Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bolja je Fila danas, još je i dobar rezultat. Treba nam Tatum koji nije samo sakupljač skokova. Moramo i Hardena da probamo da smirimo ali ne očekujem in game čudo od Mazule na žalost. 

• Like 1
Posted

Jako losa odbrana Bostona, na granici nezainteresovanosti u drugoj cetvrtini. Ova serija 9-2 na kraju ih nekako odrzava u zivotu, mada se cini vestacki. 
Ako se Tatum probudi ce mozda i biti sanse za totalni prikljucak, ovako tesko.

I da, nekako se vidi kome zivot u seriji zavisi od danasnje pobede a kome nije imperativ.

Posted
  On 5/7/2023 at 7:52 PM, freethrow said:

Definitivno prolazi, samo što je Kari, kao i KD, još uvek sposoban da izbaci MVP partije, ne uzastopno, a Lebron mi ipak 2-3 nivoa ispod. Ne mogu baš lako da prihvatim ADja kao bezuslovno najboljeg igrača u obe ekipe jer je užasno nekonstantan, lak i u okviru jedne četvrtine. 

Expand  

Braaate, ovo je stvarno ne preterivanje, nego bezobrazluk sta ti pises o Lebronu i Lakersima za vreme ove serije

Malo respecta prema protivniku molicu, nije kosarka samo sut za 3, ono sto je Lebron izrudario juce i ishaslovao Kari/KD mogu samo da sanjaju a prebitno je za plejof kosarku

• Like 1
Posted
  On 5/7/2023 at 9:01 PM, delgado said:

Braaate, ovo je stvarno ne preterivanje, nego bezobrazluk sta ti pises o Lebronu i Lakersima za vreme ove serije

Malo respecta prema protivniku molicu, nije kosarka samo sut za 3, ono sto je Lebron izrudario juce i ishaslovao Kari/KD mogu samo da sanjaju a prebitno je za plejof kosarku

Expand  

Mislim da se ne razumemo, ali dobro, emotions i sve. Maksimalno poštujem Lalakerse, ali moram da priznam da sam ih malo gledao i to protiv Memfisa. Ovo što igraju protiv GSW me nije impresioniralo. AD je odvalio prvu utakmicu i izgledao kao miks Juinga i Tima Dankana, ali je plivao sam u garsonjeri celo vreme. Sledeću je bio dosta tanji i nisam siguran kakav je pri optimalnoj odbrani - da li je na 15ppg i 10 rpg ili na 30-20. Pri tome, da me pitaš koja je optimalna odbrana, nemam pojma.

Što se tiče Lebrona, gledam i komentarišem ove poslednje 3-4-5 utakmica. One stvari koje su ga činile prepoznatljivim i top 3 ili top 2 goat kandidatom su se dosta promenile i sad, ja razumem sve, ali brt budimo realni. On je i dalje arguably najpametniji igrač na terenu, bez dileme najbolje čita sve što se dešava, snaga (neki bi rekli old man strength) je verovatno veća nego ikada, ali brzina - koja ga je uvek izdvajala i pretvarala Power Forwarda u pleja, onda kretnje, pa čak i guranje na postu... to je sve na nekih 30%. I to je skroz normalno. I on jeste majstor plejof basketa, ali njega opušteno preuzimaju igrači na 4-5 m od koša koje bi pre 3-4 godine uneo sa sve loptom u koš. Da se oslanja u 39toj na šit spolja, to je nešto što bi valjda svaki protivnik manje više prihvatio.

Naravno da nije igra samo šut za tri i LBJ je juče izvukao sjajnu nešutersku partiju za pobedu, kao što je i Kari izvukao prethodnu sa 12 asista, suština plejof košarke je pobeda.

Moja poenta je da, kao što me GSW, Finiks i recimo FIladelfija nisu nimalo impresionirali u ovom plejofu (o Milvokiju je glupo i pisati), tako me nešto nisu ni Lakersi oduševili, i ne deluju mu zastrašujuće, što ne znači da ne mogu da nas pometlaju sa 4:1 jer smo mi jadni, a samo na momente opasni. Boston i kada se muči, mi deluje uvek kao da ima još jednu ili dve brzine. Donekle i Denver.

• Like 1
Posted
  On 5/7/2023 at 9:30 PM, Miki28 said:

Koje uvlacenje u dupe.

U sred plejof serije on podcaste cepa

Expand  

Ma koje uvlačenje u dupe, bolje da nastavi da se uvlači onom koji je 2-3 klase iznad Brona, ali će nekim čudom ranije ispasti čim nije injury team godina.

Posted
  On 5/7/2023 at 9:01 PM, delgado said:

Expand  

Niske strasti

Vrlo moguće da Biid dođe do 40 pts, pokajte se nevernici @Dracarys

Posted

Call me oldschool, ja bih Dreju tako gotivno dao kintu do kraja ugovora u apoenima od po jednog dolara, stavio u jedan kamion i ostavio mu ispred gajbe. Izgubimo sezonu, yolo, nema veze. Ovo je smešno, bedno i u krajnjoj liniji ponižavajuće za njega.

• Like 1
Posted

Razigraniji je Boston nekako iako su bili u velikom zaostatku, bilo je pitanje trenutka kad će def da proigraju. Ovamo Harden, Biid i Maxey igraju. 

Posted
  On 5/7/2023 at 9:29 PM, Dracarys said:

Da li je ovo disrespekt prema Embidu?

Expand  

Nikako, naprotiv.

Ekipe poput File , LAL i još nekih koje imaju top klas Rim protektore mogu da napune reket i igraju neku Muta Nikolić taktiku gde će da rizikuju sa šutem za tri , a da zatvore prodor iz prostog razloga što veliki broj ekipa koje pretenduju na visok plasman nema post igrača/igru.

Ako nemaš prodor koji ti je oduzet i nemaš post onda nema ni dubine, a to onda može biti problem.

Ako imaš Vučevića za 20 minuta ti si rešio problem jer možeš da mu gurneš loptu , pa makar ništa ne uradio dobio si na dubini. Vuč mi je prvi pao na pamet.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...