta mi bi, utripovao sam da je Lillard 180cm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 19 minutes ago, Beonegro said: Ne znam šta mi bi, utripovao sam da je Lillard 180cm A jes izgleda nekako nisko 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 1 hour ago, DameTime said: Šta imate više protiv niskih ljudi? 😞 Undersized GOAT vs Nuggets Godina 2021. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 3 minutes ago, Snjofko said: Godina 2021. Trpaće vas i u 2023. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 4, 2023 Author Share Posted July 4, 2023 19 hours ago, DameTime said: Zbog Bostona, Miki, zbog Bostona Prastaj, tek sad vidim ovo. Kakav Boston, samo nek se loze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 As Dame to Miami deal continues to be worked on, I’m told at least one challenge in negotiations has been the fact BKN wants to ship out Ben Simmons as part of this deal. The sticking point being that no team is particularly interested in taking him so far, per source. Mnogo se tripiju ovi iz Portlanda sada nece ni tenk vozaca Bena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 ne tripuje se portland, vec taj treci tim ja bih ga uzeo u knickse za randlea. ..i dobar pik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Haha funny story je da sam ja svojevremeno baš želela Bena u Portlandu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 koji treci tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Previse se prica i pise o igracu koji nije mogao ekipu da dovede do plejofa i koji nista znacajnije nije uradio za svoje 33 godine.Nadam se da ce se ta saga sto prije zavrsiti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Otkako je draftovan sa Dejmom smo imali 8 uzastopnih plasmana u plej of, ali forum trpi sve. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 4 hours ago, Chaos Is Me said: Ajoj, kakvo brijanje od poreza. Srki Djokovic na aparatima. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 (edited) 1 hour ago, uini said: ne tripuje se portland, vec taj treci tim ja bih ga uzeo u knickse za randlea. ..i dobar pik. BKN je 3 tim, sigurno uz Bena dobijaju koji pik za Heroja. Da nije cap u sranju uzeo bih na keca Bena da popuni rotaciju. Edited July 4, 2023 by LayupFromTheMidget 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 (edited) sto mora bruklin, moze i menhetn Edited July 4, 2023 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 dorcol-menhetn Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 9 minutes ago, uini said: sto mora bruklin, moze i menhetn Oni su najvise zagrzili za Heroja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 4 hours ago, DameTime said: Trpaće vas i u 2023. Možda, ali teško ovako. Tu je sada Murray, KCP i Braun, velika razlika u odnosu na Riversa, Howarda, i Campazza. Fail Brown ali šta je tu je. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 U sustini trazi se neki Washington koji pomaze svima da se oslobode svojih stetnih ugovora i primi ih na svoju grbacu... Ljudi su nama dali Muru za sarkofag Nunnare, preuzeli su ugovor Poola, dali su Kuzmi meleone, predali su Porzija Celticsima, kakvi NBA dobri samaricani. Carobnjaci pravi. Heat je vec poceo u sklapanje ozbiljne ekipe, uz Adebajora tu su Lav i Toma kao strec petice, dobri skakaci, na minimalcima. Ostavice Kaleba, a mozda nekom magijom i Robinsona, koji je pokazao znake napretka u driblingu/odbrani/tafnesu u nekim momentima 23 plejofa. Kaleb je na odlicnom ugovoru, projektovan je za startera sigurno. Uz Kaleba, Batlera, AdebaYa, Lillard ce bas imati "zasticena ledja". I ovaj deckonja Haywood Highsmith deluje izrazito zanimljivo, vec je imao partiju od 19p u finalu cini mi se ? - Smuckace Riley i Spoelstra i utegnuce to, samo da se docepaju Damiana. U bilo koju drugu ekipu da ide ? - Nema smisla, bolje da ispostuje PTB i ostane. U Majami - Apsolutno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 (edited) pelicansi bi mogli sastaviti sasvim pristojnu ponudu da nisu kao kreteni produzili mccoulluma onomad. a oni i imaju pikove za razliku od miamija. cj+valanciunas+nance+mozda neko od ovih mladih klinaca lewis npr. i naravno nekoliko pikova za nurkica i lilarda. ali niko nece da uzme taj debilni ugovor mccoulluma. jos je bek koji bas ne treba portlandu. u sustini ima nekoliko timova koji bi mogli dati solidan paket za njega ali niko ne zeli potencijalnog nezadovoljnog igraca gde bi oni bili u istoj situaciji kao portland sada. Edited July 4, 2023 by gggggggg 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 12 hours ago, DameTime said: Šta imate više protiv niskih ljudi? 😞 Undersized GOAT vs Nuggets Da je barem Portland dobio tu seriju pa da imas cime da se kurcis, jos je kao po obicaju nestao u elimancionoj utakmicu, tu mu Mccolum nije izvukao dupe iz vatre kao 2019 godine. Dobar je Lillard za dve,tri utakmice us pelj of seriji i to je to. Prenizak je on za sampionsku kosarku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 (edited) 12 hours ago, DameTime said: Šta imate više protiv niskih ljudi? 😞 Undersized GOAT vs Nuggets Da je barem Portland dobio tu seriju pa da imas cime da se kurcis, jos je kao po obicaju nestao u elimancionoj utakmicu, tu mu Mccolum nije izvukao dupe iz vatre kao sto je 2019 godine. Dobar je Lillard za dve,tri utakmice u plej of seriji i to je to. Prenizak je on za sampionsku kosarku. Edited July 5, 2023 by Miki8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 18 hours ago, DameTime said: Šta imate više protiv niskih ljudi? 😞 Imaju manje izglede da razviju bol u kolenima, probleme sa ledjima, plus, iracionalno se bojim patuljaka. Niske devojke su vec ok, slatkisi mali, najdrezesnije kad su ljute < 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 1 minute ago, RatzenStadt said: Imaju manje izglede da razviju bol u kolenima, probleme sa ledjima, plus, iracionalno se bojim patuljaka.Niske devojke su vec ok, slatkisi mali, najdrezesnije kad su ljute < 3 Otrov se u male bocice pakuje, veruj mi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts