Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

6 hours ago, Bobby Shurda said:

 

 

Moraš još jednom da napišeš da ne smeju da se opuste i da udariš u petu od košarkaških patika

 

Što bi reko doktor Arslanagić,mnogo dobra zajebancija 😂😂😂

Edited by propolis
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kao prvo. čestitke Agru i celoj ekipi Sakramenćana. Divna ekipa, divna igra, odličan trener. Zaista mi je žao što se u prvoj rundi sastaju dve najkošarkaškije ekipe, dva najlepša napada i navijaću jako za Kingse ukoliko nas pobede.

 

Mi nismo delovali loše, s obzirom na dosta okolnosti - GP2 i Wiggins deluju kao da će biti spremni, Donte i Poole imaju sasvim solidne uloge, stara trojka je tu. Luni i Drejmond imaju pune ruke posla sa Domantasom koji napokon pokazuje kakav igrač može da bude u pravom sistemu. Nekako sam ga uvek neobično cenio i drago mi je da vidim kako ga kouč Majk koristi do maksimuma njegovih sposobnosti, kao neki miks Drejmonda i Jokića. 

 

Imam utisak da će biti dobra serija, ritam je paklen i nisam 100% siguran da će to Kingsima ovabezno odgovarati iako su u proseku 10 godina mlađi. I like our chances, što bi se reklo, ali nije isključeno da nas Kingsi (elegantno) reše.

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, freethrow said:

Ma dobar je Fox, nema dvojbe, ali je Monk rešio. Dečko je dobio 14 (!) bacanja i dao 32 poena za manje od 30 minuta. Terate me da pomenem činjenicu da je Stef dobio 2(!) bacanja. Ali okej. Nema problema.

Ja stvarno ne razumijem ovo? 

GS je ekipa pri vrhu sto se tice napravljenih faulova a dosta tih bude i pri sutu jer odbrana reketa je problematicna.

Monk je neko ko napada obruc, ima preko 5 bacanja prosjecno po mecu. 

 

Isto tako GS je ekipa ooja izvodi najmanje bacanja usled stila igre a Sakramento je u tom aspektu pri vrhu

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Don Dusko said:

@AgroLaki Cestitke.Ajde jos 3 puta da ti cestitam.

Game 2 je kljucan. To ako Kingsi dobiju a mislim da hoce onda su jako blizu prolasku.

 

Vidjecemo GS pod pritiskom dok kod Kingsa ocekujem manji pritisak sad kad su probili led. Ima ti kod Kingsa jos prostora jer nekoliko igraca nije odigralo na svom nivou

30 minutes ago, Dracarys said:

Veceras ce Morent videti pravog gangstera.

Nije Vando gangster, kulturica lik. 

Jedino ako ne mislis na Hama posto je prezivio pucnjavu😀 

AD vs JJJ kljucan duel. 

Link to comment
Share on other sites

24 minutes ago, Miki28 said:

Isto tako GS je ekipa ooja izvodi najmanje bacanja usled stila igre a Sakramento je u tom aspektu pri vrhu

Ovo je narativ koji nažalost živi, evo već 10 godina. Nije tačno da stil igre Stiva Kera (hajde da podelimo ekipe na Bogutovu, KD-jevu i Wigginsovu) dovodi do malo slobodnih bacanja.

 

Nema sada nekog video materijala friškog, ali to ide od kada je ekipe, od Delavedove i JR Smitha, povlačenja kroz blokove (koje GSW inicira), zatim pri šutu, pri ulazu.

 

Spoiler

 

 

Priča stoji za, recimo, Kleja koji nije nikada imao neki ulaz, a posle povreda je tek postao fejder, ali Stef sa godinama više ulazi pod koš nego ranije, ali ne dobija faulove. Po mojoj proceni dobija najviše 70% do 80% realnih faulova, po pravilima NBA lige, a spada u retke superstarove, uz Dejma na primer, koji ne ide na faul nego na čistiji put uvek kada ima izbor.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

-Mikal je KD za sirotinju, ostatak je grupa građana.  Embidov govor tela je grozan, verovatno se šteka za Boston. Harden je najbitniji igrač File. Niang će me dovesti do toga da skipujem minute u kojima je na terenu, ne mogu da ga gledam očima. 

 

-Drugu tekmu nisam gledao i bolje hehe.

 

-Alen i Mobli koliko god su dobri defanzivno u napadu su jezivi, bez njihovog konkretnijeg doprinosa Cavsi ne mogu proći dalje. Ne radi se nužno o učinku, koncepcija napada im je takva da osim što njih dvojica naprave blok nemaju nikakvu svrhu. Spoljna linija Cavsa nije baš GSW pa da je nebitno ko je pod košem. Klupa Cavsa je takođe delovala nemoćno. Brunson kad se zabode na 3-4 metra od koša i nagne nazad imam utisak da ne pipa obruč. Neverovatno da sa takvom lakoćom pogađa jedan od najtežih mogućih šuteva. Iako je nizak ima to Pol Pirs rame koje mu omogućava da prodore lepo baci na tablu. 

 

-Sjajna energija i u hali i na terenu. GSW iskren da budem značajno bolji nego što sam očekivao, SAC ako hoće dalje mora dobiti u zaljevu što će biti baš baš teško. Imam utisak da je GSW izgubio na nedostatak agresivnosti i generalno ritma što je razumljivo. Ipak, morali bi da rešavaju bezveznjake poput Lajlsa. Sabonis kriminalan, biće sve njegove mane ozbiljno istaknute u ovom PO. Vigins opet dokazao da je prebitan. 

 

 

 

-Generalno se slažem sa onim što je Chaos napisao pre neki dan. Već se vide likovi koji su real deal u odnosu na one koji imaju neke brojke i neke pristojne ugovore, a nema ih nigde kad je zapravo potrebno. Ne mislim tu nužno na one kojima samo brojke opadnu kad počne plejof već najviše na one koji ne mogu da opravdaju svoj status vizuelno. Svako osim superstarova ima pravo na lošu tekmu, naročito neki šuteri, ali ovo se najviše odnosi na govor tela, na agresivnost, na fokus. 

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, freethrow said:

Trebalo bi da je sve ok. Molim vas da proverite da li su poeni dobro obračunati.

 

 

Prognozirajte, meni je najlakše da ili pozatvaram sada sve ili da pustim da prođe neko vreme, ali zaista nisam u stanju da svaku seriju čekam do nekoliko sati pred meč pa da onda zatvaram.

 

 

@João Palhinha da li će ostati stoudemire ili stodemajer, za koji nalog imaš-znaš password? 

 

stodemajer, to mi je nalog koji sam otvorio na laptopu kod kuce.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hvala Areni sto je prenosila SVE utakmice prvog dana play offa, posebno im hvala sto su prenosili spektakl iz Sakramenta. 

 

Oh, wait....

 

GSW jako dobar u odnosu na regular season, iz razloga sto se vratili Wigins i Payton Jr, nestvarno je koliko im znace,

 

 

Edited by Ljubitelj baklave
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

@Jenkins znam da ne mislis ozbiljno ali da te neko ne bi razumeo bukvalno: mnogo napadacke tehnike fali mikalu, da bi bio centralna figura necije ofanzive. sjajna partija ali se ujedno i videlo kako ga je lako braniti u retkim trenucima kada su 76ersi zapravo marili.

 

meni je on jedna od knicks-draft zelja a razvija se izvan svacijih ocekivanja, da me neko ne shvati pogresno.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Mikal je super igrac, i nadam se da ce imati priliku da bude deo nekog contender big 3, ali definitivno nije ni light Durant, ogromna je razlika u napadackom arsenalu.

Ne mora ni da bude Durant, ima svoje kvalitete da bi bio bas ovo sto sam prizivao iznad.

 

Brunson i meni prijatno iznenadjenje, kako tokom sezone tako i sinoc. 
 

Pokazalo se sinoc, a opet ce veceras, da bez obzira kakva imena imas u ekipi ne postoji magicno dugme za paljenje ludilo moda, i da ekipe koje su igrale odlicnu regulare (Sac, Mem) nece tek tako da nestanu pred velikim imenima.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Ljubitelj baklave said:

Hvala Areni sto je prenosila SVE utakmice prvog dana play offa, posebno im hvala sto su prenosili spektakl iz Sakramenta. 

 

Oh, wait....

 

GSW jako dobar u odnosu na regular season, iz razloga sto se vratili Wigins i Payton Jr, nestvarno je koliko im znace,

 

 

Mogao je Wiggins rešiti meč u korist GSW jer je u clutchu promašio dve otvorene trojke. Poznaje se odsutnost igranja možda u tom nekom delu samopouzdanja kod njega. Ali ne bih se ja kockao drugi put tako. 

Edited by bodo
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...