Dracarys Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Ejton ne igra Game 6. Raspala se velika četvorka. Sanse jedino drži u igri što su i dalje živa dva superstara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 15 minutes ago, Nugetlija said: Jokić u drugom nba timu. Ma ovo je važno...samo fokus na noćas taj pogled...da se smrzneš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 1 minute ago, Dracarys said: Ejton ne igra Game 6. Raspala se velika četvorka. Petica je Ejton 4 17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Hahahaha obožavam vas Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 2 hours ago, DameTime said: Možda to i nije loše, tema je bila polumrtva dobar deo sezone... Mislim sem nas par svakodnevno aktivnih. gggggggg nas je dosta dugo držao u životu svojim analizama. Sad ćemo malo da budemo tatko na forum. 😄 Не игра се одбрана ни на форуму до плејофа. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Svim srcem uz Filadelfiju noćas. Izbacite ove zelene gobline ili kako se već zovu. Jedan je MVP Joel i najbolji bek lige sa bradom, Harden. Letz gooooo! Spoiler @stefan81888EL dobro? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Na stranu što je jedan od najboljih igrača u ligi, 2 way, sve živo, kada je zdrav... meni je AD nekako creepy lik, ima jako čudan govor tela, ono sporo grljenje igrača kada nemaju loptu, kao neki lagani manijak. Nisam pratio neke intervjue, razgovore sa njim, ali baš mi deluje kao osobenjak. Ne baš fun guy nivo, ali ono... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 13 hours ago, uini said: ja nikada nisam napisao nesto pozitivno o randleu, osim kada je ubacio onaj last second game winning three, upravo protiv majemija, nema potrebe da mi se izvinjavas. I'll just leave this here... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 3 minutes ago, DameTime said: Svim srcem uz Filadelfiju noćas. Izbacite ove zelene gobline ili kako se već zovu. Jedan je MVP Joel i najbolji bek lige sa bradom, Harden. Letz gooooo! Reveal hidden contents @stefan81888EL dobro? Pomeni još nekoga, čisto da ih urekneš, treba nam još tvoje "magije" Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 7 minutes ago, freethrow said: Na stranu što je jedan od najboljih igrača u ligi, 2 way, sve živo, kada je zdrav... meni je AD nekako creepy lik, ima jako čudan govor tela, ono sporo grljenje igrača kada nemaju loptu, kao neki lagani manijak. Nisam pratio neke intervjue, razgovore sa njim, ali baš mi deluje kao osobenjak. Ne baš fun guy nivo, ali ono... ... skoro pa kao Kawhi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Dvoumim se da li da ostanem budan da gledam MVP-a kako rutinira Kelte. 34 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Petica je Ejton Smešno je. 14 minutes ago, DameTime said: Svim srcem uz Filadelfiju noćas. Izbacite ove zelene gobline ili kako se već zovu. Jedan je MVP Joel i najbolji bek lige sa bradom, Harden. Letz gooooo! Reveal hidden contents @stefan81888EL dobro? Ovo može da ima samo kontraefekat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 8 minutes ago, AlexMaxim said: Pomeni još nekoga, čisto da ih urekneš, treba nam još tvoje "magije" Potreban je vremenski razmak između mojoa. Posle ću da izvadim Jokićev dres koji čuvam ispod jastuka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 16 minutes ago, DameTime said: Svim srcem uz Filadelfiju noćas. Izbacite ove zelene gobline ili kako se već zovu. Jedan je MVP Joel i najbolji bek lige sa bradom, Harden. Letz gooooo! Reveal hidden contents @stefan81888EL dobro? Nadam se da je dovoljno, ako i ne pomogne onda se makar vraćam normalnom spavanju, ne mogu više da se raspadam danima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Just now, stefan81888 said: Nadam se da je dovoljno, ako i ne pomogne onda se makar vraćam normalnom spavanju, ne mogu više da se raspadam danima. Saznaćemo uskoro da li #proverenoradi 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 7 minutes ago, DameTime said: Potreban je vremenski razmak između mojoa. Posle ću da izvadim Jokićev dres koji čuvam ispod jastuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Ne potcenjuj moć Mazule da preuzme najbolji defanzivni tim i pretvori ih u mlakonje koje ne umeju ni domaći teren da odbrane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 2 minutes ago, cabke said: Ma volim najviše. Jokić the true MVP, KD preletač i Booker plači.... Nego 😄 Gledam tvoj avatar ovih dana i razmišljam kako mi Nikola ne ide uz Jokera iz Batmana. Baš nema taj vajb (thank God). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Povratiću kad vidim sve ovo ovako iseckano Nek mi prekrate muke, skandal je i bruka na šta ličimo kroz seriju. Da dolije so na ranu, skroz smo zdravi, znači 0 nepredviđenih smetnji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Odgledah celu GSWLAL... Nemam utisak da smo bili nešto posebno loši u drugom poluvremenu... Laganica. Nijedna ekipa nije do sada igrala neki atomski basket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 (edited) Kako je gospodski Mark Jackson glasao za MVP-ja Jedva cekam da cujem objasnjenje na sledecoj tekmi koju radi Edited May 11, 2023 by Malkolm Brogdon 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Samo za @uini-a. Za mlađe forumaše, parental guidance recommended. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Odličan početak Kelta, bilo bi lijepo da konačno odigraju na nivou mogućnosti. Timelord u petorci kao iznenađenje, vidjećemo da li ima efekta? Ako se po jutru dan poznaje dobra odluka - konačno i Mazzulla pokazuje sposobnost prilagođavanja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Mazzula je idiot! Na +12 vadi Timelorda i odmah šetnja u reketu i dok si rekao keks serija Siksersa 9:0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Da postoji igra u kladionicama koja kaze minus prvo i plus drugo poluvreme, sad bih bio na Sejšelima, pa na Maldivima. I to bih još imao keša i DameTime da povedem. Kakav uzasan PO Tatuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Pa promeni p&r coverage kad TimeLord ne igra jebem mu miša, već nekoliko utakmica igraš ice coverage i ne radi, promeni ga, burazeru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts