40Wins Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 9 minutes ago, freethrow said: Spoiler Bolje da se drze gace da se ne sklizne u plejin, nego sto se bacaju foritze... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 super ti je ova srbijanska tabela...kako su u mnozinu stavili Heat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 4, 2023 Author Share Posted April 4, 2023 32-8 kuci a 9-30 u gostima🤣 splash brothersi rade samo kuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 21 minutes ago, NikadProtivKaline said: super ti je ova srbijanska tabela...kako su u mnozinu stavili Heat? 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 nisu konzistentni, ne svidja mi se ipak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 1 hour ago, AlexMaxim said: Bold- ? Care to explain Pa u odnosu na aždaje na bekovskim pozicijama koje se obično nalaze u NBA. Dužina ruku i raspon su mu cool što mu je omogućilo da dosta napreduje i u segmentu odbrane otkako je došao u ligu. Međutim zeza ga i brzina što je Chaos gore spomenuo, kao i hronični problem sa kolenima koji mu je dosta usporio karijeru. U svakom slučaju, belim bekovima (koji nisu Dončić) je baš teško da uspeju u NBA, pogotovo ako dođu sa punih 25 godina kada su već u svakom smislu formirani igrači. Bogi svakako ima sjajnu karijeru, opet kažem izvlači maksimum iz sebe i maksimizuje prednosti u odnosu na nedostatke, što treba svakom da bude neki osnovni cilj u karijeri. I njegovu karijeru uvek uzimam kao primer "školski" odrađenog posla, prošao je sve stadijume: od juniora, KLS i ABA, pa EL i NBA, reprezentacija između itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 Neverovatno ali istinito, u playoffu ću navijati za Klivlend, mada ne bih imao ništa protiv ni da Celticsi krunišu ovu generaciju. Svakako protiv Bucksa (zapravo Giannisa) i Sixersa. Na zapadu je tolika plejada zlotvora da ne preostaje ništa drugo no navijati za Jokaru ili neki holivudski scenario u vidu Wolvesa ili Pelicansa. Jedan delić mene ne bi imao mnogo protiv ni da Sunsi ili Clippersi uzmu. Svakako protiv Warriorsa, Lakersa, Grizzliesa - tim redom. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Neverovatno ali istinito, u playoffu ću navijati za Klivlend, mada ne bih imao ništa protiv ni da Celticsi krunišu ovu generaciju. Svakako protiv Bucksa (zapravo Giannisa) i Sixersa. A sto neverovatno, mlada i dobra ekipa, nije neki Ohajovski kraken sklepan od strane Lebrona da se brzo uzme kitula. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 Na istoku su Knicksi jedina realno simpaticna ekipa. Ajde i Heat je tu. Cavsi su nekako neutral, stravicno gotivim Garlanda, Allen je kul, ali su tu ipak Mitchell i Mobley koji me napinju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 sto se mene tice, redosled: нагетси - ввориорси - селтикси uvek protiv: бакси - лејкерси - гризлиси KD i bradu gotivim, ali malog flopera, armanija i embida ne...tako da su mi севентисиксерси и санси negde neutralni i da, bilo bi lepo da ko god namesta da ide na кингсе od istih i ispadne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 Niksi sa Renldom i pingvinom iz Betmenom teško da mogu biti gotivni. Beret je isto naporan za gledanje. Oduvaće ih Klivlend u prvoj rundi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 1 hour ago, gggggggg said: voleo bih videti jos jednu njegovu sezonu u atlanti sa snyderom, ipak. Dok je Trej tamo, mislim da nema ozbiljne kosarke nazalost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 18 minutes ago, Kvaratskhelia said: Oduvaće ih Klivlend u prvoj rundi. definisi oduvace u brojevima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 26 minutes ago, Kvaratskhelia said: Niksi sa Renldom i pingvinom iz Betmenom teško da mogu biti gotivni. Beret je isto naporan za gledanje. Oduvaće ih Klivlend u prvoj rundi. Ko ne voli Beybladea ne voli kosarku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 Sa istoka sam u fazonu uvek protiv File, Klivlend mi je najsimpaticniji, mada deo mene bi bas voleo da Baksi budu ti samo da bih video dobar deo foruma kako kljuca i Bili Ciku Simonsa kako dobija fras. Sa zapada srbijanski starter pack - Denver i Sakramento. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 Knicksi ili Cavsi moja želja sa Istoka a na zapadu ako ne uspiju moji onda definitivno Kingsi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 (edited) Cvet Baksi sa Istoka, pored njih još mi je Klivlend simpa ali ništa spec. Niksi mi nisu simpatični igrački ali jesu kao koncept; ono dajvišeuraditenešto. Na Zapadu svašta novo. Sunsi su mi No1 kao neka simpatija, pored njih Kingsi jer sam Srpkinja koja diže tri prsta konačno imaju respektabilan tim. Ono što je iznenađujuće kod mene jesu NageCi, u fazonu sam da konačno odu jako i do samog kraja, sa sve MPJ-em i Džamalom u punoj snazi tako da ih više niko ne maže fekalijama po internetu jer ne matchuju neke zamišljene performanse. No ono na šta sam ponosna na sebe jeste da sam dostigla nivo gde me nijedna ekipa ne isteruje iz takta posebno. Tako da ću vrlo relaksirana uživati u ovom PO. Edited April 4, 2023 by DameTime reč 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 Samo ne Lakersi. Samo da Knicksi. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 Usled novonastalih okolnosti, free agent sam pred ovaj PO. Moraću da razmislim kome da se priklonim. Za sada naginjem ka Cavsima, odnosno Dubsima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 W: Da: nagetsi, kingsi, suncad, dubsi, tanderi Ne: grizliji, klipani, lejkersi Juta i wolvsi me ne zanimaju previse, ok su mi al me bas briga E: Ne: 76ersi Ostali me ne zanimaju, ko god bude svaka cast. Inace se vodim ljepotom igre i postovanjem iste i kolko mi je ko od igraca simpatican kao pojava, a forumasi navijaci su bonus za lajk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 Celticsi realno najgotivniji i treba da osvoje 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 47 minutes ago, Horium said: Sa zapada srbijanski starter pack - Denver i Sakramento. Kakav srpski starter pack, nije se ovako navijalo za Kingse ni dok su Srbi bili tamo. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 Kaže Darko Miličić da je Memphis katasrofa grad. A evo ga oni drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 16 minutes ago, DameTime said: Kakav srpski starter pack, nije se ovako navijalo za Kingse ni dok su Srbi bili tamo. 😄 https://www.vesna-pavlovic.com/watching mislim da mladi ne kapiraju koji hajp je bio oko kingsa onomad. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 1 minute ago, uini said: https://www.vesna-pavlovic.com/watching mislim da mladi ne kapiraju koji hajp je bio oko kingsa onomad. Da, verovatno imam to ograničenje. Ali sam više referirala na forum i sl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts